Web Analytics Made Easy - Statcounter

 علی طاهری کارشناس امور اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درتشریح راهکار های توسعه یافتگی اقتصادی، اظهار کرد: توسعه کشور ها با تغییر دیدگاه در دو ابعاد به وجود می آید که یکی از آنها مربوط به ابعاد فرهنگی ، مدیریتی و وابسته به تغییرات فیزیکی و مادی است. بطوریکه با گسترش ابعاد فرهنگی و مدیریتی دیدگاه افراد و نیروی کار نسبت به تخصص ها، نگرش به نفس کار و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

. تغییر پیدا می کند.

طاهری ادامه داد: در گسترش ابعاد فرهنگی و مدیریتی محور رویکرد ها به دانش بنیان بودن و آینده باوری فعالیت ها گرایش بیشتری پیدا می کند و در گسترش ابعاد فیزیکی و مادی هم زیرساخت ها، کارخانه ها، بنگاه های تولیدی و..  مجهز به دست آورد های نوین و مدرن می شوند. گسترش این ابعاد در نهایت منجر به قدرت و توسعه کشور ها می شود.

کارشناس امور اقتصادی اضافه کرد: البته نمی توان توسعه را مقوله ساده‌ای دانست که با افزایش تولید ملی، افزایش اشتغال، تغییرات فنی آن را به دست آورد. توسعه پایدار در گروی پایداری و باور به نظم و قاعده های رسیدن به کمال است.

وی افزود: در عصر نوین ،درونی و بومی کردن انقلاب صنعتی را گامی برای توسعه می خوانند، در حالی که اکنون بیشتر کشور ها مجهز به وجود صنعتی به خصوص هستند. ازاینرو اتکا بر نیروی ذهن، انرژی های ساختگی و تجدید پذیر می تواند چرخه صنعت و اقتصاد کلان را تحت تاثییر قرار دهد.

طاهری تصریح کرد: توسعه پایدار با محورمیت تحول فرهنگی انجام می شود. اگر در کنار توجه به تحول های فیزیکی و سرمایه ای به تغییر دیدگاه های مدیریتی و فرهنگی روی آورده شود، مسیری آسوده و جاودانه تری در پیش رو قرار می گیرد. بنابراین با گسترش ابعاد فرهنگی و مدیریتی ضمن تداوم و اثر بخشی فراوان، اتلاف منابع به حداقل رسیده و بهبود شرایط با هزینه های اندکی ثمر بخش می شود.

وی معتقد است، اگر تنها به محور تحول فیزیکی دقت شود، مسیری با نوسان و شوک های پیش بینی نشده، تغییرات پی ‌در پی، اتلاف منابع فراوان و درهم ریختگی بسیار در پیش رو قرار می گیرد. اکنون اتکا کشور به تحول های فیزیکی است که در نهایت شاهد شوک های متعدد حاصل از آن هستیم.

کارشناس امور اقتصادی بیان کرد:  اگر در دید کلان نگر در اقتصاد به سه مبحث اعم از تعدیل مازاد درآمد دولت و مردم به پس انداز ، تبدیل پس‌انداز ها به سرمایه‌گذاری و هدایت کیفی و کارآمد کردن سرمایه‌ گذاری‌ها توجه شود. شاهد اقتصادی پویا و توسعه یافته می شویم.

طاهری گفت: یافتن راهی برای اینکه بتوانیم مازاد درآمد های اقتصادی کشور را از چرخه مصرف به پس انداز تبدیل کنیم، از اهمیت والایی برخوردار است. چراکه اکنون هزینه های جاری دولت و کشور داری بسیار زیاد است که در مقابل این امر سرمایه اندکی برای گسترش تحول های فیزیکی و فرهنگی باقی می ماند.

انتهای پیام/

هزینه های جاری دولت بسیار زیاد است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقتصاد ایران اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۹۰۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است

در ادامه سفر هیئت بلندپایه فرهنگی کشورمان به ارمنستان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و معاون وزیر خارجه ارمنستان دیدار و درباره گسترش دیپلماسی فرهنگی میان دو کشور به گفت وگو پرداختند.

به گزارش ایسنا، در این دیدار علاوه بر مباحث فرهنگی مشترک بین دو کشور، مسائل مهم بین‌المللی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت. 

حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور در این دیدار، با ارائه تحلیلی از وضعیت فعلی منطقه غرب آسیا و به‌ویژه اتفاقات اخیر غزه، بر ضرورت تلاش برای برقراری صلح پایدار در منطقه با کمک کشورهای همسایه تأکید کرد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با استناد به کلام رهبر معظم انقلاب، ارمنستان را همسایه‌ای نجیب و مورد احترام خواند و رویکرد شفاف ایران را در دفاع از تمامیت ارضی کشورها و تلاش‌ها برای برقراری صلح منطقه‌ای را تبیین کرد.

ایمانی‌پور به اشتراکات فرهنگی و تمدنی میان دو کشور اشاره کرد و گفت: این سفر فرصتی را فراهم آورده است تا دیدگاه عمیق‌تری نسبت به کشور ارمنستان به دست آوریم. 

رییس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همچنین تاکید کرد: همکاری‌های فرهنگی و افزایش سطح روابط بین جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان باید دنبال شود. 

ایمانی‌پور همچنین به نقش رسانه‌ها در ترویج دانش و آگاهی میان مردم دو کشور اشاره کرد و خواستار همکاری متقابل دو کشور در این زمینه شد.

همچنین در این نشست، معاون وزیر خارجه ارمنستان ضمن استقبال از هیئت بلندپایه فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد که امضای سند مبادلات فرهنگی به تقویت روابط دوجانبه ایران و ارمنستان منتهی شود.

وی تصریح کرد که ارمنستان همواره به ایران به مثابه یک کشور دوست و همسایه مطلوب نگاه کرده است. 

طی این دیدار که با حضور سبحانی، سفیر ایران در ارمنستان و اسدی موحد، رایزن فرهنگی کشورمان نیز برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تأکید امیرعبداللهیان بر تحریم تسلیحاتی و تجاری اسرائیل
  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید
  • چین: روابط با افغانستان را گسترش می‌دهیم
  • دولت تلخ‌کامی اقشار کم درآمد را به شیرینی تبدیل کند‌
  • کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است
  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است