Web Analytics Made Easy - Statcounter


مبارزه بی‌وقفه با فساد، تعامل واقعی با کارآفرینان، عملی‌سازی شعار خصوصی‌سازی، شتاب در اصلاح نظام بانکی و جدیت در فروش اموال مازاد بانکها، پنج اولویت وزارت اقتصاد در سال ۱۳۹۷ خواهند بود.

به گزارش امتداد نیوز به نقل از وزارت اقتصاد، مسعود کرباسیان، وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: بهار، شکوفایی و رویش دوباره طبیعت سراسر معنا و الهام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر شکوفه کوچک روی تن نحیف درختان تازه از سرما رسته، به محصولی شگرف بدل می‌شود و این راز  طبیعت است که عناصرکوچک هم کارهای بزرگ می کنند؛ در همین زیبایی امید بخش بهار عهدم را دوباره به خود یادآوری میکنم تا نهایت توان خود و همکارانم را به کار گیرم تا مبارزه با فساد بی وقفه ادامه یابد، تعامل با کارآفرینان واقعی باشد، خصوصی سازی از شعار به عمل درآید،  اصلاح نظام بانکی شتاب گیرد، فروش اموال مازاد بانک ها جدی تر شود و با استفاده از دانش خردمندان ودلسوزان راه سرمایه ها به سمت اقتصاد ایران هموار شود.

وی افزود: در سال ۹۷ نهایت توانم را صرف خواهم کرد تا به شکوفایی خلاقیت و به کار تبدیل شدن ایده های ناب جوانان کمک کنم.امیدوارم سهمی در رنگین تر شدن سفره کارگران داشته باشم و به اندازه توانم رضایتمندی کارمندان را بهبود بخشم.

کرباسیان گفت: نه به عنوان وزیراقتصاد که به عنوان کسی که چهار دهه در این کشور کار کرده از همه کنشگران اقتصادی تقاضا می کنم سال پیش روی را با امید آغاز کنند. امیدوار بمانید، امیدوار حرف بزنید، امید را به مردم انتقال دهید، از هزارتوی اعداد و آمارها رازهای شگفت انگیز پیشرفت را به جای هشدارهای تکرار شونده کشف کنید و چشم اندازی از ایران فردا را بسازیم که در شان فعال اقتصادی و شهروند ایرانی باشد.

وی افزود: در سال جدید به فرموده رهبری معظم انقلاب حمایت از کالای ایرانی با همراهی مردم، تلاش کارآفرینان و جدیت همگی ما انجام میشود و با خلق اشتغال جدید، مظاهر امید در جامعه نمایان می شود.

به گفته کرباسیان، همه یادمان باشد که خداوند فرمود: «ناامیدی از من بزرگترین گناه است.» به مرحمت خالقمان امید داریم و به این امید زنده ایم.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۸۴۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد

آقای حمید رواسی کاشانی، فعال اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصاد کلان خبرگزاری صدا و سیما، گفت: قبل از هر چیزی باید به این درک برسیم که جهش تولید به چه معناست و آیا رونق هر تولیدی منجر به جهش تولید و در نهایت، رشد اقتصادی می شود؟ به نظر بنده اینطور نیست و معتقدم باید بر اساس نیاز بازارهای بین المللی و نیاز جامعه جهانی به صنایع و تولیدات بها داده شود و تولید آن ها گسترش یابد.

این کارآفرین با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته، دولت‌ها تنها با چند صنعت به روش سنتی قصد داشتند که اقتصاد را رشد دهند، گفت: نفت و گاز و تولیدات مانند قالی و مشتقات آن، به تنهایی نمی‌تواند اقتصاد کشور را رشد دهد. رشدی که اقتصاد ایران به آن نیاز دارد باید در شاخه‌های مختلفی از فعالیت اقتصادی باشد. در دنیا گردش مالی صنعت فرش ۲ میلیارد دلار است، اما اگر بتوانیم وارد صنعت نیمه هادی‌ها شویم این صنعت در دنیا گردش مالی ۸ تریلیون دلاری را تجربه کرده است.  

آقای وارسی کاشانی ادامه داد: نیمه هادی ها یا همان ریز تراشه هایی که به عنوان سخت افزارها استفاده می شوند، به علت اهمیت بالایشان به موضوع جنگ اقتصادی بین آمریکا و چین تبدیل شده است. اما در ایران هنوز به این موضوع توجهی نشده است. مسئولان دولتی باید علاوه بر حمایت تولید سیمان، فولاد و نفت و گاز به سمت حمایت از این نوع صنایع نیز بروند. ساخت کارگاه های کوچک برای این تولید کنندگان منجر می شود تا هر کدام از این ها برای کشور درآمد زایی کرده و خود نیز شاغل شوند. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

این کارآفرین با اشاره به یک تجربه موفق مشارکت مردمی در ایران گفت: ۸ سال دفاع مقدس را می‌توان به عنوان یک بسیج همگانی در نظر گرفت که سراسر کشور درگیر آن شدند. هر کس با حرفه خود و هر فرد با توانایی خود وارد میدان شد. مردم خود دسته بندی و خود وارد عملیات و میدان شدند. ما اگر بتوانیم تجربه این ۸ سال را برای اقتصاد هم اجرا کنیم، قطعا توانمندی‌های زیادی رونمایی می‌شود. چرا که در کشور استعداد بخش خصوصی از توانایی‌های گروه‌های دولتی بسیار بیشتر است.

او ادامه داد: کشورهایی مانند چین که دارای منابعی مانند نفت و گاز نیستند برای پیشرفت کشور به استعدادهای مردمی رجوع کرده اند تا بتوانند با بهره گیری از آن جمعیت، با کسب و کارهای خرد تا کلان اقتصاد را به پیش ببرند. 

آقای وارسی کاشانی با انتقاد به تداوم خام فروشی ها در کشور، گفت: به جای اینکه سیمان یا فولاد یا هر ماده صنعتی را برای صادرات تولید کنیم، باید با آن ها کارخنجات تولیدی ساخت و خط تولید اقلامی که در اقتصاد جهانی بازارهای خوبی دارند را گسترش دهیم. قطعا در این مورد سوددهی بیشتر و بازدهی اقتصادی بالاتری وجود خواهد داشت. نباید نقدینگی ها در بانک های کشور منجمد شوند و یکی از ابزارهای لازم برای حرکت نقدینگی به سمت تولید، جذابیت این بخش و حمایت های به موقع دولت هاست.

او ادامه داد:  باید نقدینگی به تولیدات خرد و کلان در حوزه های مختلف اقتصادی پرداخت شود. همچنین برخی از واردات در دولت ها جلوی تولیدات و افزایش کیفیت تولیدات داخلی را گرفته است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


###

دیگر خبرها

  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس نقطه عطفی در فوتبال ایران خواهد بود
  • رشد اقتصادی روسیه رقم خورد
  • کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند
  • پیش بینی دولتمرد حسن روحانی از وضعیت اقتصادی؛ سال سختی پیش‌رو است
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • سد سازی در جنوب سیستان و بلوچستان در اولویت کاری منطقه
  • نیروی جوان به عنوان یک قوه پیشران ظرفیت‌های کشور را شکوفا می کند
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت است/ توفیق دیپلماسی اقتصادی
  • ناکامی رئیسی در مبارزه با فساد و عمل به وعده‌های انتخاباتی‌اش به روایت میرلوحی /اسم ۲ کارشناس اقتصادی دولت را نام ببرید؟