Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون گردشگری گفت: با برگزاری جشنواره‌های گردشگری و ارائه جایزه‌های سفر، گردشگران را به خرید کالای ملی و ایرانی تشویق می‌کنیم.

محمد محب‌خدایی معاون گردشگری در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری آنا در خصوص اجرای شعار حمایت از تولید ایرانی در سال ۱۳۹۷ گفت: وقتی صحبت از تولید ملی و ایرانی می‌کنیم، صرفا موضوع به تولید کالا محدود نمی‌شود و همه اعضای جامعه می‌توانند در زمینه فعالیتشان به توسعه اقتصادی کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: در حوزه صنایع دستی و گردشگری هم استعدادهای بسیار خوبی وجود دارد که می‌توان با حداقل سرمایه‌گذاری به رشد و درآمدزایی صاحبان هنر دست یافت. اگر بخواهیم اقتصادمان بیشتر رونق پیدا کند بهترین فرصت توسعه گردشگری و فعال‌تر شدن گردشگری داخلی و خارجی است.

معاون گردشگری در سخنانش بر این نکته تاکید کرد که علی‌رغم اینکه ورود گردشگر رونق اقتصادی را به دنبال دارد افزود: وقتی گردشگران ، صنایع‌دستی و کالاهای ایرانی را خریداری کنند طبیعتا تولیدکننده ایرانی و صنعتگر مورد حمایت قرار می‌گیرد و در چنین شرایطی خرید صنایع‌دستی، همان صادرات است‌. در این میان خرید گردشگر داخلی از صنایع‌دستی، هم به منزله معرفی کالا و هم جایگزینی استفاده از کالای ایرانی بجای کالای خارجی است.

وی عنوان کرد: در حوزه گردشگری هم با حجم قابل توجهی از کسب و کارهای کوچک مثل بازاریابی و تبلیغات سر و کار داریم که می‌تواند فعال‌تر شود ‌و کسب و کار کلی برای گردشگری داشته باشد.

محب‌خدایی بیان کرد: فعال شدن کسب و کارهای خرد به جریان مالی و توسعه تمامی پارامترهای گردشگری کمک می‌کند. ما بر محصولات مختلف گردشگری تمرکز داریم و در بخش روستایی و عشایر گردشگران را به تجربه زندگی سنتی و استفاده از محصولات کشاورزی ارگانیک ترغیب می‌کنیم. صنایع دستی روستایی نیز جزو کسب و کارهای کوچکی هستند که می‌تواند با گردشگری در قالب یک پکیج ارائه شود.

وی در خصوص برنامه‌هایی که در سال ۹۷ در دستور کار قرار می‌گیرد گفت: ما تصمیم داریم از ظرفیت‌های گردشگری به عنوان مشوق برای کسانی که در این حوزه هستند و از تولیدات داخلی خرید می‌کنند، استفاده کنیم. تشویق خریداران به کالای ایرانی با برگزاری جشنواره‌های گردشگری و ارائه جایزه‌های سفر گردشگران با هدف حمایت از تولید ملی از برنامه‌هایی است که بر آن تمرکز خواهیم داشت.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۸۶۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در دیدار با مسئولان بانک گردشگری اظهار کرد: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

وی افزود: ما از بانک گردشگری به‌عنوان یک بانک تخصصی و متولی در حوزه گردشگری انتظار داریم که در حوزه گردشگری اردبیل با توجه به پتانسیل‌های موجود فعالیت ویژه‌ای داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل حمایت ویژه‌ای از سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری انجام می‌دهد و موافقت اصولی بی‌نام برای مناطق و پروژه‌های مستعد در استان صادر شده است که بانک گردشگری می‌تواند در این راستا با مشارکت سرمایه‌گذاران در این موارد فعالیت کند.

محمدی ادیب ادامه داد: همچنین مطابق توافقات اولیه به‌دست آمده تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری استان با بانک گردشگری در راستای همکاری‌های بیشتر و تعریف ساز و کارهای حمایتی تفاهمنامه امضا می‌کنند تا بتوانیم از ظرفیت مجموعه‌های گردشگری استان و منابع بانک گردشگری برای رونق و توسعه این صنعت در استان استفاده کنیم.

کد خبر 748853

دیگر خبرها

  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • اصلاح قبوض گازبهای تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • در جشنواره شکوفه‌های بادام ‌شهر زیبای دژکرد چه گذشت؟
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر زیبای دژکرد
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران