Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-26@12:13:48 GMT

ماهی‌قرمز را از دسترس بچه‌ها دور کنید

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۷۸۵۶۳۰

به گزارش وانانیوز، 

خدادادیان در گفت‌وگویی، با اشاره به وجود عوامل بیماری‌زای بسیار از جمله سالمونلا در فضله ماهی‌قرمز، گفت: والدین به طور جدی از نزدیک‌شدن کودکان به تنگ‌ماهی و دست‌زدن به آب آن خودداری کنند. از آنجا که وجود ماهی قرمز بر سر سفره هفت‌سین از سنت‌های دیرینه ماست، مخالف خرید این ماهی‌ها نیستیم، اما افراد حتما باید نکات‌بهداشتی را در این زمینه رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: توصیه می‌شود ماهی قرمز در آب و هوای خشک و سرد نگهداری شود؛ چراکه این ماهی‌ها به شدت به تغییرات دمایی حساسند و باید از آب خنک برای تعویض آب تنگ آنها استفاده شود.

خدادادیان با اشاره به حساسیت این ماهی‌ها نسبت به کُلر آب اظهار کرد: کُلر آب بعد از 12 تا 24 ساعت بطور کامل از آب حذف می‌شود و توصیه ما این است که از آبی که قبلا کنار گذاشته جهت تعویض آب تنگ ماهی‌ها استفاده شود.

این کارشناس بهداشت‌محیط در خصوص نزدیک‌شدن بچه‌ها به تنگ ماهی و دست زدن آنها به آب تنگ هشدار داد و اظهار کرد: در فضله آبزیان بویژه ماهی‌ها عامل بیماری‌زایی به نام "سالمونلا" وجود دارد.این عامل بیماری‌زا با ورود به بدن موجب ایجاد بیماری تیفوئید و سایر بیماری‌های دستگاه گوارش بویژه در کودکان می‌شود. از آنجایی که بچه‌ها به دنبال دست‌زدن به ماهی‌ها هستند، ممکن است دچار اسهال و استفراغ شده و تب کنند و قطعا والدین در اینگونه موارد اصلا متوجه نمی‌شوند که عامل این عوارض ماهی است.

وی با ابراز تاسف از اینکه برخی والدین ماهی را به عنوان وسیله بازی برای کودکان خود می‌خرند، اظهار کرد: بازی و دست‌زدن بچه‌ها به ماهی گلی می‌تواند آنها را در معرض بیماری قرار دهد و از همین رو توصیه می‌شود والدین کودکان خود را به طور جد از تنگ‌ماهی دور نگه دارند. والدین خود نیز هنگام تعویض آب‌تنگ باید از دستکش استفاده کرده، در غیراین‌صورت باید بلافاصله پس از تعویض آب‌تنگ دست‌های خود را با آب و صابون بشویند.

خدادادیان افزود: بچه‌لاک‌پشت‌ها نیز در فضله خود عوامل بیماری‌زای فراوانی دارند که توصیه می‌شود والدین بطور جد از خرید این موجودات برای کودکان خود اجتناب کنند.

انتهای پیام

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۸۵۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خلیج فارس، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با ورود این ۲ واکسن مهم به برنامه واکسیناسیون، از عفونت‌های مختلف تنفسی و گوارشی در نوزادان جلوگیری می‌شود.

پنوموکوک یکی از مهم‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در انسان است که عامل اصلی بیماری پنومونی (سینه پهلو) شناخته می‌شود، روتاویروس نیز یک ویروس بسیار مسری است که موجب اسهال در کودکان می‌شود.

دکتر عبدالجبار ذاکری افزود: واکسن روتاویروس در سنین دو، چهار و۶ ماهگی و همچنین واکسن پُنوموکوک در سنین دو، چهار و ۱۲ ماهگی به کودکان تزریق می‌شود.

بیشتر بخوانید؛ اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در هرمزگان

باکتری پنوموکوک می‌تواند عفونت‌های دیگری مانند سینوزیت، اوتیت (عفونت گوش میانی)، باکتریمی، سپسیس، مننژیت، استئومیلیت، آرتریت سپتیک، اندوکاردیت، پریتونیت، پریکاردیت، سلولیت و آبسه‌های مغزی را نیز ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • اجرای نمایش عروسکی«استخوان ماهی جادویی» برای کودکان رفسنجانی
  • هشدار شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز در خصوص بیماری بابزیوز در دام‌ها
  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  • با «کودک استرسی» چگونه برخورد کنیم؟
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • خانم معلمی که کلاس درسش را در بیمارستان بر پا کرد
  • پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟