Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الله فتحی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به حضور گسترده مردم استان در مناطق تفریحی و برپا کردن چادر در دامان طبیعت نیروهای یگان حفاظت و کارکنان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام در صدد توزیع نهال در بین این گروه های هدف در تعطیلات نوروزی هستند.
وی افزود: امسال با توجه به مساعد بودن هوا احتمال حضور جمعیت بیشتری در طبیعت و اسکان انها در زیر چادر و ایجاد کمپ های خانوادگی نسبت به سال گذشته وجود دارد و به همین خاطر 100 هزار اصله نهال گرمسیری و سردسیری برای توزیع بین آنها تامین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فتحی یادآور شد: این نهال ها مقاوم و متناسب با آب و هوای هر منطقه بوده و در نقاط سردسیر و کوهستانی گونه هایی چون بلوط، ارغوان، تای و در مناطق گرمسیری و خشک هم نهال از نوع اوکالیپتوس، کنار، رمیلک و ... به مردم داده می شود.
وی هدف از اجرای این طرح را فرهنگ سازی بیشتر در بین اقشار مختلف مردم برای حراست و حفاظت از عرصه های طبیعی و گونه های درختی و اهتمام انها برای کاشت نهال برشمرد.
به گفته فتحی در این طرح نیروهای یگان حفاطت و منابع طبیعی با حضور در محل برپایی چادرها و اقامتگاه های نوروزی گردشگران آموزش های لازم به خانوارها در خصوص اهمیت حفظ سلامت طبیعت و راه های نگهداری از عرصه ها را ارائه می دهند.
وی یادآور شد: با توجه به آسیب هایی که گردشگران و ساکنان اقامت گاه های نوروزی خواه ناخواه بر طبیعت وارد می کنند توزیع، کاشت و مراقبت از نهال در دل عرصه ها می تواند به نوعی خسارت های وارده به طبیعت را کاهش دهد.
وی افزود: خانواده ها برای مقدار دریافت و کاشت نهال هیچ محدودیتی ندارند و نهال را در نزدیکی چادرهای خود کاشته و در مدت حضور در طبیعت از آن نهال مراقبت و حراست می کنند.
به گزارش ایرنا، سال گذشته حدود 20 هزار نهال در بین چادرنشینان نوروزی در استان ایلام توزیع شد.
از گستره 2 میلیون هکتاری استان ایلام یک میلیون و 700 هزار هکتار آن را عرصه های طبیعی تشکیل داده است.
7172/6119
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری رفراندوم گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری تعطیلات نوروز حضور گسترده مردم خانواده منابع طبیعی موسسات مالی و اعتباری رفراندوم گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۸۴۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض

ایسنا/ایلام مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام گفت: برداشت بی‌رویه گیاهان دارویی بومی توسط افراد بومی و غیر بومی در استان ایلام، وجود برخی از این گیاهان را در انقراض قرار داده است.

«علی فرضی‌نژاد» در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب، اظهار کرد: از حدود ۱۰۰۰ گونه گیاه دارویی شناخته شده کشور ۳۵۰ گونه در استان ایلام وجود دارد که در هر منطقه از طبیعت استان بسته به شرایط آب و هوایی و خاک رشد می‌کنند و مردم برای مصارف درمانی و همچنین برخی صرفه اقتصادی و فروش، به برداشت آن‌ها مبادرت می‌کنند.

وی با بیان اینکه گیاهان دارویی، داروخانه کوچک طبیعت محسوب می‌شوند، خاطرنشان کرد: متأسفانه برداشت بی‌رویه و بهره‌برداری غیراصولی به‌واسطه عدم شناخت از نحوه برداشت این گیاهان، آن‌ها را در خطر انقراض قرار داده است.

 مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام افزود: کنگر، پاقازه، ترگ، پیچگ و ونگی و ازبوه، تشنه‌داری بلاورو گیاهانی هستند که بیشترین استفاده را دارند و بیشترین خطر متوجه این گیاهان است.

فرضی‌نژاد گفت: برای پیشگیری از انقراض این گیاهان باید سیاست‌های ابلاغی سازمان منابع طبیعی کشور و استان در خصوص ممنوعیت‌ها و میزان برداشت گیاهان دارویی را اجرایی کرد.

وی با بیان اینکه حفاظت، احیا و توسعه گیاهان دارویی کار منابع طبیعی استان است عنوان کرد: سازمان منابع طبیعی به تنهایی از عهده این مهم برنمی‌آید و باید همه مردم و بهره‌برداران برای این کار آموزش ببینند تا این این گیاهان برای نسل‌های بعدی حفظ شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاشت بیش از ۵ میلیون اصله نهال در بوشهر + تصویر
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • طبیعت چشم نواز ایلام در قاب مستند ایرانگرد
  • کاشت ۵۲ هزار نهال در بخش کدکن
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • معرفی بهترین مرکز کاشت ابروی طبیعی در تهران