Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: یک جامعه‌شناس با بیان اینکه دانشگاه ها محل صدور مدرک تحصیلی شده اند گفت: هیچ آموزش و فنی به دانشجویان ارایه نمی شود.

جعفر بای، جامعه‌شناس و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبستان با اشاره به تصمیم شورای عالی اداری مبنی بر انحلال دانشگاه‌های علمی و کاربردی با بیان اینکه طرح توسعه یا تاسیس دانشگاه‌ها در کشور بر اساس نیازسنجی های دقیق و برنامه ریزی های منظم صورت نپذیرفته است، گفت: متاسفانه رویکردهای سیاسی همیشه بر اینگونه مسایل غلبه می کنند و سایه سنگین سیاست این کار را هم به ویرانی کشانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به مخالفت دولت نهم با تاسیس دانشگاه‌ آزاد اظهار کرد: دولت نهم میانه خوبی با این مسئله نداشت لذا بر همین اساس دستور تاسیس دانشگاه های علمی و کاربردی در تمام ده‌کوره‌ها را داد بنابراین این دانشگاه ها بدون هیچ گونه برنامه ریزی و نیازسنجی و تنها به دلیل حب و بغض های سیاسی تاسیس شد.

 

بای با بیان اینکه هیچگاه نباید نیاز اصلی مملکت تحت تاثیر حب و بغض های سیاسی قرار بگیرد، افزود: به همین دلیل مسئولان دولت نهم در آن دوره به دلیل عداوتی که از یک سیستم دانشگاهی داشتند ،مبنای این تصمیم اشتباه را گذاشتند.

 

این جامعه‌شناس اذعان کرد: طبیعتا هرگونه افراط ما را به تفریط می کشاند و بالعکس، ما از افراط و تفریط به اعتدال نمی رسیم، اگر اکنون تصمیم به لغو دانشگاه های علمی و کاربردی گرفته شده است این مسئله برمی گردد به بلندپروازی هایی که در دوره دولت نهم صورت گرفته است لذا رشد افراطی در آن مقطع باعث شد که ما شاهد چنین مسئله ای در جامعه باشیم ،بنابراین اگر آن زمان تاسیس این مراکز بر اساس مطالعات دقیق میدانی و سنجش مقطعی محاسبه علمی صورت می گرفت این مسایل پیش نمی آمد.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد هم به دلیل تامین مسایل مالی خود روز به روز در حال افزایش هزینه های خود است، اظهار کرد: نیاز واقعی جوان و جامعه تنها چیزی  است که هیچ‌گاه بر اساس یک حساب‌گری درست مورد برسی قرار نگرفت.

 

بای با اشاره به گفته های برخی از نمایندگان که دانشگاه علمی کاربردی موجب افزایش بیکاری در جامعه می شوند، تصریح کرد: بسیاری از جوانان برای یافتن اشتغال بر روی دانشگاه های فنی و حرفه ای حساب کرده و امید بستند در حالی که پس از فارغ التحصیلی شاهد بیکاری خود می شوند.

 

وی بیان کرد: ما اصلا نباید بحث اشتغال را اجباری و الزامی بدانیم، باید نگاه کنیم ببینیم آیا بازار کار برای دانشجوی فارغ التحصیل این دانشگاه وجود دارد یا خیر، ما از یک سو استاد دانشگاه و پرسنل اداری را به هر دلیلی مشغول می کنیم ولی از سوی دیگر دانشجویان بیکاری را سرریز جامعه می کنیم که این امر هم باعث افزایش هرم تحصیلی بیکاری می شود.

 

این جامعه شناس با بیان اینکه در کشورهای خارجی اصل بر مهارت آموزی است، افزود: ولی در کشور ما عملا از آموزش فنی و اجرای عملیاتی خبری نیست و دانشگاه ها محل صدور مدرک تحصیلی شده اند و هیچ آموزش و هیچ فنی به دانشجویان ارایه نمی شود.

 

 

پایان پیام/35

منبع: شبستان

کلیدواژه: دولت ایام نوروز عید نوروز حسن روحانی مقام معظم رهبری نوروز امامزادگان و بقاع متبرکه مسافران نوروزی نوروز ۹۷ سال نو مدرک دانشگاهی دانشگا های علمی و کابردی جعفر بای کلیدواژگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۹۱۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، در این همایش که صبح سه شنبه در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد دبیر علمی همایش مدیریت ورزشی با رویکرد سلامت سازمانی اظهار کرد: برای این همایش ۴۱۲ مقاله از سوی دانشجویان و اساتید ارسال شده بود که از این تعداد با داوری انجام شده ۳۸۰ مقاله با کیفیت و مطلوبیت مورد پذیرش قرار گرفت.

مهرداد محرم زاده خاطرنشان کرد: ۵۳ درصد مقالات ارائه شده در این همایش مربوط به دانشجویان ارشد بین اللملی است که عمدتا از کشورهای عراق و سوریه حضور داشتند.

وی گفت: بحث مدیریت ورزشی از رشته های بین رشته ای علوم ورزشی است که در سال های اخیر با گرایش مختلف مورد توجه قرار گرفته است.

دبیر علمی همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل توانمندی منابع انسانی و سوگیری های درست دانشگاه ها را در توسعه رشته مدیریت ورزشی و اقتصاد و تجارت ورزش یادآورشد و بیان کرد: در این زمینه دانشگاه محقق اردبیلی نیز جزو دانشگاه های پیشرو کشور در توسعه و گسترش رشته های ورزشی است.

محرم زاده افزود: در برگزاری این رویداد از ظرفیت انجمن مدیریت ورزشی ایران استفاده کردیم و شاخه استانی این انجمن فعالیت خوبی را انجام داده و در سال گذشته موفق شدیم در ارزیابی های انجام شده جزو انجمن های موفق معرفی شویم.

وی تصریح کرد: این انجمن اقدام به فعالیت های علمی، تحقیقاتی، چاپ نشریه به زبان های بین المللی، برگزاری کارگاه های آموزشی و ... کرده تا دانشجویان و محققان علوم ورزشی بتوانند از بسترهای فراهم شده انجمن مدیریت ورزشی بهره بگیرند.

عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: سال گذشته اولین همایش مدیریت ورزشی را به صورت ملی برگزار کردیم و امسال این همایش در سطح بین المللی و با حضور دو چهره علمی دانشگاهی از کشور عراق و استرالیا در حال برگزاری است که امیدواریم از نتایج این رویداد که با استقبال دانشجویان خارجی دانشگاه محقق اردبیلی روبرو شده بهره لازم و کافی برده شود.

در این همایش از مقالات برتر در قالب پنل های برگزار شده و پوستر رونمایی شده و از برترین های این همایش با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.

کد خبر 6099132

دیگر خبرها

  • ارایه خدمات دولتی از خرداد به دارندگان مجوزهای کاغذی ممنوع است
  • صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری ایران در نروژ
  • خبر خوش برای دانشجویان پزشکی؛ حق‌ الزحمه دستیاران ۱۵ میلیون تومان رسید
  • در دیدار مهم امروز فرمانده کل ارتش با دانشجویان چه گذشت؟
  • کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • گواهینامه‌های‌ تقلبی، قربانیان‌ واقعی!