Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌السلام غلامرضا مصباحی مقدم سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در گفت‌وگو با فارس، ضمن تبریک سال جدید به ملت ایران با اشاره به شعار «حمایت از کالای ایرانی» که توسط رهبر انقلاب نامگذاری شد، اظهار داشت:‌ رهبر انقلاب سال‌های اخیر با شعارهای اقتصادی نامگذاری کرده‌اند و علتش نیز این است که عمده مشکلاتی که ملت ایران از آن رنج می‌برند، اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طبق تاکید رهبر انقلاب عنوان اقتصاد مقاومتی مخصوص یکسال نیست بلکه باید اقتصاد مقاومتی طی سال‌های متمادی تحت عناوین مختلف دنبال شود و به همین دلیل ایشان هر ساله یک عنوان فرعی را مورد توجه قرار می‌دهند و سال 95 اقدام و عمل، سال گذشته تولید و اشتغال و امسال نیز حمایت از کالای ایرانی مورد تاکید قرار گرفته است.

مصباحی مقدم با تاکید بر اینکه شعار امسال ادامه یک مطالبه است،‌گفت: ادامه این مطالبه است که دولتمردان و ملت ایران برای حل مشکلات اقتصادی متوجه داخل شوند و از چشم دوختن به کشورهای دیگر خودداری کرده و بیشترین همت خود را به ظرفیت‌های داخلی متوجه کنند.

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در عین حال خاطرنشان کرد: بهبود روابط با کشورهای دیگر و تقویت مناسبات بین‌المللی مانعی ندارد ولی نباید به خارج دل بست، چون اگر این احساس در کشورهای خارجی ایجاد شود که از سر ناچاری به آنها رو می‌آوریم فشارها را بیشتر خواهند کرد و نتیجه، دقیقاً برعکس انتظار خواهد بود.

وی با بیان اینکه رهبر انقلاب تاکید بر توجه به ظرفیت‌های داخلی دارند‌، تاکید کرد: مهمترین ظرفیت داخلی در شرایط کنونی این است که ملت ایران به مصرف کالاهای داخلی اقدام کنند که اگر این اتفاق بیفتد و دولت و ملت از کالاهای ایرانی حمایت کنند بسیاری از مشکلات حل‌شدنی است.

مصباحی‌مقدم در تشریح وظایف دولت در قبال حمایت از کالای داخلی تصریح کرد: دولت با تسهیل راهکارهایی که منتهی به تولید می‌شود از تولید کالای داخلی حمایت کند تا هزینه‌های تولید کاهش یابد.

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در همین راستا افزود:‌دولت باید نرخ سود بانکی را برای تولید‌کننده کاهش دهد و مسیر موافقت با یک فعالیت اقتصادی و تولیدی را کوتاه کند و کاری کند که امکان صادرات برای تولیدکننده داخلی فراهم شود تا کالاهای داخلی نیز توان مطرح شدن در سطح بین‌المللی را داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه آنچه در این بین مورد توجه است ایجاد فرهنگ کالای مصرفی در مردم است،‌گفت: هرچند بسیاری از مردم ایران کالای ایرانی می‌خرند ولی قبول کنیم که بعضی‌ها حتی در شرایطی که کالای ایرانی مشابه کالای خارجی نیز در بازار باشد، ترجیح می‌دهند که کالای خارجی بخرند.

مصباحی‌مقدم ضمن اشاره به اینکه برخی کارخانه‌های داخلی بر روی محصولات خود نشان و عنوان خارجی می‌زنند، تصریح کرد: وقتی در مورد چرایی این امر سوال می‌شود این را مطرح می‌کنند که فروشندگان در بازار می‌گویند اگر روی محصول عنوان کشور دیگری زده شود، خریدار دارد ولی اگر ساخت ایران باشد مردم نمی‌خرند که این حاکی از وجود فرهنگ غلط مصرف در بین مردم است.

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر اینکه باید رسانه‌ها سراغ چنین تولیدکننده‌هایی بروند و باید موانع را از طریق گفت‌وگو حل کرد، گفت: باید فرهنگ مصرفی خود را اصلاح کنیم تا از کالای داخلی حمایت شود.

وی با تاکید بر اینکه باید همه ملت به مصرف داخلی اقبال و اشتیاق نشان دهند، اظهار داشت:‌ دولت هم وظیفه دارد از تولیدکننده داخلی حمایت کند و برای تولیدات خارجی که مشابه داخلی دارند، یا موانع جدی وارداتی ایجاد کند و یا اگر وارداتی می‌شود تعرفه‌اش را بالا ببرد تا در بازار داخلی با اقبال مواجه نشود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۸۷۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین حسینی بعدازظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران بر ضرورت توسعه زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف آبزیان از مازندران به سایر استان های کشور در راستای افزایش سرانه مصرف این محصول تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه زنجیره تولید آبزیان در مازندران یکی از زنجیره های مهم تولیدات این استان به شمار می رود که باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: مازندران در حوزه آبزیان مستعد است و از معدود استان های ساحلی به شمار می رود که متمرکز به صید نشده و در حوزه آبزی پروری رتبه اول را دارد و این به معنای توجه به ظرفیت های خدادادی درکنار بسترسازی برای افزایش تولید محصول است.

وی با تاکید بر اینکه ظرفیت های شیلات در استان های شمالی که علاوه بر تولید در دریا، در زنجیره ارزش پایانه صادراتی و مصرف خانوار نیز برنامه ریزی های لازم را صورت داده اند، باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: در تحقق برنامه های کلان مانند سند امنیت غذایی و برنامه هفتم توسعه یکی از ماموریت های اصلی توسعه دریامحور مورد تاکید مقام معظم رهبری و در کنار آن نقش آفرینی مستقل از فعالیت از دریا بر پایه تولید در مزیت دریایی است.

حسینی با اشاره به اینکه جهش تولید با مشارکت مردمی ماموریت اصلی شیلات به شمار می رود، یادآور شد: استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری مورد توجه است و از آنجایی که اکثر مردم کشور، ماهی را ماهی شمال می دانند باید آموزش مصرف ماهی از مازندران توسعه یابد.

وی اذعان کرد: مصرف یک محصول به نوعی مصرف یک فرهنگ به شمار می رود، از این رو در مازندران تاکید داریم که در زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف ماهی و به همراه تربیت نیروی انسانی لازم در این حوزه برای سراسر کشور برنامه ریزی شود.

کد خبر 6093261

دیگر خبرها

  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • کارگران در خط مقدم تحقق شعار سال قرار دارند
  • کنایه عباس عبدی به سکوت اصولگرایان درباره مواضع تند مهدی نصیری
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهند ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد