Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-23@07:28:40 GMT

انگیزه ام چند برابر است

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۷۹۴۹۴۰

انگیزه ام چند برابر است

مسعود شجاعی می‌گوید تیم‌ملی برای بازی‌های تدارکاتی تیم‌ملی تا جام جهانی برای ساختن یک تیم مقتدر ، خیلی هم خوب است.

ایران آنلاین / مسعود شجاعی که دوباره به اردوی تیم ملی فوتبال ایران برگشته در گفت و گو با محسن معتمدکیا، مدیا آفیسر تیم ملی در اردوی تونس، از شرایط تیم کی روش در سال 1397 می گوید. شجاعی با اشاره به غیبت چند وقت اخیرش در تیم ملی به وضعیت فعلی تیم ملی ایران اشاره می کند و می گوید: «بعد از وقفه ای که در تیم ملی نبودم تازه به تمرینات نیم ملی اضافه شده ام و در این چند روز وضعیت تیم ملی خدا را شکر خیلی خوب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازیکنان با انگیزه فراوانی کار می کنند و مطمئنا انگیزه همه بازیکنان نسبت به قبل چند برابر شده چون الان نزدیک جام جهانی هستیم و همه می خواهند در فهرست نهایی حضور داشته باشند و این خیلی طبیعی است. تمرینات هم سختتر و شادابتر شده. فکر می کنم این انگیزه بالا خیلی به تیم کمک می کند. البته باید این را هم بگویم کار کادر فنی هم با این شرایط سختتر می شود که بین این همه بازیکن خوب باید تعدادی را برای جام جهانی انتخاب کند. البته این قانون فوتبال است و باید با آن کنار آمد.» شجاعی که در صورت نهایی شدن نامش در لیست کیروش تنها بازیکنی خواهد بود که سابقه سه دوره حضور در جام جهانی را خواهد داشت درخصوص بازی های تدارکاتی ایران قبل از جام جهانی معتقد است: «به نظرم این دو بازی اول برابر تونس و الجزایر خیلی خیلی به تیم کمک می کند تا آماده بازی با مراکش شویم. این دو تیم خیلی به نخستین حریفمان در جام جهانی شبیه هستند. تونس و الجزایر دو تیم خیلی خوب و قدرتمندی هستند و حتما به ما کمک می کنند که برای نزدیکترین بازیمان در جام جهانی که به نظرم یکی از سختترین بازیهای گروه دوم هم هست تا به خوبی آماده شویم. بعد از این بازی با ترکیه و یونان بازی داریم. درست است که این دو تیم در جام جهانی حضور ندارند اما تیمهای خوبی هستند که سبک بازیشان می تواند به ما برای بازی با اسپانیا و پرتغال کمک کند. از نظر ساختار فوتبال اروپا و  نظم تیمهای اروپایی به ما کمک می کنند تا ببنیم که چطور باید برابر اسپانیا و پرتغال بازی کنیم، هر چند که نباید به لحاظ قدرت با این دو تیم مقایسه شان کنیم اما همانطور که گفتم از نظر ساختار فوتبال اروپا و نظم همیشگی این تیمها به ما کمک می کنند. سرانجام هم باید برابر تیم لیتوانی بازی کنیم که می تواند بازی آسانی برای ما باشد و به ما کمک کند تا با روحیه بالاتری وارد جام جهانی شویم.»

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۹۴۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۳۸۰ میلیون تن زباله در دنیا

۲۲ آوریل را «روز جهانی زمین» یا «روز جهانی مادر زمین» می‌نامند. این روز یادآور اهمیت زمین، آگاهی بخشی و مسئولیت همگان در برابر مادرمان، زمین است.

مفهوم «روز زمین» را می‌توان در اواخر دهه ۱۹۶۰ با کتاب تاثیرگذار Rachel Carson با عنوان «بهار خاموش» (۱۹۶۲) و «نشت نفت» Santa Barbara در سال ۱۹۶۹، درباره آگاهی بخشی در خصوص تخریب محیط زیست، جستجو کرد. با این حال، نخستین بار، پس از اینکه John McConnell، فعال صلح، ایده گرامی داشتن روزی به افتخار زمین و صلح را در کنفرانس یونسکو در سال ۱۹۶۹ مطرح کرد، سازمان ملل در ایالات متحده آن را در سال ۱۹۷۲ به‌طور رسمی تأیید کرد.

با گرامی داشتن چنین روزی، هر ساله حدود یک میلیارد نفر در سراسر جهان با انجام فعالیت‌هایی برای تغییر بحران آب و هوا و ایجاد تغییرات رفتاری در جهت حفاظت از زمین و محیط زیست تلاش می‌کنند.

شرکت در چنین رویداد‌ها و فعالیت‌هایی، فرصتی عالی برای مشارکت در فعالیت‌های زیست‌محیطی و کمک به داشتن سیاره‌ای پایدارتر است. هرساله، روز زمین با مضامین متفاوتی عنوان می‌شود و بر جنبه‌های مختلفی از پایداری و حفاظت از محیط زیست متمرکز می‌شوند.

در این خصوص، اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد (SDGs) که شامل فعالیت‌های اقلیمی و زندگی بر روی زمین می‌شود، نیاز مبرم به فعالیت‌هایی اقلیمی و حفظ اکوسیستم‌های زمینی را برجسته می‌کند.

طبق تحقیقات صندوق جهانی حیات وحش (WWF)، تولید زباله‌های پلاستیکی در جهان از ۳۸۰ میلیون تن در سال فراتر رفته است. مقدار قابل توجهی از این میزان زباله به محل‌های دفن زباله، اقیانوس‌ها و آبراه‌ها راه پیدا می‌کند. از این‌رو، با هدف داشتن آینده‌ای بدون پلاستیک برای نسل‌های آینده، موضوع و شعار روز جهانی زمین امسال، «سیاره در برابر پلاستیک» اعلام شده است.

موضوع «سیاره در برابر پلاستیک»، این نکته را که پلاستیک برای کره زمین و سلامت انسان تهدیدی جدی به شمار می‌رود را برجسته می‌کند و پیش‌بینی می‌شود که با کاهش ۶۰ درصدی تولید پلاستیک تا سال ۲۰۴۰، می‌توان به تمام زباله‌های پلاستیکی پایان داد.

- اهداف روز جهانی امسال با موضوع «سیاره در برابر پلاستیک» عبارت است از: 

- ارتقاء آگاهی عمومی در مورد آسیب‌های وارد شده توسط پلاستیک به سلامت انسان‌ها، حیوانات و تنوع زیستی 

- حذف تمام پلاستیک‌های یکبار مصرف تا سال ۲۰۳۰ و دستیابی به عهدنامه حذف تدریجی در پیمان سازمان ملل متحد در مورد آلودگی پلاستیک تا سال ۲۰۲۴

- درخواست سیاست‌هایی برای پایان دادن به حجم عظیم پلاستیکی که تولید و استفاده می‌شود و سرمایه گذاری در فناوری‌ها و مواد نوآورانه برای ساختن دنیایی بدون پلاستیک

در واقع، «روز جهانی زمین» در عصری که نگرانی‌های زیادی در مورد محیط زیست، کاهش منابع طبیعی و تغییرات شدید آب‌وهوایی وجود دارد، از اهمیت بسیاری برخوردار است. این روز یادآور این نکته است که همه ما در قبال سلامت کره زمین مسئولیت مشترکی داریم و تمام افراد، دولت‌ها، نهاد‌ها و جوامع باید برای رسیدن به این هدف مشترک با یکدیگر همکاری کنند.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • درخواست انصارالله برای اقدام جهانی در برابر جنایات اسرائیل
  • خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند
  • تولید سالانه ۳۸۰ میلیون تن زباله در دنیا
  • چه کسی دیوید تیلور را شکست داد ؟
  • عباسی: هوادار چشم به صعود و موفقیت در جام حذفی دارد
  • مصرف نمک و شکر در ایران ۴ برابر استاندارد جهانی
  • معاون بهداشت وزارت بهداشت: ایرانی‌ها ۳.۵ برابر استاندارد جهانی شکر مصرف می‌کنند
  • ایرانی‌ها ۳.۵ برابر استاندارد جهانی شکر مصرف می‌کنند
  • مصرف نمک و شکر در کشور چند برابر استاندارد جهانی است
  • میلاد محمدی با انگیزه در بازی شماره ۹