Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار لرستان گفت: شورای هماهنگی حفظ آثار دفاع مقدس در شهرستان‌های لرستان تشکیل شود.

‌به گزارش ایسنا‌، سیدموسی خادمی در دیدار با مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ و ارزش‌های دفاع مقدس در جامعه، اظهار کرد: مرکز فرهنگی دفاع مقدس به عنوان نماد و مرکز اصلی آشنایی مردم با عمق دفاع مقدس در استان باید روند هر چه زودتر عملیات عمرانی خود را پشت سرگذاشته و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در حد توان استان اعتباراتی نیز برای انجام فعالیت‎های پژوهشی دانشنامه دفاع مقدس لرستان پیش‌بینی می‌شود تا ‌روند پژوهش و تدوین این دانشنامه سرعت گیرد.
خادمی تشکیل شوراهای هماهنگی شهرستان‌های استان این اقدام را تقویت‌کننده شورای هماهنگی دفاع مقدس دانست‌ و بر لزوم ساماندهی و فعال بودن این شوراها در شهرستان‌ها تاکید کرد.

‌مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس لرستان نیز بر اهمیت سرعت بخشیدن به امر حفظ و انتشار آثار دفاع مقدس در استان تاکید کرد.
به گزارش ایسنا‌، حجت‌الله ناصرپور در دیدار با استاندار ضمن ارائه گزارشی از روند اجرای مصوبات شورای فرهنگی دفاع مقدس استان که در دی‌ امسال برگزار شد، اظهار کرد: تسریع در فعالیت‌های پژوهشی و میدانی دانش‌نامه دفاع مقدس استان و همچنین تکمیل فاز اول مرکز فرهنگی دفاع مقدس لرستان نیازمند حمایت مالی استاندار است.
وی با تاکید بر اهمیت سرعت بخشیدن به امر حفظ و انتشار آثار دفاع مقدس در استان، اضافه کرد: شورای هماهنگی دفاع مقدس در شهرستان‌های استان با هدف ساماندهی جمع‌آوری آثار دفاع مقدس و همچنین تدوین دانشنامه استان تشکیل می‌شود.
ناصرپور ضمن قدردانی از اهتمام استاندار لرستان در امور مرتبط با هشت سال دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، افزود: مردم لرستان به‌عنوان خاکریز دوم در دوران دفاع مقدس حماسه‌های جاوید و ارزش‌هایی را آفریدند که به هر دلیل هنوز مورد کالبدشکافی قرار نگرفته و لازم است این ارزش‌ها مکتوب و به نسل‌های بعدی منتقل شود.
مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس لرستان افزود: در بخش بسیج مردمی حدود ۵۰ هزار نفر از مردم استان به جبهه‌ها اعزام و در بمباران‌های دشمن ۱۵۰۰ بمب و موشک روی همه شهرهای استان فرو ریخته و در حد ۲۵ هزار خانه و تاسیسات دولتی آسیب دیدند و شهرستان‌های استان جولانگاه بمباران هوایی دشمن بود؛ برخی نیز همانند شهرستان پلدختر به «هویزه‌ثانی» معروف بود، ولی به‌علت عدم ترویج به‌موقع رشادت‌های مردم این دیار این حماسه‌آفرینی‌ها در حال فراموشی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۸۳۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین ارسطوزاده ظهر امروز چهارشنبه در حاشیه ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت با محوریت استان خوزستان تصریح کرد: امروزه آسایش و امنیت کشور، حاصل جان‌فشانی شهیدان است و بر این اساس گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگهداشت یاد و خاطره شهدا به شمار می‌رود؛ بنابراین یاد و خاطره عزیزانی که در راه مقاومت جان سپرده‌اند، راهبردی برای ادامه مسیر این شهدا را در حوزه گردشگری مقاومت است.

وی اظهار کرد: قریب به ۲۰۰ هزار شهید در جنگ تحمیلی در دفاع از کشور جان خود را از دست دادند و حدود ۱۲۷ شهر در معرض حملات هوایی و موشکی قرار گرفته‌اند. ۴۲ درصد از این حملات به شهرهای خوزستان بود و ۴۰ درصد از شهدا و مجروحان جنگ خوزستانی بودند.

ارسطوزاده افزود: استان خوزستان نقش مهمی در جنگ دفاع مقدس داشته به صورتی که کوچک‌ترین شهید، با ۱۲ روز سن و مسن‌ترین شهید آن صد سال سن است. در حال حاضر در این استان ۲۲ یادمان برای گرامیداشت شهدا وجود دارد.

وی در خصوص توسعه یادمان‌ها و آثار دفاع مقدس در خوزستان تأکید کرد: در حال حاضر ۲۲ یادمان مرتبط با دوران دفاع مقدس در استان وجود دارد که هر یک از این یادمان‌ها به مناطق مشخصی از استان مرتبط و برای ماندگاری و یادآوری این رویدادها برای عموم مردم است.

ارسطوزاده تصریح کرد: نقطه به نقطه شهر آبادان و خرمشهر و همچنین مناطق اطراف آن روایتگر رویدادها و عملیات دوران دفاع مقدس است و این پتانسیل وجود دارد که در هر کدام از این نقاط یادمان‌های متعددی ساخته شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان افزود: برنامه دقیقی برای ثبت و نگاشت یادمان‌ها در دست تهیه است که این اقدام‌ها بعد از تکمیل پرونده‌های مربوطه رونمایی و معرفی می‌شود.

وی با اعلام اینکه تاکنون ۴۰ اثر دفاع مقدس در فهرست آثار ملی خوزستان به ثبت رسیده و ۱۰ پرونده دیگر از دوران دفاع مقدس نیز در حال آماده‌سازی است، گفت: در کنار برنامه‌های وسیع فرهنگی کاروان‌های راهیان نور و ستاد اربعین، یکی از محورهای اصلی این رویدادهای فرهنگی نقش و اهمیت استان خوزستان در گردشگری مقاومت است.

کد خبر 6087743

دیگر خبرها

  • تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی؛ماموریت‌ مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور
  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد
  • مشارکت باانگیزه کارگران، دفاع مقدس از عزت ملی
  • دفاع مقدس یکی از درخشان ترین دوران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است
  • لزوم نگاه منصفانه به شکست‌ها و پیروزی‌ها در جنگ
  • جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان پیرانشهر
  • ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره تولیدات فضای مجازی همدان