Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخشدار بلبان آباد از اقدامات انجام شده طرح های عمرانی وخدماتی در این بخش خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  عباس ارشدی بخشدار بخش بلبان آباد در گفتگو با دهگلان شیدا با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای طرح های عمرانی و خدماتی اظهار داشت: از مجموع ۳۵ روستا ۲۳روستا دارای جاده آسفالت و۱۲روستا فاقد جاده دسترسی می باشد که از این تعداد 4 روستای چاغربلاغ، سراب شیخ حسن، قره بلاغ پنجه ، حاجی آباد بزرگ در مرحله شروع عملیات توسط پیمانکارمی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




 

ارشدی با بیان واگذاری مناقصه و مرحله واگذاری جاده ۳روستای گرگانه، شاهجوب، صادق آباد گفت تعداد ۵ روستای رامول، سراب دوکل، گزگزاره علیا، گزگزاره سفلی و زاغه دارای جاده شوسه بوده که روکش و بهسازی آسفالت مسیر مبارک آباد و باشماق به پیمانکار واگذار شده است.

 

 
آب شرب از اساسیترین نیاز جامعه است


 بخشدار بلبان آباد با تاکید بر تامین آب شرب روستایی اظهار داشت: برای حل مشکلات آب شرب روستاهای ابن بخش نیاز است  جلسات هماهنگی با آب و فاضلاب روستایی در این راستا برگزار شود.


وی در ادامه گفت: مجتمع روستاهای گردمیران علیا، سفلی، بکر آباد و مجتمع روستاهای سراب دوکل،زاغه،بهمن آباد،سرواله و سورال نیازمند برنامه ریزی و هماهنگی برای ارائه خدمات بهتو بیشتر میباشند.

 

طرح هادی با افق 10 ساله در 13 روستای بخش بلبان آباد به پایان رسیده است


بخشدار بلبان آباد اجرای طرح هادی روستایی این بخش را ضروری دانست و اظهار داشت: طرحهای هادی روستای از جمله پروژه هایی محسوب می شوند که در راستای فراهم سازی زمینه توسعه و عمران نقاط روستایی تهیه و اجرا می شوند.


وی افزود: افق ۱0ساله طرح هادی حدود 13 روستا به پایان رسیده و تاکنون بازنگری نشده است که این موضوع باعث گسترش ساخت ساز غیر مجاز در روستاها و ایجاد مشکلات ساکنان روستایی با دهیاران شده است.


بخشدار بلبان آبا در ادامه گفت: ساخت و سازغیر مجاز پس از تشکیل پرونده به کمیسیون ماده ۹۹ارجاع و مثل کمیسیون ماده ۱۰۰شهرداری با آن برخورد می شود.

 

 22 روستای بلبان آباد دارای جایگاه زباله هستند


ارشدی با تاکید به اهمیت دفع زباله در روستاها به روش های بهداشتی افزود: افراد جامعه باید به این باور برسند که علاوه بر رعایت موازین بهداشت فردی ملزم به حفظ بهداشت محیط پیرامون خود هستند، زیرا در صورت عدم رعایت این موضوع سلامت آنها و بهداشت سایر افراد جامعه به خطر می افتد که یکی از موارد مهم در زمینه حفظ و ارتقای سلامت افراد جامعه، جمع آوری، انتقال و دفع صحیح و بهداشتی زباله می باشد.


وی در ادامه گفت: روستاهای میمون آباد، کلکه،زاغه وبهمن آباد فاقد جایگاه زباله می باشند که باید با توجه به اهمیت بهداشت محیط در سال جدید نسبت به تعیین محل دفن زباله اقدام شود.


بخشدار بلبان آباد گفت: از تعداد ۳۴ دهیاری ۲۲روستا دارای جایگاه زباله بوده و تعداد ۸ روستا دارای جایگاه مشترک می باشند.

 

 زمین برای احداث راهدارخانه مسیر بلبان آباد به گردمیران تملک شده است

 

بخشدار بلبان آباد با توجه به ضرورت احداث راهدارخانه در مسیربلبان آباد به گردمیران (قاضی آباد) گفت: زمین آن تملک شده و تلاش می شود با تامین اعتبارعملیات اجرایی آن شروع تا بتوان در فصل زمستان این مسیرها که برفگیر است برای برف روبی پوشش داده شود و همچنین بتوان نیروهای هلال احمر نیز در آنجا مستقر شوند.


دو سد سورال و سنگ سیاه پتاسیل خوبی برای گردشگری در این بخش می باشد

 

عباس ارشدی در ادامه با اشاره به ظرفیت و جاذبه گردشگری این بخش اظهار داشت: دو سد سورال و سنگ سیاه پتاسیل خو بی برای گردشگری می باشند که نیازمند است ادارات و بخش خصوصی در ارائه خدمات به مسافرین در این راستا همکاری کنند و لازم است فضای اطراف سدها مدیریت شود.


 وی در ادامه با اشاره به تنگه مشهور سنجر خان که از پتانسیل های گردشگری در روستای گزگزاره سفلی شهرستان و بخش بلبان آباد است گفت: وجود دو آرامگاه ماموستا ملا عبدالله باشماق از روحانیون و عارفان برجسته کردستان و منطقه لیلاخ و آرامگاه بابا حسن در روستای باشماق باعث جذب گردشگران و مسافران در این روستاها می شود.

 

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۸۳۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه

ایسنا/گیلان رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان آستانه اشرفیه با بیان اینکه اقدامات انجام شده توسط دهیار جدید روستای دستک هنوز مطلوب نظر محیط زیست نیست، گفت: برنامه آموزش و جلب مشارکت مردم روستای دستک برای تفکیک زباله از مبدا باید هر چه سریعتر توسط دهیاری اجرایی و جایگاه زباله‌ موجود که غیرمجاز می‌باشد، طی فرایندی تعطیل شود.

رامین حسین‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت مدیریت پسماند در روستای بزرگ دستک، اظهار کرد: طبق گزارش ارائه شده توسط دهیار مربوطه پس از اخطاریه صادره، وضعیت موجود تا حدی با خاک‌پوشانی زباله‌ها و نصب بنر هشداری توسط دهیاری مدیریت شد.

اقدامات دهیاری دستک هنوز کامل نبوده و مورد تایید محیطزیست نیست

وی با بیان اینکه هنوز اقدامات انجام شده توسط دهیار دستک مطلوب نظر محیط زیست نیست، افزود: مقرر شد جایگاه زباله مذکور همانند جایگاه زباله سابق روستای سالکده که در حال حاضر وجود خارجی ندارد، ضمن اجرای برنامه‌های آموزشی و جلب مشارکت مردمی و تفکیک زباله از مبدا، تعطیل شود که در این خصوص هم با جدیت پیگیر موضوع هستیم. 

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان آستانه اشرفیه گفت: مدیریت پسماند روستاها براساس سیاست‌های ابلاغی از استانداری می‌بایست با اجرای طرح مپ روستایی با رویکرد آموزش و جلب مشارکت عمومی روستانشینان عزیز با هدف کاهش حجم زباله و تفکیک حداکثری، توسط دهیاران با الگوبرداری از روستاهای موفق در این زمینه اجرا شود.

حسین‌زاده با اشاره به پیگیری جدی محیط زیست در خصوص ساماندهی وضعیت زباله‌های رها شده در حریم راه‌ها، انهار، سواحل و تفرجگاه‌ها، به لزوم پیگیری جدی بخشداران در این خصوص تاکید و خاطرنشان کرد: در صورت عدم توجه دهیاران به اخطاریه‌های صادره و ادامه و روند آلودگی پسماند در روستاها، موضوع از طریق مراجع قضایی مورد پیگیری قرار می‌گیرد.

وی در پایان از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخریب یا آلودگی محیط زیست از طریق تماس با سامانه ۱۵۴۰ و یا شماره تلفن ۰۱۳۴۱۱۲۵۰۹۹ موضوع را به اداره حفاظت محیط زیست شهرستان آستانه اشرفیه اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • توزیع ۲۸۸۰ تن آسفالت در معابر غرب و شمال‌غرب تبریز
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • موانع آبگیری سد قشلاق صحنه
  • تفکیک زباله در روستای قلعه بالای بیارجمند آغاز شد
  • ۸۰۰ روستای خوزستان آسفالت شد
  • خیابان صنایع اهواز آسفالت می‌شود
  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد