Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ قانونگذاران کلیدی در کنگره آمریکا پیش‌بینی می‌کنند «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در ضرب‌الاجل 12 می (22 اردیبهشت‌ماه) کشورش را از توافق هسته‌ای با ایران خارج خواهد کرد. 

روزنامه «دیلی‌بیست» نوشته با آنکه در کنگره آمریکا و در میان حلقه تیم امنیت ملی ترامپ تمایل بالایی برای نجات توافق هسته‌ای وجود دارد، قانونگذاران در ساختمان «کاپیتول» می‌گویند دستشان از گزینه‌های قانونگذارانه برای نجات توافق از تبر ترامپ خالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ترامپ در سخنرانی‌اش در دی‌ماه سال گذشته، هر چند به صورت صوری، به تعهدات آمریکا در برجام پایبند ماند و تعلیق تحریم‌ها علیه ایران را تمدید کرد، اما دولت‌های اروپایی و نمایندگان کنگره را به طور جدی تهدید کرد در صورتی که بندهای برجام مطابق میل او اصلاح نشوند در ضرب‌الاجل بعدی (12 می) کشورش را از توافق هسته‌ای با ایران خارج خواهد کرد. 

نمایندگان آمریکایی، به صورت تئوریک می‌توانند از رخ دادن این پیشامد جلوگیری کنند. آنها برای این کار بایستی قانونی تصویب کنند که رئیس‌جمهور را از الزام به تأییدهای متناوب توافق هسته‌ای معاف می‌کند. اما قانونگذاران دموکرات، با توجه به ادامه مذاکرات میان اروپا و آمریکا در خصوص برجام تمایلی برای ورود به این عرصه نبرد ندارند، جمهوری‌خواهان هم تهدیدهای ترامپ برای خروج برجام را اهرم فشاری مناسب روی اروپایی‌ها برای اصلاح این توافق هسته‌ای می‌دانند. 

باب کورکر، عضو ارشد جمهوری‌خواه در مجلس سنای آمریکا و رئیس کمیته روابط خارجی این مجلس در گفت‌وگو با دیلی‌بیست عنوان کرده کنگره تا هنگام ادامه تلاش‌ها میان دیپلمات‌های اروپایی و آمریکایی برای رسیدن به چارچوبی مشترک در خصوص برجام اقدامی در این خصوص صورت نخواهد داد.

او می‌گوید: «ما گذاشته‌ایم کاخ سفید این نکته را به روشنی درک کند که مسئولیت مذاکره بر سر یک چارچوب [مشترک با اروپایی‌ها در خصوص برجام] به عهده آنها است. اگر آنها به چنین چارچوبی دست پیدا کنند بعداً ما درباره اقدامات داخلی در خصوص آن بحث خواهیم کرد.»

کورکر به امکان حصول چنین توافقی میان آمریکا و اروپا خوش‌بین نیست. با آنکه کاخ سفید و اروپایی‌ها ممکن است بتوانند بر سر محدودیت‌های جدید و شدیدتر در خصوص برنامه موشکی و فراوانی بازرسی‌ها از اماکن هسته‌ای ایران به توافق دست پیدا کنند، چالش اصلی میان دو طرف بندهایی از توافق هسته‌ای است که با گذشت زمان منقضی می‌شوند. آمریکایی‌ها خواستار طولانی کردن محدودیت‌ها علیه ایران یا حتی دائمی کردن آنها هستند، اروپایی‌ها با این مطالبه مخالفند و آن را مذاکره مجدد در خصوص توافق می‌دانند. 

حتی سناتورهایی که از ابتدا جزو سرسخت‌ترین مخالفان برجام بودند الان خروج از آن را در راستای منافع آمریکا نمی‌دانند، به ویژه در حال حاضر که ترامپ قصد دارد با رهبر کره شمالی مذاکره کند. 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری رفراندوم گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال کنگره آمریکا برجام توافق هسته ای دونالد ترامپ توافق هسته ای ایران باب کورکر کنگره آمریکا و برجام موسسات مالی و اعتباری رفراندوم گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۹۴۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق وزرای اروپایی برای کاهش خشم کشاورزان

وزرای کشاورزی اتحادیه اروپا در نشستی در بروکسل در واکنش به اعتراضات گسترده کشاورزان علیه سیاست های این اتحادیه درباره کاهش مقررات زیست محیطی به نفع این قشر توافق کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس شاو" آلمان، برای سومین بار از ابتدای سال جاری میلادی صدها تراکتور متعلق به کشاورزان معترض محله اروپایی بروکسل را مسدود کردند. کشاورزان معترض که به ویژه اهل بلژیک بودند یونجه های زیادی را انباشته کردند و لاستیک ها را آتش زدند. حالا در جریان این اعتراضات کشورهای اتحادیه اروپا تصمیم گرفته اند مقررات زیست محیطی را کاهش دهند.

وزرای کشاورزی اتحادیه اروپا در نشستی در بروکسل تصمیم گرفتند کار را برای کشاورزان با تعهدات کمتر و آزادی عمل بیشتر آسان تر کنند. در جریان این دیدار اعتراضاتی توسط کشاورزان در بروکسل انجام شد.

مارک فسنو، وزیر کشاورزی و غذای فرانسه تاکید کرد «این امتیازی به کشاورزان نیست. "این یک پژواک است، پاسخی به آنچه آنها در مورد مشکلات اساسی در سیاست مشترک کشاورزی (CAP) گفته اند و درست است و به همین دلیل است که من فکر می کنم این یک اقدام معقول است."

در واکنش به اعتراضات کشاورزان، اتحادیه اروپا قوانین را برای کشت محصولات صید تسهیل می کند. به این ترتیب کشورهای عضو اتحادیه اروپا آزادی عمل بیشتری برای تصمیم گیری در مورد خاک هایی که در کدام فصل باید محافظت شود، خواهند داشت. کشاورزان همچنان از تعهد اختصاص بخشی از زمین های زراعی خود به منظور حفاظت از گونه ها معاف خواهند بود.

بر این اساس مزارع با مساحت کمتر از 10 هکتار از کنترل و مجازات صاحبانش معاف است. این امر بر دو سوم دریافت کنندگان پرداخت های مستقیم تحت CAP تأثیر می گذارد. مسئولین امیدوارند که این امر به طور قابل توجهی هزینه های اداری را بدون تأثیر بر اهداف زیست محیطی کاهش دهد.

"دیوید کلارینوال"، وزیر مسئول بلژیک که در حال حاضر ریاست اتحادیه اروپا را بر عهده دارد نیز گفت: ما به نظرات کشاورزان خود گوش داده‌ایم و به سرعت برای رفع نگرانی‌های آنها در دورانی که آن ها با چالش های زیادی روبرو هستند اقدام کرده‌ایم.

وی تاکید کرد: به عنوان مثال، اقدامات پوشش زمستانی باید انعطاف پذیرتر شود یا انعطاف پذیری بیشتری در تناوب زراعی تضمین شود. به گفته وی، بسته دوم ایجاد یک مرکز رصد قیمت ها را در نظر می گیرد تا بتواند به سرعت به کاهش قیمت ها واکنش نشان دهد.

کلارینوال می‌گوید: «بنابراین این مجموعه اقدامات متعددی است که همگی بر قیمت‌ها در بازار تأثیر می‌گذارد تا به طور خاص درآمد کشاورزان را افزایش دهد.

جم اوزدمیر، وزیر کشاورزی فدرال آلمان نیز از این اقدامات حمایت کرده و با این حال تاکید کرد که اتحادیه اروپا نباید از حفاظت از محیط زیست دست بکشد.

نوربرت توتسنیگ، همکار اتریشی او نیز از این تسهیلات استقبال کرده و گفت: آنها انعطاف پذیری بیشتری را برای کشاورزان به ارمغان می آورند. این به معنای تسکین از نظر کنترل ها، به ویژه برای شرکت های کوچکتر است. وی افزود: به نظر من، اکنون لازم است که این پیشنهادها به سرعت اجرا شود به سرعت تاثیرات خود را نشان دهد.

مدتهاست در چندین کشور اروپایی، کشاورزان و انجمن های آنها به کاهش قیمت ها، مقررات زیست محیطی جدید از بروکسل و واردات محصولات کشاورزی از اوکراین اعتراض می کنند. کمیسیون اتحادیه اروپا پیشنهاد کرده است که تعرفه واردات برای برخی از محصولات کشاورزی اوکراین که بالاتر از مقدار مشخصی است مانند تخم مرغ، مرغ و شکر اعمال شود.

فسنو وزیر کشاورزی فرانسه هم اعلام کرد: ما باید از اوکراین از لحاظ نظامی و اقتصادی حمایت کنیم، اما نباید در بازارها عدم تعادل وجود داشته باشد.

وی تاکید کرد: اگر حمایت افکار عمومی و کشاورزی اروپایی خود را از دست بدهیم، به نفع اوکراین و اروپا نخواهد بود. ما طرفدار یک موقعیت متعادل هستیم."

مذاکرات در این زمینه همچنان ادامه دارد. این تسهیلات برای کشاورزان قرار است به سرعت تصمیم گیری شود و در پایان ماه آوریل در پارلمان اتحادیه اروپا تصویب شود.

توافق ضد مهاجرتی اتحادیه اروپا با مصراتحادیه اروپا قوانین یکسانی را برای هوش مصنوعی اعمال می‌کند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چه بر سر سیاست بایدن در قبال ایران آمده؟ / واشنگتن دیگر باید با تهران به عنوان یک قدرت هسته‌ای رفتار کند
  • توافق وزرای اروپایی برای کاهش خشم کشاورزان
  • افشاگری ظریف در خصوص عدم احیای برجام در تابستان + فیلم
  • فیلم| افشاگری ظریف در خصوص عدم احیای برجام در تابستان
  • (ویدیو) افشاگری ظریف در خصوص عدم احیای برجام در تابستان
  • پیشنهادی برای احیای برجام از طریق پوتین به ترامپ داده شد (فیلم)
  • دفاع اروپایی مقابل تکروی آمریکایی / خطر بازگشت ترامپ؛ قاره سبز چه گزینه هایی دارد؟
  • واکنش دوحه به خروج هیأت اسرائیلی از مذاکرات آتش‌بس غزه
  • اوکراین: پاتریوت‌های لعنتی را به ما بدهید!
  • افشای دیدار ضدبرجامی جان کری و سعودالفیصل در داخل هواپیما به روایت روحانی /چه کسانی ترامپ را برای خروج از برجام تشویق کردند؟