Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-رئیس جمهور از همه کارآفرینان، سرمایه‌گذاران و ایرانیان داخل و خارج کشور خواست سرمایه، دانش و تخصص خود را در مسیر پیشرفت کشور به میدان بیاورند و تاکید کرد که در سال جدید باید همه تلاش خود را در مسیر یک تحول بزرگ در تولید ملی، ثروت بیشتر و پیشرفت اقتصادی به کار گیرند

جت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز چهارشنبه در نخستین روز از سال 1397 هجری شمسی و پس از بازدید از بخش‌های مختلف شرکت داروسازی تهران شیمی در گفتگویی با خبرنگاران ضمن تبریک مجدد سال 97، گفت: امیدوارم امسال، سال پربرکتی برای همه مردم بوده و شاهد تحول و پیشرفت‌های مثبت در زندگی مردم، رونق در اقتصاد و اشتغال برای جوانان و رشد در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور با اشاره به بازدید خود از بخش‌های مختلف این مجموعه افزود: آنچه مشاهده کردیم، بسیار جالب توجه بود. اولاً این مجموعه در حال تطبیق خود با استانداردهای روز جهانی است. این بسیار مهم است که داروهای تولید ایران به دیگر کشورها صادر شود و در واقع وقتی یک محصول توان صادرات پیدا می‌کند یعنی در یک مسیر درست رقابتی قرار دارد.

روحانی اظهار داشت: وقتی محصولی بتواند بازارهای صادراتی را فتح کند، یعنی کیفیت آن مطلوب، قیمت آن رقابتی و در یک مسیر صحیح تولیدی قرار دارد. آنجایی که یک کالا نمی‌تواند استانداردهای صادراتی را کسب کند، اشکال وجود دارد که باید این اشکالات رفع شود.

رئیس جمهور تصریح کرد: این مجموعه آزمایشگاه‌های بسیار خوب و مجهزی دارد و تلاش‌های بسیار امیدوارکننده‌ای در بخش‌های تحقیق و توسعه آن در حال انجام است. اینکه یک مرکز تخصصی می‌تواند در سطح منطقه و جهان آن هم در ساخت دارو حرف داشته باشد، برای کشور مایه افتخار است.

روحانی خاطر نشان کرد: دولت از همه بخش‌های خصوصی در زمینه تولید بویژه آنجا که فعالیت‌های دانش‌بنیان انجام می‌شود و فعالیت‌ها بر مبنای دانش و تحقیقات است، به طور جدی حمایت خواهد کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه در سال جدید باید همه خود را برای یک تحول بزرگ در تولید ملی، پیشرفت اقتصادی و تولید ثروت بیشتر آماده کنیم، گفت: از همین‌رو بود که در پیام نوروزی از همه مردم، کارآفرینان سرمایه‌گذاران و همه ایرانیان داخل و خارج کشور درخواست کردم تا سرمایه، دانش و تخصص خود را در مسیر پیشرفت کشور به میدان بیاورند.

روحانی اضافه کرد: مخاطب اصلی من نسل جوان است که همه امید ما به آنهاست و این جوانان هستند که باید کشور را متحول کنند.

رئیس جمهور اظهار داشت: باید به خواست، نیاز و بخصوص آینده جوانان توجه کنیم. مدیران ما عموماً در سنینی هستند که نمی‌توانند آینده خیلی دور را در زندگی خود ببینند لذا جوانان و نسل بعدی باید خود را برای مدیریت و برنامه‌ریزی‌ها آماده کنند.

روحانی تصریح کرد: مدیریت‌ها و برنامه‌ریزی‌ها باید به گونه‌ای باشد که نسل جوان ما احساس کند در کشوری زندگی می‌کند که آزادی وجود دارد و شرایط رشد و تکامل و آزادی‌های لازم به این منظور و نیز اشتغال آبرومند برای آنها وجود دارد.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه جوانان باید ببینند که قدرت و امکان ارتباط با جهان را دارند و با تحولات جهانی در ارتباط و تماس هستند، ادامه داد: یکی از اقدامات جدی دولت یازدهم و دوازدهم همین بود که توانست حق ارتباط با دنیا را برای مردم و جوانان تثبیت کند تا همه بتوانند به آسانی و با وسایل موجود در دسترس‌شان، مثل موبایل با دیگران در تمام جهان در ارتباط باشند.

روحانی خاطر نشان کرد:  برخورداری از حق ارتباط و اطلاع باعث بهره‌مندی از دانش و اطلاعات روز می‌شود و همچنین به ما این امکان را می‌دهد که بتوانیم نظارت بهتری نیز در کشور داشته باشیم.

رئیس جمهور گفت: سال 97 باید سال شفافیت بیشتر و مبارزه بیشتر با فساد باشد. این خواست جوانان ماست که شفافیت بیشتر، اقتصاد بهتر، آزادی بیشتر، فرهنگ باز و رابطه بهتر با جهان داشته باشیم.

روحانی در ادامه با اشاره به بازدید خود از یکی از پایگاه امداد و نجات نوروزی، اظهار داشت: فعالیت این پایگاه‌ها که در آنها مرکز اورژانس و هلال احمر فعال است، بسیار حائز اهمیت است. در این بازدید دیدیم که مراکز اورژانس جاده‌ای به موتورسیکلت‌های آمبولانس تجهیز شده‌اند و هر جا که رسیدن آمبولانس به حادثه و مصدومین آن زمان‌بر باشد، این موتورها می‌توانند سریع‌تر در محل حاضر شده و اقدامات و کمک‌های اولیه و حیاتی را ارایه کنند.

رئیس جمهور تصریح کرد: در این بازدید دیدیم که در پایگاه‌های امداد نوروزی از جدیدترین شیوه‌ها و ابزار برای امدادرسانی استفاده می‌شود و پایگاه‌های هلال احمر به بالگردهای امداد مجهز هستند و از آن مهم‌تر نیروهای کارآزموده و خبره برای فعالیت در شرایط مختلف در این پایگاه‌ها مستقر هستند.

روحانی از همه نیروهای امدادی، پزشکان، ستادی‌های نوروزی، تیم‌های گردشگری، پلیس و دیگر نیروهایی که در ایام نوروز به مردم خدمت می‌کنند تا مردم در این ایام با آسودگی تجدید قوا کرده و به میدان خدمت بازگردند، صمیمانه تقدیر و تشکر کرد.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۸۶۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن برای موضوع حجاب برنامه داشته و نباید بدون برنامه مقابل این دشمن هنجارشکن قرار بگیریم

سکینه سادات پاد دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی با حضور در برنامه صف اول اظهار کرد: خیلی از مردم نسبت به جایگاه حقوق و آزادی‌های اجتماعی در دولت سیزدهم آگاه نیستند. اگر هر فردی بتواند به درستی و به کمک سایر ارکان دولت وظایف خود را به سامان برساند می‌تواند به حقوق شهروندی و موضوعات و مشکلات عامه مردم کمک کند.

وی ادامه داد متناسب با ماموریتی که رئیس جمهور به ما دادند  در خیلی از حوزه‌ها به دلیل آن که ناظر به فصل  ۳ قانون اساسی هستیم ورود داشتم و عنوان اصلی ما در پیگیری است و برای همین ما باید در این بخش دولت موضوع نظارت را نیز مورد توجه قرار بدیم.

پاد گفت: من موضف بودم به دلیل همین ماموریت، با آحاد مردم ارتباط بگیرم و با سایر قوا تحول سازنده‌ای داشته باشیم. با نکاهی غیر سیستماتک نمی‌توان برای احقاق حقوق مردم موفق بود.

وی افزود: به عنوان مثال یک خلا که در کشورمان احساس می‌شد که درباره آن متهم بودیم. آن هم اصل اهمیت جمهوری اسلامی ایران به حقوق و آزادی‌های اجتماعی بود.   خیلی از ساختار‌هایی در در نظام ما وجود دارد که اساسا وظیفه اش صیانت از حقوق شهروندی است، اما مردم ما خبر ندارند و این مهم است که مردم بدانند و این موضوع  در امید آفرینی در میان مردم  هم بسیار با ارزش و مهم است. 

قدم اول این است که مردم نسبت به حقوقشان مطلع باشند.

سکینه سادات پاد درباره نگرانی‌های برخی درباره سکو‌های ایرانی اظهار کرد: نظام ما مبتنی بر اسلام است و مکتب ما مکتب حر است و منطق و رویکرد این است. اما نمی‌توان از سو استفاده بعضی هادر این مسائل چشم پوشی کرد.

وی تاکید کرد: این مراقبت‌ها که عنوان می‌شود نیاز به قانون گذاری دارد و باید برای بسیاری از جرم‌ها در این فضا‌ها و بداخلاقی‌ها جرم انگاری شود.

پاد تصریح کرد: پیشنهاد ما خدمت رئیس جمهور ارائه دادیم مبنی بر حق بر فراموشی.  یعنی در هر کدام از این سکو‌ها اقدام به خلاف و اشتباهی شده باشد و اکنون اگر تغییر کرده ایم در هیچ مرجع رسمی آن خلاف و اشتباه قابل به استناد نباشد.

وی گفت: این موضوع در وزارت ارتباطات باید بررسی شود و در بخش حقوقی هم باید مورد بررسی قرار گیرد و‌زیر ارتباطات هم چندباری در این باره صحبت کردند و این قانون حق بر فراموشی اقداماتش در حال انجام شدن است.

وی درباره موضوع حجاب اظهار کرد: دشمن برای بحث حجاب ما برنامه داشته و ما نمی‌توانیم بدون برنامه با این دشمن که به دنبال اقدامات هنجار شکنانه است رقابت کنیم و اگر برنامه نداشته باشیم مجبوریم اقدام سلبی می‌شویم.

ما در این زمینه برنامه داشتیم و به دنبال افرادی رفتیم که بتوانند در این امر مفید باشند، اما من و سازمان من ساختار اجرایی نداریم.  

دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی گفت: آموزش و پرورش ما باید در این زمینه فعالیت داشته باشد. اگر مادری که در این سیستم اموزشی بوده بحث حجاب و پوشش و اول از همه پایبندی به قانون که به عنهوان یک فرهنگ تلقی شود اهمیت ندهد مشکل حل نمی‌شود. ما نمی‌توانیم یک هنجار شکنی را با نقض یک ساختار دیگر حل کنیم.  

وی گفت: ما می‌گوییم مکتب حاج قاسم. یعنی همه این‌ها دختران ما هستند. برنامه داشتن یعنی این. حاج قاسم ذهنی برنامه محور داشتند و این نگاه انسانی و اسلامی و مهربانه بر گرفته بر آموزه‌های پیامبر ما است. ما به مکتب حاج قاسم معتقد هستیم. باید برنامه داشته باشیم.

وی ادامه داد: پلیس ما مظلوم است و دوربین روی لباس پلیس جلوی روایت غلط را می‌گیرد. پلیس ما اجرا می‌کند.. مشکل ما پلیس و مسائل دیگر نیست مشکل ما سیستم اجرایی است و اگر اجبار را انجام دهیم اثری نخواهد داشت. اما نگاه ما این نیست. همه زنان این سرزمین عفیف هستنت. حتی اگر به شاهنامه هم مراجعه کنید زنان ایرانی شال بر سر دارند و اکنون داریم به بی اعتباری می‌رسیم که دشمنان بر علیه فرهنگ ما و تاریخ ما ب وجود اورده اند.

تمدن چند هزار ساله ما از پوشش و متتانت زن ایرانی می‌گوید، اما دشمنان ما چه برای ما اورده اند. مه ما در تبیین این موضوعات کم کاری کردیم.

وی در انتها گفت: اجازه ندهیم در ضدا و سیما تک صدایی درباره حجاب داشته باشم باید به شعور همه مردم احترام بزاریم. ما باید حرف‌های مختلف را در صدا و سیمای خود بشنویم؛ و همین موضوع خیلی از مشکلات را حل می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • لیبرال دموکراسی پایبند هیچ قانونی نیست/تاریخ پراز جنایت استکبار
  • رابطه استراتژیک برای ارتقای امنیت مرزی
  • تاثیر سفر رئیسی به پاکستان، در ارتقای امنیت مرزی/رابطه با تهران برای پاکستان استراتژیک است
  • آمریکا: با آژانس اتمی برای شفافیت بیشتر فعالیت‌های هسته‌ای ایران همکاری داریم
  • امروز مقاومت مقابل نظام سلطه مورد توجه و اقبال جوانان منطقه است
  • پیشنهاد تغییر نام دانشگاه «فنی حرفه‌ای» به «مهارت» قابل پیگیری است
  • وعدۀ افتتاح ورزشگاه خرم‌آباد در سفر دوم رئیس‌جمهور
  • اراده مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان برای پیروزی فلسطین و جایگزینی نظامی عادلانه در جهان قطعاً محقق خواهد شد
  • دشمن برای موضوع حجاب برنامه داشته و نباید بدون برنامه مقابل این دشمن هنجارشکن قرار بگیریم
  • خیز بغداد و آنکارا برای توسعه همه جانبه رابطه / در سفر کم سابقه اردوغان به عراق چه می گذرد؟ / نفت، آب و تروریسم مهم ترین پرونده های روز میز مذاکرات دوجانبه