Web Analytics Made Easy - Statcounter

چون دومین روز بهار فرارسد، در دید و بازدید از هم سبقت می‌گیریم و چه خوب که این دید و بازدیدها بی‌تکلف و ساده بگذرد تا تداوامش برای آنهایی که دست‌شان در این ایام خالی است، ممکن شود و تا آنجا که ممکن است، مراعات کنیم. پس اگر به بازدید دوستی رفتیم که صورتش را سرخ نگه داشته بود، لزومی ندارد پیاله‌های لب پر آجیل را تا مشخص شدن کف پیاله بجوییم و چه خوب که با دست پر به بازدید برویم و به جای یک جعبه شیرینی ناهار خودمان و میزبانِ دست تنگ را با خودمان ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر عزت نفس میزبان اجازه نمی‌دهد و هر برخوردی او را مکر می‌سازد، شاید بهتر باشد حتی گاهی نرفتن را به رفتن ترجیح دهیم و با تماس تلفنی سالی که آغاز شد را شادباش بگوییم و رخت نو را بر تن واژه‌ها کنیم. روزگار بر همگان به سادگی نمی‌گذرد و بنابراین لبخند را بزرگ ترین عیدی در ابتدای این سال قرار دهیم و به هرکس که رسیدیم با لبخندی و کلامی گرمی، حال خوشمان را به او هدیه دهیم.

اتفاقات تلخ به سادگی فراموش نمی‌شود اما می‌توان آنچه فراموش نمی‌کنیم را نیز ببخشیم و سال را بدون کینه از وقایعی که بسیاری از اوقات به زخم‌های کهنه تبدیل شده و می‌توان روحمان را از پای درآورد، آغاز کنیم. به خودمان رحم کنیم و آن گونه ببخشیم که اگر خودمان در موقعیت مشابهی بودیم، امید داشتیم بخشیده شویم و این بخشش را به پای بزرگواری مان نگذاریم و فروتنانه ببخشیم.

این بهاریه را با یک بهاریه از عطار نیشابوری به سرانجام می‌رسانیم و دعوت‌تان می‌کنیم ویژه برنامه ویدیویی نوروزی «تابناک» را تماشا کنید.

ای بلبل خوشنوا فغان كن
عید است نوای عاشقان كن
چون سبزه ز خاك سر برآورد
ترك دل و برگ بوستان كن
بالشت ز سنبل و سمن ساز
وز برگ بنفشه سایبان كن
چون لاله ز سر كله بینداز
سرخوش شو و دست در میان كن
بردار سفینه‌ی غزل را
وز هر ورقی گلی نشان كن
صد گوهر معنی ار توانی
در گوش حریف نكته‌دان كن
وان دم كه رسی به شعر عطار
در مجلس عاشقان روان كن
ما صوفی صفه‌ صفاییم
بی خود ز خودیم و از خداییم

 

کاروان ؛ پسنجر

«کاروان / Caravan» یکی از قطعات عاشقانه پسنجر است که اشاره به یک سفر عاشقانه با کاروان دارد. موزیک ویدیو این قطعه را با زیرنویس فارسی در «تابناک» می‌بینید و می‌شنوید.

خوشبختی ؛ علی لهراسبی

علی لهراسبی چندی پیش خوشبختی را خوانده بود و اکنون موزیک ویدیو این قطعه را در «تابناک» می‌بینید و می‌شنوید.



موزیک ویدیو دوست دارم زندگی رو

«دوست دارم زندگی رو» احتمالاً پرمخاطب ترین آهنگ سیروان خسروی تاکنون بوده است. اجرای زنده این قطعه را در «تابناک» می‌بینید و می‌شنوید.

 

در وصف نیاید؛ سالار عقیلی، ابراهیم کیوو

سالار عقیلی همخوانی ای با ابراهیم کیوو خواننده و نوازنده سوری داشته است. این اجرای متفاوت را در «تابناک» می بینید و می شنوید.

 

تهران در دوران احمدشاه قاجار

تهران در دوران احمدشاه قاجار که از 1288 تا 1304 سلطنت کرد، دوران پرفراز و نشیبی را داشت. احمدشاه که زیر فشار انگلیسی‌ها بود، کابینه‌های متعددی تغییر داد و بخشی از این تغییرات برای کاهش فشار انگلیسی‌ها بود. او در نهایت رضا میرپنج که بعدها رضا پهلوی نام گرفت به عنوان نخست وزیر منصوب کرد و راهی سفر اروپا شد اما در جریان این سفر، رضاخان با هماهنگی مجلس شورای ملی برخلاف قانون اساسی، او را از سلطنت عزل و خاندان قاجار را منقرض اعلام کرد و رضاشاه را حاکم موقت اعلام کرد. سپس در شرایطی که رضاخان با عقبه نظامی و وزارت جنگ، قدرت نخست وزیری را در اختیار داشت، مجلس موسسان تشکیل جلسه داد و با فشار رضاخان او را به عنوان پادشاه معرفی کرد! تصاویر کم یابی که در این ویدیو می بینید، متعلق به تهران در سال 1293 یا 1914 است. این تصاویر به خوبی وضعیت تهران را در آن دوران به تصویر می کشد.

 

مشکلات افراد سنتی با تکنولوژی مدرن

اکنون وقت تماشای یک استندآپ کمدی کوتاه و جذاب است. یک مرد میانسال از اینکه از تکنولوژی روز عقب است گلایه می‌کند و شرایط خود را به طنز تعریف می‌کند. این استندآپ کمدی جذاب را در تابناک تماشا می‌کنید.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۹۶۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

رئیس دانشکده دین و رسانه از برگزاری همایش "دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین" روزهای هشتم و نهم خرداد در تهران و قم خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال 153 مقاله به دبیرخانه خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد 50 مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

وی افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محورهای این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده ‌و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محورهای این همایش است.

وی عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالشهای دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنرهای رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محورهای این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری 17 پیش نشست در طول 6 ماه گذشته و برگزاری 11 نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • بهبود توان تفکیک مکانی دمای سطح با روش محققان دانشگاه تهران
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران / ثبت اطلاعات گروه‌های خونی نادر برای مواقع ضروری
  • کار سختی در جام کافا داریم/ملی پوشان تاکتیک پذیر هستند
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • بهشت گمشده سیروان
  • تصویر قدیمی از آشپزخانه بازار طهران در دوره قاجار
  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • مرز خسروی روز به روز مورد استقبال بیشتر زائران قرار می‌گیرد
  • روزی که شوروی پشت مزدوران را در ایران خالی کرد / پاسخ بختیار به ادعای رضا پهلوی / تصاویر رنگی آلمان‌ها از نبرد استالین گراد / گرامافونی که ایرانی‌ها ۱۲۰۰ سال پیش ساختند / آبادان در بیش از یک قرن پیش
  • معلم‌های سیروان و سرمشق دستگیری از نیازمندان