Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@04:30:46 GMT

حذف "گوشت" از رژیم غذایی خطرناک است

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۷۹۹۳۴۰

حذف مهناز بهبودی گفت: افراد باید بدانند حذف گوشت سفید و قرمز از رژیم‌های غذایی شان می‌تواند منجر به فقر شدید غذایی شود به همین خاطر این اقدام بدون مشورت با پزشک خطرناک است.
 
وی افزود: افرادی که اقدام به گیاه خواری می‌کنند در بلند مدت دچار مشکلاتی شده که جبران این مشکلات دشوار خواهد بود.
 
این متخصص تغذیه با تاکید بر لزوم مصرف قرص‌های آهن از سوی کسانی که اقدام به حذف انواع محصولات حیوانی کرده اند خاطرنشان کرد: افرادی که گوشت را از رژیم غذایی خود حذف کرده و سایر محصولات حیوانی را نیز مصرف نمی‌کنند باید حتما مکمل‌های آهن را مصرف کرده و این تجویز و مقدار آن نیز باید از سوی پزشک تعیین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
بهبودی در خصوص بهترین جایگزین‌های گوشت اظهارکرد: اگر افراد به هیچ وجه تمایلی به مصرف گوشت ندارند باید حتما مصرف حبوبات، آجیل، گندم و جو را در رژیم غذایی خود بگنجانند.
 
وی در رابطه با کمبود شدید ویتامین "ب ۱۲" در میان افرادی که از مصرف محصولات گیاهی خودداری می‌کنند تصریح کرد: افرادی که محصولات گیاهی را از وعده‌های روزانه خود حذف کرده اند باید علاوه بر مصرف قرص‌های آهن، ویتامین "ب ۱۲" نیز مصرف کنند، زیرا بدن آن‌ها با فقر شدید این ویتامین مواجه می‌شود.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۹۹۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتاً حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

کد خبر 6093114

دیگر خبرها

  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • نوشیدن این چای فشارتان را تنظیم می‌کند
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • مصرف الکل‌های سمی در هر اندازه‌ای خطرناک است
  • مصرف الکل های سمی در هر اندازه ای خطرناک است