Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، لطفی مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)با اشاره به نامگذاری سال ۹۷ از سوی رهبر انقلاب با عنوان « حمایت از کالای ایرانی» گفت: امروز آحاد جامعه در یکی از بزنگاه های مهم تاریخی اقتصاد ملی قرار دارند تا با ترجیح و انتخاب محصولات ایرانی، از تولید ملی حمایت کنند.

وی تصریح کرد: مردم باید پای تولیدات داخلی ایستاده و تولیدکنندگان باید کالاهای رقابتی و با کیفیت به جامعه تحویل دهند ضمن آنکه تولید کنندگان نباید از این موضوع سوء استفاده کرده و ایرانیان نیز باید عرق ملی نسبت به کالاهای داخلی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شستا بااشاره به اینکه نیاز به "نهضت ارتقای کیفیت" در تولیدات داخلی داریم خاطر نشان کرد اگر این امر مورد توجه قرار گیرد، خود به خود مردم به مصرف کالای ایرانی راغب تر می شوندوبی شک اکسیر حیات بخش اقتصاد ایران، توجه همگان به افزایش وزن و کیفیت تولید ملى است.وی افزود: هیچ کشوری به توسعه نرسیده مگر آنکه مردم آن کشور مصمم شدند که از کالاهای تولیدی کشور خود استفاده کنند.

 لطفی گفت در سایه این حمایت ملى و بوجود آوردن بستر و زمینه مناسب براى سرمایه گذارى جدید و حفظ سرمایه گذارى هاى موجود با توجه به بازسازى و نوسازى و رقابتى ساختن آنها می توان به آینده کشور و اشتغال پایدار و منافع ملى ، احساس نشاط و سرزندگى جوانان و رضایت مصرف کنندگان ، امید بست.

 وی با بیان اینکه هر نوع مانعی که بر سر راه تولید است باید رفع شود، افزود: باید امنیت سرمایه‌گذاری، شغلی و مسائلی که مربوط به تولید است، تأمین شود که مجموعه این‌ها می‌تواند به تولید درست منجر شود.                                           

وی تصریح کرد :حمایت از کالای ایرانی راهبردی است که همه مردم کشور باید آن را در سال ۱۳۹۷ پیگیری کنند تا چرخ بنگاه‌های کوچک و متوسط بیشتر به حرکت دربیاید و شکوفایی اقتصادی را برای کشور حاصل کند،این امر قطعا می‌تواند اشتغال زایی را برای جوانان کشور در پی داشته باشد. حمایت از تولید و حمایت از کالای ایرانی در دو سطح،¬ یکی نظام تصمیم گیر برنامه ریز، سیاست گذار و قانون گذار که به تولید جهت می دهد باید در خصوص مسایل مختلف ازجمله امنیت سرمایه گذاری در تولید ،تثبیت نرخ ارز ، تامین تکنولوژی و ماشین الات روز، حذف قوانین موازی و دست و پاگیر و موانع توسعه کسب و کار و ... بکوشد و در سطح دوم به مشارکت مردم برای تحقق برنامه ها بر می گردد،  منشا ایجاد شغل و رفاه ملی از تولید ملی و داخلی حاصل می شود بر این اساس باید اراده مردم برای تولید کالای داخلی افزایش یابد و موانع تولید نیز برداشته شود.

وی پیرامون نقش رسانه ها نسبت به تحقق این شعار، گفت: صدا و سیما و دیگر رسانه‌ها وظیفه دارند مردم را به استفاده از کالاهای داخلی تشویق کنند و فرهنگ استفاده از کالاهای داخلی را در بین مردم گسترش دهند و این نکته را بین مردم جا بیندازند که اگر جنس ایرانی از لحاظ کیفیت کمی پایین‌تر از مشابه خارجی خود است اما برای حمایت از کارگران باید از آن استفاده کنیم تا تولید کنندگان بتوانند در ازای این حمایت ما نسبت به افزایش کیفیت خود اقدام کنند.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        وی درباره نقش و وظیفه مردم در قبال این شعار نیز گفت : مردم وظیفه دارند هنگامی که به بازار مراجعه می‌کنند در صورت وجود جنس ایرانی از آن استفاده کند و اولویت خود را جنس خارجی قرار ندهد و این را بدانند که همین خرید جنس ایرانی زمینه اشتغال جوانان را فراهم کرده است.وی تصریح کرد: روشن است که این مردم هستند که می‌توانند با حمایت فراگیر خود از کالاهای ایرانی و تولید ملی به کمک رونق و پویایی حوزه اقتصاد بیایند. اکنون تورم و بیکاری دو معضل آسیب‌رسان در حوزه اقتصاد کشور هستند که عموم مردم با حمایت قاطعانه خود از تولیدات ملی و کالاهای ایرانی می‌توانند از نقش آفرینی بی‌بدیلی در حل آن‌ها برخوردار باشند.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

وی تاکید کرد: بدون تردید آینده اقتصاد ایران با مشارکت آگاهانه و حمایت‌های فراگیر ملت از تولیدات داخلی و کار و تلاش جهادی و مضاعف مسئولان کاملاً روشن و امید‌بخش است.وی افزود شستا براى تحقق این امر از هیچ کوششى فروگذار نخواهد کرد و سال ١٣٩٧ را به فضل الهى با همکارى همه هلدینگها و شرکتهای تحت پوشش و متخصصان و جوانان دانشمند و نهادهاى دانش بنیان و همکارى جانبه سایر مجموعه ها بویژه  دولت ، بانکها ، گمرک ، امور مالیاتی ، مجلس شورای اسلامی ، دستگاه قضایی ، مبارزه با فساد و قاچاق /به سال کار و تلاش مجاهدانه در صیانت ازتولید ملى و ارتقای سطح کمى و کیفى آن  و سال فتح بازارهاى هدف ، براى جذب و نفوذ کالاى ایرانى بدل خواهیم ساخت تا انشاالله "خرید کالای ایرانی انتخاب پر افتخار براى همه ایرانیان" ، پایدارتر و استوارتر باقی بماند.                                                                                                                                                                                   مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی در پایان بر آمادگی شستا برای تامین کلیه مواد اولیه و مایحتاج ضروری شرکتها وکارخانجات و عرضه تولیدات داخلی برای مصرف کنندگان کشورمان تاکید کرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اقتصاد ایجاد اشتغال تامین اجتماعی تولید ملی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۰۱۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، در دیدار با سیدمجید هدایت مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور در امور صنعت، گفت: خروجی حضور مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور و این هیات از وزارت کشور در استان، منتج به تحولی در راستای جهش تولید با مشارکت مردم در استان خواهد بود.

وی افزود: استان ایلام ظرفیت‌های بسیار خوبی از جمله نفت، گاز، کشاورزی و گردشگری سلامت دارد و با توجه به این‌که نزدیک‌ترین مرز با کشور عراق است باید در این حوزه‌ها کار شود و استان نیز مورد توجه قرار گیرد.

استاندار ایلام بیان داشت: در حوزه بهره‌وری چهار حوزه اصلی گردشگری، آب نفت و گاز مورد توجه بوده است و هیجده کمیته با این چهار بخش اصلی به منظور بهره‌وری و ارتقای تولید و رشد در استان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: استان ایلام ظرفیت بسیار خوبی در حوزه نفت و گاز دارد و بخشی از این ظرفیت‌ها بالقوه و بخشی بالفعل است که باید از این ظرفیت‌ها در حوزه‌های پایین دستی و تامین خوراک صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی استان استفاده شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام یادآورشد: یکی از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل استان، پتروشیمی ایلام و شرکت ارغوان گستر است که با حضور تیم وزارت کشور در استان انتظار می‌رود هر چه زودتر این ظرفیت‌ها به نتیجه برسد و شاهد ایجاد اشتغال در استان باشیم.

وی اضافه کرد: در مهار آب‌های سطحی و جاری در سطح استان نیز لازم توجه شود و اقدامات خوبی در دولت سیزدهم انجام شده است و سد میمه از پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰ درصدی برخوردار است. در دولت سیزدهم در مهار آب‌های سطحی اقدامات بسیار ارزشمندی شده است و آبی که مهار می‌شود در صنعت، شرب و کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد

وی با اشاره به پارک پلی‌پروپیلن، گفت: به زودی تیمی وارد استان می‌شود و واگذاری زمین‌ها در منطقه آزاد در دست اقدام است که فرصت خوبی برای صادرات، اشتغال و توسعه استان است و اشتغال قابل توجهی ایجاد خواهد کرد.

بهرام‌نیا بیان داشت: فاز اول سامانه گرمسیری تکمیل شده و فاز دوم نیز در آینده تکمیل می‌شود. پتروشیمی دره‌شهر در مرحله نهایی برای آغاز کار اجرایی و پتروشیمی هلیلان ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که با افتتاح این طرح‌ها تحولی در حوزه اشتغال، انرژی و تولید در استان ایجاد خواهد شد.

وی تصریح کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد از تعداد ۴۷۰ واحد نیمه‌تعطیل در استان احیا و فعال شده است. تمام انرژی ما در راستای چرخیدن چرخ کارخانه‌ها و واحدهای نیمه فعال و ایجاد اشتغال در استان است.

بهرام‌نیا خاطرنشان کرد: استان ایلام، استانی غنی است که با این همه ظرفیت و پتانسیلی که در استان وجود دارد در آینده نزدیک از استان‌های برخوردار کشور خواهد بود.

کد خبر 6088575

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • نقش کلیدی کارگران در رونق اقتصادی
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • تحقق ثبات اقتصادی با کم شدن هزینه‌های دولت
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • تعاونی خیرین با هدف توسعه اشتغال و تولید ایجاد شود
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • چالشی در خصوص تأمین و قیمت کالای شکر خوزستان ایجاد نشود
  • دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد