Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی، گفت: اجرای دقیق قوانین و ایجاد محدودیت در واردات کالاهای مشابه تولید داخل باید به طور جدی در دستور کار دولت قرار گیرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از خانه ملت، حمیدرضا حاجی بابایی، با اشاره به نامگذاری سال 97، از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال حمایت از کالای ایرانی، گفت: در برنامه ششم توسعه کشور نرخ کاهش بیکاری ۸ درصد و رشد اقتصادی ۸ درصد پیش بینی شده است که در صورت عدم توجه به تولیدات داخلی تحقق این شاخص میسر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی، افزود: مجلس در بودجه ۱۳۹۷ نیز به صورت ویژه به مبحث تولید و اشتغال پرداخته است،که یکی از راهکارهای آن حمایت از تولید کنندگان است.

محدودیت در واردات کالاهای مشابه داخل باید به طور جدی در دستور کار دولت قرار گیرد

وی به مبارزه با قاچاق کالا نیز اشاره کرد و ادامه داد: اجرای دقیق قوانین و ایجاد محدودیت در واردات کالاهایی که در داخل تولید می شود، باید به طور جدی در دستور کار دولت قرار گیرد تا تولید کنندگان داخلی با اطمینان خاطر سرمایه گذاری داشته باشند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: در قانون برنامه ششم توسعه تمام محدویت های سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در کشور به منظور افزایش تولید و اشتغال شناسایی و جهت رفع آنها قوانینی مصوب شده است که اجرای صحیح آنها می تواند به جلب سرمایه کمک و منجر به افزایش تولید شود.

تاکید بر حمایت از صنایع، اشتغال و تولیدات روستایی

وی با اشاره به نقش بانکها نیز در افزایش تولید، افزود: اجرای دقیق قوانین و اعطای تسهیلات به تولیدکنندگان و ایجاد اشتغال پایدار مولفه دیگری است که به طور ویژه باید مدنظر قرار گیرد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر حمایت از صنایع، اشتغال و تولیدات روستایی، ادامه داد: در این مقوله نیز تمهیدات لازم در برنامه ششم و لایحه بودجه ۹۷ پیش بینی شده است.

لزوم استفاده از کالای داخلی نیز باید محور توجه برنامه ریزان حوزه فرهنگ کشور قرار گیرد

حاجی بابایی با اشاره به به نقش فرهنگ سازی در استفاده از تولیدات داخلی، اظهار داشت: مشارکت رسانه های تاثیرگذار به ویژه رسانه ملی در کوتاه مدت و نقش ویژه آموزش وپرورش در فرهنگ سازی و ایجاد نگرش مثبت به تولیدات داخلی و لزوم استفاده از کالای داخلی نیز باید محور توجه برنامه ریزان حوزه فرهنگ کشور قرار گیرد، چرا که در حمایت از تولید ملی علاوه بر تامین بازار خرید، تربیت و پرورش نیروی توانمند و متعهد و کارآفرین، تولید مواد اولیه از مواد خام که در حال حاضر حلقه مفقود تولید و افزایش بهره وری در کشور محسوب می شود، همچنین اقتصاد فعال و پویا و فن آوری و علوم پیشرفته و به روزبه صورت سیستمی در هم تاثیر گذارند که با برنامه ریزی مناسب در آموزش کشور قابل حصول هستند.

رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در فرهنگ سازی و اجرای برنامه های توسعه ای باید اقتصاد مقاومتی سرلوحه کار قرار گیرد، زیرا یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی تکیه بر تولیدات داخلی، کاهش واردات، افزایش صادرات و مبارزه با قاچاق کالا است

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۸۹۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد

به گزارش خبرنگار مهر، امیر جمشیدی ظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: در فروردین ماه ۱۴۰۳، ۴۳۵ هزار و ۲۲۹ تن کالا به ارزش ۱۵۵ میلیون و ۶۲۴ هزار دلار از طریق گمرکات مازندران وارد کشور شد.

جمشیدی اظهار داشت: ذرت دامی با ارزش ۹۶ میلیون دلار، جو دامی با ارزش ۲۰ میلیون دلار، چربی‌ها و روغن های حیوانی و نباتی با ۲۵ میلیون دلار، کک نفتی با ارزش ۳ میلیون دلار و چوب با۳ میلیون دلار مهم‌ترین اقلام عمده وارداتی به گمرکات مازندران در مدت یادشده هستند.

وی بیان داشت: امارات حدوداً ۲۲۶ هزار تن کالا به ارزش ۷۸ میلیون دلار، روسیه ۷۷ هزار تن کالا به ارزش ۳۴ دلارمیلیون، ترکیه با ۱۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۳۱ میلیون دلار، انگلستان با سه هزار تن کالا به ارزش ۳ میلیون و ۵۹۱ هزار دلار و سنگاپور با ۸ هزار تن کالا به ارزش ۲میلیون دلار پنج کشور اول طرف معامله در حوزه واردات به گمرکات مازندران بودند که در مجموع ۴۱۵ هزار تن از وزن و ۱۴۹ میلیون دلار از ارزش کالاهای وارداتی گمرکات مازندران در فروردین ماه سال‌جاری مربوط به این کشورها است.

واردات کالا از این پنج کشور ۹۵ درصد از کل وزن و ۹۶ درصد از کل ارزش واردات گمرکات مازندران را دربرمی‌گیرد.

وی با اشاره به واردات کالاهای اساسی از گمرکات مازندران اظهار داشت طی این مدت ۴۱۳ هزارتن کالای اساسی شامل ذرت دامی، جو دامی، چربی ها وروغن های حیوانی و نباتی و خوراک آماده دام به ارزش ۱۴۲ میلیون و ۶۶۶ هزار دلار از طریق کمرکات نوشهر، امیرآباد و فریدونکنار وارد کشور شده که از نظر وزنی ۶۳ درصد و از نظر ارزشی ۲۷ درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ نشان می دهند.

کد خبر 6093106

دیگر خبرها

  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید
  • وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟