Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@09:01:50 GMT

تلاش کردستان عراق برای جذب گردشگران ایرانی و عرب

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۷۹۶۲۲۶

تلاش کردستان عراق برای جذب گردشگران ایرانی و عرب

اربیل – ایرنا- مدیرکل گردشگری اقلیم کردستان عراق با ابراز خوشحالی نسبت به افزایش ورود گردشگران ایرانی به اقلیم اعلام کرد آنها در تلاش برای جذب 2 میلیون و 500 هزار گردشگر در سال جدید از کشورهای همسایه و عربی هستند.

به گزارش ایرنا، «مولوی جبار» مدیرکل گردشگری در اقلیم کردستان عراق با اعلام این مطلب به رسانه ها گفت: یک روز مانده به آغاز عید نوروز بیش از 76 هزار گردشگر وارد اقلیم شدند که عمدتا از جمهوری اسلامی ایران هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: آنچه برای ما جای بسی خوشحالی است این است که بر حجم گردشگرانی که از ایران وارد کردستان عراق می شوند افزوده می شود و تلاش ما افزایش این میزان از گردشگر از جمهوری اسلامی ایران می باشد.
مدیرکل گردشگری در اقلیم کردستان عراق گفت تمام تلاش خود را بکار خواهیم بست تا گردشگران نه تنها از کشورهای همسایه بلکه از کشورهای عربی و جهان به این منطقه سفر کنند.
به گفته این مقام کرد عراقی بازگشایی فرودگاهها و مرزها سبب خواهد شد آنها بتوانند به این هدف دست یابند.
اخیرا دولت اقلیم کردستان عراق برای جذب گردشگران ایرانی اقدام به حذف هزینه ورودی ویزا به کردستان عراق به مدت 13 روز نمود تا گردشگران ایرانی بدون پرداخت هزینه های دریافت ویزا بتوانند وارد کردستان عراق شوند.
گزارش خبرنگار ایرنا از اربیل حاکی است دروازه های مرزی باشماق، پرویزخان و تمرچین در روزهای گذشته شاهد ورود تعداد زیادی از هموطنان به کردستان عراق بود.
خاورم**351**380**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي كردستان عراق گردشگري گردشگران ايراني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۹۶۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران از تولید چادر‌های اسکان اضطراری متناسب با شرایط اقلیمی و فصلی خبر داد.

به گزارش ایسنا، امیرالدین روح‌نواز در حاشیه بازدید خبرنگاران از کارخانجات نساجی هلال احمر با حضور در جمع خبرنگاران توضیحاتی را در مورد فعالیت این شرکت ارائه کرد و گفت: امروز شرکت نساجی هلال ایران با سه کارخانه تولیدی در سه نقطه از کشور و بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از شرکت‌های پیشگام و به جرات اولین شرکت تولید اقلام امدادی نظیر پتو، چادر، لباس امدادی و ... در سطح خاورمیانه است که توانسته با استفاده از دانش روز با کیفیت‌ترین اقلام امدادی را تولید کند.

وی با بیان اینکه شرکت نساجی هلال ایران نیاز جمعیت هلال احمر به تولید چادر، پتو و دیگر اقلام امدادی را به‌طور کامل رفع کرده است، گفت: امروز به جرات می‌توانم بگویم که چادر‌های تولیدی جمعیت هلال احمر یکی از با کیفیت‌ترین محصولات تولیدی امدادی در سطح جهان است. ما همچنین محصولاتمان را متناسب با اقلیم هر منطقه و فصل تولید می‌کنیم.

روح‌نواز با بیان اینکه شرکت نساجی هلال آمادگی صادرات محصولات خود به خارج از کشور را هم دارد، گفت: در حال حاضر نیز ملزومات تولید شده در این شرکت به کشور‌هایی نظیر پاکستان، تاجیکستان، چین، ترکیه و... صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران درباره جنس این چادر‌های امدادی نیز گفت: هنگام وقوع زلزله بم مواردی را داشتیم که در آن چادر‌ها دچار آتش‌سوزی شده بودند، ما با استفاده از دانش روز شرایطی را در تولید این چادر‌ها رعایت کردیم که امکان آتش‌گرفتن آن‌ها بسیار دشوار است و اصطلاحا از جنس کندسوز هستند.

وی با بیان اینکه در مجموع بیش از ۴۰۰ نفر در کارخانجات نساجی هلال مشغول به کار هستند، گفـت: یک سوم از این افراد را زنان شامل می‌شوند که اکثر این زنان سرپرستان خانوار هستند. ما آمادگی داریم که با استفاده از نیروی کار حرفه‌ای که داریم، اقلام استراتژیک موردنیاز را تولید کنیم. همچنین آمادگی تولید محصولات دیگر ارگان‌ها و سازمان‌ها نیز وجود دارد.

روح‌نواز با بیان اینکه ۱۰۰ درصد مواد اولیه تولید پتو، چادر و ملزومات امدادی در داخل کشور تولید می‌شود، گفت: همچنین در راستای مسئولیت پذیری اجتماعی، کارگاه‌هایی را در زندان‌ها ایجاد کردیم.

دیگر خبرها

  • حمله ناگهانی خرس به خودروی گردشگر (فیلم)
  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • تولید میدان گازی بزرگ عراق پس از حمله پهپادی متوقف شد
  • مسوولان مشکلات قشر کارگری را احصا و رفع کنند
  • انتشار تصاویر حمله پهپادی به میدان گازی در سلیمانیه عراق
  • تصاویر حمله پهپادی به یک میدان گازی در سلیمانیه عراق
  • نیروهای ارتش ترکیه مورد حمله عناصر «پ.ک.ک» قرار گرفتند
  • لحظۀ حملۀ پهپاد ناشناس به میدان گازی کورمورِ کردستان عراق
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟