Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-24@16:58:28 GMT

بولتون درباره برجام و دیگر مسائل جهانی چه نظری دارد

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۰۱۱۹۳

بولتون درباره برجام و دیگر مسائل جهانی چه نظری دارد

جان بولتون به عنوان مشاور جدید ترامپ در حوزه امنیت ملی به‌زودی هدایت سیاست‌های دولت آمریکا در عرصه را عهده‌دار خواهد شد، از جمله مسائلی که وی به آن‌ها رسیدگی خواهد کرد برجام است و نظرات وی می‌تواند نقشی تعیین‌کننده در سرنوشت این توافق داشته باشد. ۰۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۴ بین الملل آسیای غربی سیاست خارجی نظرات

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «جان بولتون»، کسی که حتی در محافل دست‌راستی و نومحافظه‌کار آمریکا فردی «تندور» در نظر گرفته می‌شود از 20 فروردین - 9 آوریل - در سمت مشاور امنیت ملی رئیس جمهوری آمریکا، هدایت تیم امنیت ملی دولت آمریکا را عهده‌‌دار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پیشتر در دوران ریاست جمهوری جورج بوش پسر توانست به سمت‌های سطح بالایی در بخش‌های سیاسی و امنیتی دولت آمریکا دست یابد. در آن دوران وی متهم شده بود که گزارش‌های اطلاعاتی ایالات متحده درباره تسلیحات کشتار جمعی را پیش از حمله به عراق دستکاری کرده است؛ در آن دوران گفته می‌شد که وی رفتاری ناشایست با زیردستان خود داشته است.

در ادامه به برخی مواضع مهم جان بولتون طی سال‌های گذشته از جمله برجام نگاهی می‌اندازیم:

سال 1994، درباره سازمان ملل: «سازمان مللی وجود ندارد. [بلکه] یک جامعه بین‌الملل وجود دارد که گه‌گداری می‌توان آن را به واسطه تنها قدرت واقعی باقی مانده در جهان که ایالات متحده است، هدایت کرد، [آن‌هم] زمانی که منطبق با منافع ما باشد و بتوانیم دیگران را هدایت کنیم».

سال 1994، درباره دیوانسالاری سازمان ملل: «ساختمان دبیرخانه در نیویورک 38 طبقه دارد. اگر شما امروز 10 طبقه را از دست بدهید، [حتی] تغییر اندکی رخ نخواهد داد. سازمان ملل یکی از ناکارآمدترین سازمان‌ها است ... یونسکو حتی بدتر از آن است».

سال 2000، درباره اصلاح سازمان ملل: «اگر من امروز شورای امنیت درست می‌کردم، تنها یک عضو دائم درست می‌کردم زیرا بازتابی واقعی از توزیع قدرت در جهان است ... ایالات متحده».

سال 2002، درباره تسلیحات کشتار جمعی عراق: «ما مطمئن هستیم که صدام حسین تسلیحات کشتار جمعی را پنهان کرده است».

سال 2002، درباره عبارت «محور شرارت» بوش پسر در توصیف ایران، عراق و کره شمالی: «ارتباط مستحکمی بین این رژیم‌ها وجود دارد - محوری که تسلیحات خطرناک و فناوری خطرناکی در آن جریان دارد».

سال 2009، درباره ایران پیش از امضای توافق هسته‌ای: «نهایتا، تنها چیزی که مانع از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای می‌شود، تغییر رژیم در تهران است».

سال 2015، حمایت از بمباران ایران توسط آمریکا و اسرائیل: «زمان به شکل وحشتناکی کوتاه است، اما یک حمله همچنان می‌تواند موفق باشد. چنین اقدامی باید با حمایت شدید آمریکا از مخالفان ایران با هدف تغییر رژیم در تهران ترکیب شود».

سال 2016، درباره کودتای ناکام علیه دولت ترکیه: «اردوغان ... خواهان یک دولت اسلامی است. کودتای ناکام نظامی احتمالا آخرین نفس‌های ژنرال‌های سکولار بود. اینکه وی [تأسیس] یک خلافت ترکیه‌ای را اعلام می‌کند یا خیر، من نمی‌دانم، اما وی زمینه آن را مهیا کرد».

سال 2016، درباره برجام: «توافق هسته‌ای ایران، به نظر من، بدترین اقدام مماشات‌جویانه در تاریخ آمریکا است».

انتهای پیام/

R1016168/P36447/S8,90,95,97,1128/CT7 واژه های کاربردی مرتبط شورای امنیت سازمان ملل اخبار "عراق" اخبار "آمریکا" برجام کاخ سفید دونالد ترامپ

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای امنیت سازمان ملل اخبار عراق اخبار آمریکا برجام کاخ سفید دونالد ترامپ شورای امنیت سازمان ملل اخبار عراق اخبار آمریکا برجام کاخ سفید دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۰۱۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنعانی: در برجام آمریکا زیر میز دیپلماسی زد نه ایران/ اقدام ایذایی در اصفهان اقدامی بی‌ارزش بود

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایسنا ناصر کنعانی در نشست خبری امروز (دوشنبه) با تاکید بر اینکه ایران به دنبال تشدید تنش در منطقه نیست و به دنبال تقویت صلح و ثبات در منطقه است، گفت: عملیات انجام شده از سوی ایران از مشروعیت بین‌المللی برخوردار بود و مقدمات سیاسی، حقوقی و بین‌المللی لازم را در این زمینه انجام داده بود.

آمریکا با کمک به رژیم صهیونیستی بر روی طرف بازنده شرط‌بندی کرده است

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوالی در ارتباط با مصوبه اخیر مجلس نمایندگان آمریکا در ارائه بسته کمک مالی به رژیم صهیونیستی برای ادامه جنایت‌های خود علیه مردم فلسطین خاطرنشان کرد: این مصوبات مایه تاسف است و در واقع ارائه کمک‌های هنگفت نظامی و مالی از سوی آمریکا به رژیم صهیونیستی چیزی جز ارائه پاداش از سوی آمریکا به یک رژیم جنایتکار که هفت ماه متوالی است اقدام به جنایت جنگی کرده، نیست.

وی با بیان اینکه دولت آمریکا اعتبار ملت خود را در کنار رژیمی قرار داده است که در این ایام هیچ پیروزی به جز کشتار و انجام جنایت به دست نیاورده است، اظهارکرد : آمریکا بر روی طرف بازنده شرط بندی کرده است و این گونه اقدامات کمکی به طرف بازنده نمی‌کند.

از ظرفیت‌های دیپلماتیک برای بی‌اثر کردن تحریم‌ها کناره‌گیری نکرده‌ایم

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوال ایسنا در مورد گفت‌وگوهای انجام شده در مورد لغو تحریم‌ها در جریان سفر وزیر خارجه به نیویورک گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره از ظرفیت‌های دیپلماتیک برای بی‌اثر کردن و رفع تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان استفاده کرده و از چارچوب‌های دیپلماتیک که تامین کننده منافع ملی ایران است کناره‌گیری نکرده است.

طرفی که در برجام زیر میز دیپلماسی زد آمریکا بود نه ایران

کنعانی با بیان اینکه طرفی که زیر میز دیپلماسی زد آمریکا بود نه ایران، خاطرنشان کرد: شرکای آمریکا در حوزه برجام نیز نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در این مدت در مسیر بی‌اثرسازی تحریم‌ها حرکت کرده و در این زمینه نیز توفیق‌های زیادی داشته است، گفت: از طرف دیگر ما تلاش کرده‌ایم که از تمام ظرفیت‌های دیپلماتیک برای احقاق حقوق ملت ایران استفاده کنیم و طبیعتاً در نشست‌های بین‌المللی و دیدارها با طرف‌هایی که در موضوع برجام می‌توانند ایفای نقش کنند یا اساساً نقش تعریف شده‌ای در این زمینه دارند این موضوع مطرح می‌شود .

کنعانی گفت: سازمان ملل و دیدارهایی که در جریان آن انجام می‌شود همواره فرصتی است که موضوع رفع تحریم‌ها نیز در آن مطرح شود.

اقدام ایذایی در اصفهان یک اقدام بی‌ارزش از نظر نظامی بود

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در مورد حوادث اصفهان و اتفاق رخ داده در بامداد جمعه بین ایران و آمریکا پیامی منتقل شده است، گفت: آنچه که انجام شد حتی اسمش را نمی‌توانیم عملیات بگذاریم یک اقدام ایذایی بود که ما مشابه آن را نیز پیش از این مشاهده کرده بودیم.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی و هیچ طرف دیگری مسئولیت این موضوع را قبول نکرده‌اند، ادامه داد: در این زمینه سیستم دفاعی ایران به صورت حرفه‌ای عمل کرد و طرف اقدام کننده به هیچ سطحی از اهداف خود دست پیدا نکرد و یک اقدام بی‌ارزش از نظر نظامی بود.

کنعانی در پاسخ به اصرار سوال خبرنگار پرسش کننده گفت: این موضوع ارزش پیگیری در این سطح را نداشت.

این خبر تکمیل می‌شود.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898216

دیگر خبرها

  • پنج پیشنهاد مهم دبیر شورای امنیت ملی ایران درباره امنیت اطلاعات/ احمدیان: تسلط آمریکا بر زیرساخت های اینترنت جهانی یک خطر جهانی است
  • 5 پیشنهاد مهم دبیر شورای امنیت ملی ایران درباره امنیت اطلاعات/ احمدیان: تسلط آمریکا بر زیرساخت های اینترنت جهانی یک خطر جهانی است
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختار‌های جدید/ ۵ پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت جهانی اطلاعات
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • گروسی: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
  • گروسی: ایران باید بیشتر با آژانس همکاری کند/ قصد دارم به زودی به ایران بروم
  • تظاهرات‌ها در آمریکا در حمایت از ایران نگران‌کننده است
  • کنعانی: در برجام آمریکا زیر میز دیپلماسی زد نه ایران/ اقدام ایذایی در اصفهان اقدامی بی‌ارزش بود