Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-03@03:47:48 GMT

افزایش سکتورهای مرکز کنترل ترافیک هوایی

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۷۸۸۹۸۲

مسعود نیکبخت اظهار کرد: سال 96 علاوه بر راه اندازی سامانه طرح پرواز الکترونیکی(EFPL) در فرودگاه ها، توانستیم مرکز هماهنگی های تجسس و نجات (RCC) را در مرکز کنترل و مرکز هماهنگی های تجسس و نجات فرعی را در فرودگاه زاهدان راه اندازی کنیم.

وی تصریح کرد: از دیگر اقدامات مهم این اداره کل می توان به تدوین دستورالعمل آموزش و ارزیابی کنترلر ترافیک هوایی، تدوین و انعقاد تفاهم نامه تجسس و نجات بین شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران و سازمان بنادر و دریانوردی و انعقاد تفاهم نامه های تجسس و نجات بین فرودگاه ها و اداره های کل بنادر و دریانوردی بندرعباس و بوشهر اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تدوین و امضای دستورالعمل های طرح اضطراری احتمالی فرودگاه ها خبر داد و گفت: سال 96 سامانه برنامه مدیریت پرسنلی شیفت های عملیاتی اداره کنترل فضای کشور به بهره برداری رسید و واحد توجیه کنترلر ترافیک هوایی را در مرکز کنترل فضای کشور راه اندازی کردیم.

نیکبخت به راه اندازی سیمولاتور تقرب در فرودگاه شیراز و سیمولاتور برج در فرودگاه بوشهر نیز اشاره کرد و افزود: سال 96 سامانه گزارش مراقبت پرواز را در تعدادی از فرودگاه ها راه اندازی کردیم و توانستیم با کمک مشاور، عملیات بازطراحی فضا را انجام دهیم.

مدیرکل کنترل ترافیک هوایی همچنین از افزایش تعداد سکتورهای مرکز کنترل از 9 به 13 سکتور و بهره برداری از سکتور 6 مرکز با موقعیت جداگانه و ارائه سرویس در سکتور مرتبط با پاکستان خبر داد و گفت: سال 96 مسیرهای هوایی جنوب و حوزه خلیج فارس به شمال غرب و همچنین مسیرهای موازی یک طرفه مشهد- تهران و تهران- اهواز را بهره برداری کردیم.

وی در معرفی برنامه های اداره کل کنترل ترافیک هوایی در سال 97 عنوان کرد: در این راستا می توان از به کارگیری و بهره برداری از دستورالعمل مراقبت پرواز، اجرای طرح های ماهواره ای در فردگاه های بین المللی و همچنین راه اندازی سیمولاتور برج و تقرب در فرودگاه شیراز و سیمولاتور سه بعدی برج نام برد.

نیکبخت با بیان اینکه سال 97 سیستم Remote Tower در یکی از فرودگاه های اقماری کشور راه اندازی می شود، گفت: از دیگر برنامه های اداره کل کنترل ترافیک هوایی در سال 97 می توان به استفاده از سامانه صورت کشیک در تعدادی از فرودگاه ها، خرید سامانه نرم افزار طرح های تقرب و ورود و خروج فرودگاه ها، اجرای فاز دوم بریفینگ در مرکز کنترل  فرودگاه ها، بازنگری مستندات فرودگاه ها و انطباق آن با AIP، به کارگیری نرم افزار AMAN برای تنظیم جریان ترافیک هوایی، اجرای فازهای بازطراحی فضا، راه اندازی مرکز تجسس و نجات فرعی در برخی فرودگاه ها و نیز بهره برداری از سامانه نقشه های الکترونیکی و دیجیتالی تجسس و نجات اشاره کرد.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۸۸۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌ های هوایی

تین نیوز

بر اساس آمار سازمان هواپیمایی کشوری، در بازه زمانی نوروز، نزدیک به ۲۷ هزار پرواز در ۵۶ فرودگاه مختلف کشور انجام شده که در مقایسه با سال گذشته رشد قابل توجه ۷ درصدی داشته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، بر اساس آمار منتشر شده از سوی سازمان هواپیمایی کشوری، در بازه زمانی ۲۴ اسفند تا ۱۷ فروردین ماه سال جاری، نزدیک به ۲۷ هزار پرواز در ۵۶ فرودگاه مختلف کشور انجام شده که در مقایسه با سال گذشته رشد قابل توجه ۷ درصدی داشته است.

همچنین پنج فرودگاه پرتردد در این ایام به ترتیب فرودگاه های مهرآباد، مشهد، تبریز، شیراز و اصفهان بوده و شهرهای مشهد و کیش بعنوان محبوب ترین مقاصد در نوروز ۱۴۰۳ معرفی شدند.

در بین شرکت های هواپیمایی نیز آتا ایر با جابجایی ۱۸۷۹۴۸ مسافر در مسیرهای پروازی داخلی و خارجی، مقام اول کشور در پروازهای نوروزی را به خود اختصاص داد همچنین این ایرلاین با اختصاص ۲۳۷۶۳۲ صندلی در فروردین ماه ۱۴۰۳ سهم قابل توجهی را در جابه جایی مسافر به خود در ماه اول سال جاری اختصاص داده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پاریس برای المپیک 2024 به یک دژ نظامی تبدیل می‌شود!
  • بسته شدن حریم هوایی پاریس در افتتاحیه المپیک
  • فیلم| این پهپاد به کنترل ترافیک در شیراز کمک می کند ؛ روش شناسایی خودروهای متخلف
  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • راه اندازی تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد
  • این پهپاد به کنترل ترافیک در شیراز کمک می کند ؛ روش شناسایی خودروهای متخلف | ویدئو
  • جزئیات راه‌اندازی تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد
  • تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد راه‌اندازی می‌شود
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌ های هوایی
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود