Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی دو ماهی که از آغاز کار مدیریت جدید کمیته ملی المپیک می‌گذرد، اقداماتی در این کمیته انجام شده اما برای ارزیابی و قضاوت بهتر باید زمان بیشتری از این مدیریت بگذرد.

به گزارش خبرنگار مهر، طی سال گذشته مجامع انتخاباتی زیادی در سطح ورزش کشور برگزار شد که بی شک مجمع انتخاباتی کمیته ملی المپیک مهمترین آن بود؛ مجمعی که ۲۰ آبان ماه و با تعیین زمان برگزاری استارت آن زده شد و با «مهره چینی»، «یکه تازی»، «قیام» و «مهندسی» پیگیری شد و ۲۵ دی ماه با مشخص شدن صاحبان ۱۱ کرسی هیات رئیسه و هیات اجرایی به سرانجام رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این فاصله دو ماهه اقدامات زیادی برای برگزاری سرِوقت و قانونی این انتخابات برگزار شد و از جمله معرفی خبرگان ورزشی، تعیین زمانی برای نام نویسی کاندیداها، بررسی صلاحیت آنها، تشکیل ستاد نظارت و ...؛ در حالی که از چندماه پیش از انجام همه این اقدامات نام رئیس جدید کمیته ملی المپیک بر سر زبان ها بود و تشخیص اینکه چه کسانی و برای کدام صندلی ها شانس بیشتری دارند، بر اساس «مهره چینی» های انجام شده کار خیلی سختی نبود. 

رضا صالحی امیری تنها گزینه مطرح برای ریاست کمیته ملی المپیک بود آنهم وقتی که هنوز  موج انتخاباتی به طور جدی به راه نیفتاده بود. ریاست صالحی امیری در کمیته محتمل تر شد وقتی وی به عنوان یکی از پنج خبره ورزشی انتخاب و معرفی شد در حالیکه به جز سه ماه سرپرستی وزارت ورزش، پیشینه ورزشی دیگری نداشت. این خبره ورزشی بازهم به صندلی ریاست کمیته نزدیک تر شد وقتی برای تصدی آن نام نویسی کرد و خیلی راحت و بی دغدغه به عنوان دوازدهمین رئیس روی آن نشست وقتی تنها رقیبش یعنی محمود خسروی وفا طبق وعده خود انصراف داد تا «یکه تازی» صالحی امیری با «قیام» اعضای مجمع علنی شود. 

اینگونه مهمترین مجمع انتخاباتی ورزش کشور در سال ۹۶ به صورت کاملا «مهندسی شده» برگزار شد در حالیکه همین انتخابات و خروجی آن تعیین کننده کارنامه آسیایی و المپیکی ایران خواهد بود. کارنامه ای که عیار واقعی ورزش ایران را مشخص می کند. هجدهمین دوره بازی های آسیایی که مردادماه به میزبانی اندونزی برگزار می شود اولین رویدادی است که نتایج آن تعیین کننده این کارنامه و در واقع عملکرد مدیران کمیته ملی المپیک در دوره جدید است. 

برای حضور در این بازی ها، طی دو ماه گذشته اقدمات قابل توجهی در کمیته ملی المپیک انجام شد و از جمله سر و سامان دادن به وضعیت بلاتکلیف سرپرست کاروان ایران با انتخاب نصرالله سجادی و البته مهمتر از آن انجام رایزنی های نتیجه بخش برای به حداکثر رساندن بودجه دریافتی از دولت و حداکثر تخصیص به فدراسیون ها؛ اما آنچه مسلم است اینکه گذشت دو ماه از روی کار آمدن ارکان جدید هیات رئیسه و هیات اجرایی کمیته ملی المپیک زمان مناسبی برای ارزیابی نتیجه مدیریت آنها نیست.

پایان دادن به مدیریت آکادمی ملی المپیک با انتخاب قره خانلو به عنوان رئیس و تعیین تکلیفت مدیریت هر یک از کمیسیون ها در کنار پیگیری منظم و هفتگی جلسات هیات اجرایی از دیگر اقدامات خوب انجام شده در کمیته ملی المپیک و با مدیریت رضاصالحی امیری در دو ماه گذشته بود.

در کل در دو ماهی که از آغاز دوره چهار ساله مدیریت جدید کمیته ملی المپیک می گذرد، همه کارها سرِوقت و حتی زودتر از موعد در این کمیته انجام شد طوریکه فعلا کار نکرده ای روی زمین نمانده است. از این حیث می توان به صالحی امیری و همراهانش نمره قبولی داد اما آیا همین نمره و در کل این دو ماه و اقدامات انجام شده در آن می تواند ملاک دقیق و تعیین کننده ای برای ارزیابی باشد؟

به هر حال مهمتر از هر اقدامی، خروجی آن است که تعیین کننده خواهد بود ضمن اینکه زمانی بیشتر از دو ماه و حداقل 6 تا 12 ماه برای آن لازم است. با این اوصاف امروز زمان مناسب و به جایی برای ارزیابی دقیق مدیریت جدید کمیته ملی المپیک نیست. صالحی امیری به عنوان غیرورزشی ترین رئیس کمیته ملی المپیک تا امروز اقدمات به موقعی در این کمیته انجام داده اما زمانی می توان مُهر تائید را به این اقدامات زد که نتیجه آن هم رضایت بخش باشد و  این نتیجه در بازی های آسیایی و بازی های المپیک قابل استنادتر از هر رویداد دیگری خواهد بود. 

منبع: مهر

کلیدواژه: سید رضا صالحی امیری هیات اجرایی کمیته المپیک کمیته ملی المپیک تیم فوتبال استقلال تهران تیم ملی فوتبال ایران تیم فوتبال پرسپولیس العین امارات لیگ قهرمانی فوتبال آسیا لیگ قهرمانان فوتبال آسیا فدراسیون کشتی کارلوس کی روش تیم فوتبال الوصل امارات رسول خادم لیگ برتر فوتبال ایران هفته چهارم لیگ قهرمانان آسیا تونس باشگاه تراکتورسازی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۹۸۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معتمدی: رکورد المپیک برای دوومیدانی ایران دست نیافتنی است

به گزارش خبرنگار مهر، دوومیدانی یکی از رشته هایی است که مدتهاست با سرپرست اداره می‌شود و هنوز تکلیف برگزاری انتخابات این فدراسیون نیز مشخص نشده است. در حال حاضر حسین مطیعی سرپرستی فدراسیون را بر عهده دارد.

پژمان معتمدی دبیر سرپرست فدراسیون دوومیدانی امروز (دوشنبه) در گفت وگو با اهالی رسانه اظهار داشت: از سال ۷۸ در فدراسیون دوومیدانی در بخش‌های مختلف فعالیت داشتم.‌این انتخابات یکی از نادرترین انتخابات در رشته دوومیدانی است چون تمام افرادی که نام نویسی کردند از نخبه‌های این رشته به شمار می‌روند. تلاش ما این است که در این شرایط یک محیط خنثی برای همه داشته باشیم. دغدغه دوومیدانی برای من کلیدی است و تمام وقتم را برای آن گذاشتم.

وی افزود: ثانیه به ثانیه وقت ورزشکارانی المپیکی برای من ارزشمند است. در این یک سال هم تغییرات مدیریتی زیادی داشتیم بنابراین ضرورت داشت ما زمان را از دست ندهیم چون فرصتمان برای کسب سهمیه کوتاه است. بنابراین جلسه‌ای با ورزشکاران داشتیم که همراه مربی‌های خود آمدند و برنامه‌ها و قرارداد بین ما و ورزشکاران منعقد شد. از ورزشکاران خواستیم تمام هم و غم خود را برای کسب سهمیه بگذارند.

سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی ادامه داد: اخیرا جلسه هیات رییسه را هم داشتیم تا هر چه سریعتر مجمع را برگزار کنیم. بر اساس آیین نامه ۴۵ روز بعد تشکیل جلسه هیات رییسه می توان مجمع را برگزار کرد که بر اساس آن از اوایل و یا نهایتا نیمه خرداد می‌توانیم بعد از آمدن تایید صلاحیت‌ها مجمع را برگزار کنیم. مجمعی که سلامت و بی‌طرف باشد.

معتمدی اضافه کرد: اولویت ما در حال حاضر بچه‌های المپیکی هستند اما مسابقات دیگری در سطح ملی و حتی برون مرزی در نظر گرفتیم تا قدم مثبتی برای سایر دونده‌ها نیز برداریم. ما روی دانش روزامد مربیگری خیلی فعالیت خاصی نداشتیم. فکر میکنم بدون شک یک تحول در حاضر در این حوزه نیز رخ داده است. در اوایل خرداد یک سمینار بین اللملی خواهیم داشت که به صورت مجازی هم خواهد بود. تلاش داریم مدرس بین‌المللی را بیاوریم که تاکنون از سه مربی بین‌المللی دعوت کردیم و مکاتبات لازم انجام شده است.

وی با اشاره به سایر برنامه‌های فدراسیون دوومیدانی گفت: ما سال ۸۵ یک طرح ملی استعدادیابی را انجام دادیم که ۱۷ هزار کودک ۱۰ تا ۱۲ ساله از ۱۴ استان حضور داشتند که از بین آنها ۵۰۰ نفر انتخاب شدند. قطعا برنامه استعدادیابی را همراه با جوایز مناسب ادامه خواهیم داد.

معتمدی در واکنش به انتقاد حسین رسولی به نحوه برگزاری انتخابات کمیسیون ورزشکاران توضیح داد: کمیسیون ورزشکاران را برگزار کردیم. آقای باقری به عنوان نماینده وزارت ورزش در آن جلسه حضور داشتند. در جلسه باید افرادی حضور شرکت می‌کردند که فرزانه فصیحی چون در مسابقات بودند، نتوانستند بیایند. دو سوم اعضا در واقع در آن جلسه حضور داشتند آرای مجازی را وقتی به عنوان آرای اصلی آوردیم که جای سوال داشت که من خودم گزارش آن را به وزارت ارسال کردم و منتظر جواب هستیم. اگر برخلاف آیین نامه باشد ما مجددا جلسه را برگزار خواهیم کرد. کمیسیون داوران و مربیان مشکلی نداشت و برای کمیسیون ورزشکاران منتظر پاسخ وزارت ورزش هستیم تا تصمیم لازم را اتخاذ کنیم.

وی افزود: من خودم ورزشکار بودم و کامل ورزشکاران را درک میکنم. واقعا درخواست برای امکانات و اردو یک عامل برحق است ولی مدل انتقال درخواست مهم است. ورزشکاران ما یک نمونه اخلاقی برای یک جامعه هستند بنابراین انتظار داریم انتقادها ابتدا به خود فدراسیون گفته شود و وظیفه ماست که رسیدگی کنیم. تا جایی که می‌دانم ورزشکاران ما همگی تمام حقوق خود را دریافت کردند.

سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی در واکنش به صحبت‌های مهدی پیرجهان دونده ۴۰۰ متر با مانع ایران که گفته بود به فدراسیون تعهد داده در صورت عدم کسب سهمیه باید هزینه‌های اعزام و اردو را به فدراسیون برگردانند، گفت: همچین جسارتی به ورزشکاران نکردیم. این باور وجود ندارد که حتما ورزشکاران نتیجه بگیرند. آن چیزی که در جلسه مطرح شد تعهدات برای فدراسیون و ملی پوشان است.

وی در مورد روش کسب سهمیه المپیک گفت: برای کسب سهمیه رکورد مستقیم داریم که سخت و دست نیافتنی است و یک روش هم بر اساس رنکینگ است. در حال حاضر مشکل ما گرفتن ویزا برای کشورهای اروپایی است. سعی کردیم مسابقاتی را انتخاب کنیم که در لیست جهانی باشد. ما ورزشکاران را جمع کردیم و جلسه‌ای با مسوول بین‌الملل فدراسیون برگزار کردیم تا همه چیز بررسی شود. ما از هشتم تا دهم تیر به ریز برنامه‌ها را نوشیم که امیدوارم فدراسیون بتواند به تعهدات خود برسد.

معتمدی درخصوص برگزاری مجمع انتخاباتی گفت: شک نکنید ما قرار است یک انتخابات کاملا بی‌طرفانه را برگزار کنیم. حداقل از سمت من هیچ جهت گیری وجود ندارد که فکر میکنم خود وزارت ورزش هم جهت گیری خاصی نداشته باشد. بحث تایید صلاحیت‌ها هنوز مشخص نیست.

وی در پایان در مورد بدهی‌هایی که از زمان سرپرست قبلی فدراسیون به جا مانده است، گفت: در جریان بدهی‌ها نیستم. مطیعی بهتر می‌تواند پاسخ بدهد. او با روی باز این پست را پذیرفته است و در تلاش هستند که بدهی ‌ها را پرداخت کنند.

کد خبر 6091729

دیگر خبرها

  • ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!
  • ایران در المپیک پاریس چند ورزشکار دارد
  • هاشمی: درباره اسم و شعار کاروان هفته آینده تصمیم می‌گیریم/ بودجه کمیته المپیک در پایان اسفند ابلاغ نشد+ فیلم
  • نشست مشترک کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی و مسئولین کمیته ملی المپیک
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران
  • محمود خسروی وفا: می توانیم در المپیک ناگویا ژاپن شانس پنجمی داشته باشیم؛ کشتی امید اول ماست
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • معتمدی: رکورد المپیک برای دوومیدانی ایران دست نیافتنی است
  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس