Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی گفت: در سال‌هاى اخیر عده‌اى تحت لواى تعامل با دنیا دروازه‌هاى کشور را سخاوتمندانه به روى کالاهاى غیرضرورى باز کرده‌اند به گونه‌اى که واردات بى‌رویه کالا از بعضى کشور‌ها بالغ بر ۸۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، سیدمحمد حسینی وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگویی با اشاره به نام‌گذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان «حمایت از کالای ایرانی» اظهار‌ داشت: امیدواریم با نصب‌العین قراردادن رهنمودهای مقام معظم رهبری در سال 97 شاهد تحول و فراهم شدن شرایط بهتر براى کشور وبهبود وضع معیشت مردم به‌ویژه طبقات محروم باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید به این نکته توجه کنیم که حکمت نام‌گذارى و انتخاب شعار سال این است که همگان به این راهبرد و محور کلیدى اهتمام بورزند و به سهم خویش تلاش کنند تا مطالبه به حق رهبرى به گفتمان غالب تبدیل شود و مردم و کارگزاران با انجام وظایف خویش زمینه ساز نتایج مثبت و آثار ارزنده آن باشند، نه اینکه به یک سرى حرکت‌هاى نمایشى بسنده کنند.

وزیر اسبق فرهنگ با بیان اینکه حمایت از کالای ایرانی ازسوى مسئولان باید به طور خاص مورد عنایت قرارگیرد و دولت به عنوان بزرگترین مصرف کننده در کشور، خرید کالاهاى داخلى را در دستگاه‌ها الزامى کند‌، گفت: حمایت از کالاى ایرانى و تولیدات داخلی در خودکفایى، استقلال اقتصادى، ایجاد اشتغال، کاهش ناهنجاریهاى اجتماعى و پیشرفت کشور تاثیر به سزایى دارد.

دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی با اشاره به اینکه ابعاد مختلف این مسئله باید از سوی مدیران واقتصاد‌دانان بررسی شود، گفت: ایران 81 میلیون نفر جمعیت دارد که معادل جمعیت چندین کشورمنطقه است و اگر آحاد این جمعیت عظیم در راستای تحقق شعار سال و حمایت از تولیدات داخلی احساس مسئولیت کنند و پاىبند به الزامات این نام‌گذارى باشند بسیاری از گره‌ها باز خواهد شد و مشکلات معیشتى ازجمله بیکارى و رکود تقلیل یافته و با افزایش قابل توجه تولید داخلى بالطبع هزینه تولید کاهش پیدا مى‌کند و کالاى ایرانى با بهاى کمتر به دست مصرف کننده مى‌رسد و به یکى از مهمترین ویژگیهاى بازار رقابت دست پیدا مى‌کند.

عضو شوراى مرکزى جبهه مردمى نیروهاى انقلاب تصریح کرد: وقتی یکایک افراد جامعه خود را ملزم به خرید و مصرف کالاى ایرانى بدانند، مسیر تولید در کشور هموار می‌شود ودیگر شاهد تعطیلى کارخانه‌ها یکى پس از دیگرى نخواهیم بود و نه تنها بر لشکر بیکاران افزوده نخواهد شد بلکه با رونق مراکز تولیدى جمعت قابل توجهی از جویندگان شغل، به کارگرفته می‌شوند.

حسینی با انتقاد از اینکه در سالهاى اخیر عده‌اى تحت لواى تعامل با دنیا دروازه‌هاى کشور را سخاوتمندانه به روى کالاهاى غیرضرورى باز کرده‌اند به گونه‌اى که واردات بى‌رویه کالا از بعضى کشورها بالغ بر 80 درصد افزایش یافته و به تولید ملى لطمه جدى وارد ساخته است، یادآور‌شد: اروپایى‌ها به جاى سرمایه‌گذارى اساسى در ایران وانتقال فناورى‌هاى جدید، به کشور ما به عنوان بازار بزرگ مصرف کالاهاى خود حتى اگر بنجل باشند، مى‌نگرند تاسود سرشارى را نصیب خود سازند و تصور اینکه ذره‌اى به فکر مصالح ملى ما هستند ناشى از ساده لوحى است.

وی با بیان اینکه درست است که بعضی محصولات داخلی از کیفیت و استاندارد کالاهای خارجی برخوردار نیستند و برای نمونه استفاده از برخی خودروهای خارجی راحتى و لذت بیشترى نسبت به خودروهای داخلی دارد، بیان کرد: باید برای رشد، توسعه و آبادانی کشور پاره‌اى مشکلات و کمبودها را در کوتاه مدت تحمل کنیم و البته به جد از تولیدکنندگان مطالبه کنیم که کیفیت کالاى خود را ارتقاء بخشند و قطعا وقتى کارشان رونق ودرآمدکافى داشته باشد و نظارت هم صورت گیرد، براى ارتقاء کیفیت با انگیزه مضاعف تلاش و تکاپو خواهند کرد.

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامى با تاکید بر اینکه برای رسیدن به نقطه مطلوب و رونق اقتصادی کشور، همگان باید زحمت و سخت‌کوشی را پیشه کنند و مدیران هم روحیه جهادى داشته باشند، افزود: چطور عده‌ای شعار جانم فداى ایران رامى‌دهند اما براى اعتلاى ایران عزیز حاضر نیستند کوچکترین فداکارى در حوزه اقتصادى از خود نشان دهند در حالی که تجربه کشورهاى توسعه یافته حاکى از آن است که جز سعى و تلاش بى‌وقفه و ترجیح مصالح ملى بر منافع فردى، راه دیگرى براى نیل به اهداف بلند و سازندگی کشور وجود ندارد.

وی جلوگیری قاطع از ورود قاچاق و کالاهایى که مشابه داخلى دارد و یا مى‌تواند داشته باشد و بهره‌گیری از افراد کارآفرین، مبتکر و نخبه در کشور را در تحقق شعار سال موثر دانست و افزود: این رویکرد باعث می‌شود تا فرصت‌های شغلی زیادی در کشور ایجاد شود.

حسینی با اشاره به اینکه علیرغم سرمایه‌هاى مادى و انسانى فرصتها، زمینه‌ها و مزایاى قابل ملاحظه در کشور، متاسفانه با میلیونها بیکار مواجه هستیم، افزود: استفاده از این ظرفیت جوان که غالبا تحصیلات دانشگاهى دارند و ورود این قشر عظیم به بازار تولید و کار سبب می‌شود که بتوانیم نه تنها بازارهای داخلی را از تصرف دیگر کشورها خارج کنیم بلکه می‌توانیم دربازارهای منطقه و 15 کشور همسایه حضور موثر داشته باشیم و البته تحقق این مهم عزم و اراده‌اى استوار و حرکتى جهادى می‌طلبد.

استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه چرا باید کشورى مانند ترکیه بازار عراق و سوریه را فتح کند، عنوان کرد: اگر برنامه‌ریزى حساب شده‌اى داشته باشیم و از دیپلماسی اقتصادى فعال و کوشش معقول بخش خصوصى برخوردار شویم راه افزایش صادرات هموار می‌شود؛ اما اگر در وزارت خارجه رویکرد اقتصادى غالب نشود و تجار تنها سود مقطعى و طمع‌کارانه مدنظرشان باشد، راه به جایى نخواهیم برد.

دبیر‌کل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی با اشاره به اینکه نمی‌توان صرفا زیبا شعار داد و زیبا سخن گفت، افزود: برای حمایت واقعی از تولیدات داخلی باید با تمام توان وارد میدان عمل شد و موانع را از سر راه برداشت و از همه ابزارها وظرفیت‌ها بهره برد.

وی با بیان اینکه همه اقشار و گروه‌هاى اجتماعى از جمله دانشگاهیان در تربیت نیروهاى کاردان و ماهر و نیز تحقیقات کاربردى در پیشبرد شعار سال می‌توانند نقش آفرین باشند، خاطر‌نشان کرد: اگر دانش‌آموز ما ازابتدا با لوازم‌التحریر ایرانی سر و کار داشته باشد، روحیه خود‌باورى و اعتمادب نفس در او تقویت مى‌شود و در آینده مى‌تواند عنصرى مفید و مولد براى کشور باشد.

حسینی تصریح کرد: باید مجموعه‌ به‌هم پیوسته‌اى از اقدامات از جمله فرهنگ‌سازى براى تغییر نگرش از رجحان مصرف کالاى خارجى به داخلى در کشور انجام شود تا گام بلندى در جهت حمایت از تولید ملى، رهایى از وابستگى و در یک کلمه اقتصاد مقاومتى برداریم.

منبع: تسنیم

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۰۳۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیل علی ایمانی (مربی فوتسال) از تاکتیکهای جدید  مربیان مطرح با استفاده از دروازه بان

عصر ایران؛ علی ایمانی مربی فوتسال آسیا- جام ملتهای آسیا تایلند ۲۰۲۴ با قهرمانی تیم ملی ایران به پایان رسید. نکته حائز اهمیت پیشرفت تیمهای آسیایی بود. دیگر از آن بردهای پرگل خبری نبود. نزدیک شدن تیمهایی که سالیان قبل با آوراژ گل بالا به ما می باختند و امسال با تلاش و زحمت ‌و فاصله کم بردیم. این زنگ خطریست برای سالهای آینده  پادشاه فوتسال آسیا.

اما در این حین اگر به تیمهای موفق امسال جام نگاهی بیندازیم و سبک گلرها را بررسی و کارشناسی کنیم ، می بینیم مربیان طراز اول جهانی که هم اکنون در آسیا مشغول به فعالیت هستند از گلرهاشون بهره گیری بهتری می برند و تاکتیکهاشون بر اساس استفاده از دروازه بانهای با کیفیت می باشند.این نکته نشان می دهد که باید سرمربیان و مربیان دروازه بانی در لیگ نسبت به آموزش ، بالا بردن مهارت بازی با پا ، اعتماد و تمرین در خصوص ایجاد فضای لازم به این مقوله بپردازند.به طور مثال خوزه ونانسیو لوپز اکثر تاکتیک های تیمی ازبکستان را در این جام بر اساس دادن شعاع حرکتی و شروع مجددها و بازیسازی عباس المرادف قرارداده، تا در بزنگاهها از این برتری عددی و یا اضافه بتواند به موفقیت دست پیدا کند.

شاید ازبکستان پاور پلی را به صورت کامل با المرادف انجام نداد، اما با بهره گیری از پاس های کنار ، یک و دو و پاسهای عمقی و شوت توانست با هدف تیم رقیب را به زمین خود ببرد و فشار لازم را از تیمش بردارد و اجرای تاکتیکهای دیگر را با تمرکز بهتری انجام دهد.

دیگر زمان آن رسیده که مربیان وطنی در لیگ مثل اسپانیا و برزیل و پرتغال و ... نسبت به اعتماد و استفاده از گلرهایی با عملکرد خوب بازی با پا و یا Flying goalkeepers روی بیاورند.عملکرد و استفاده لوپز در این جام از گلر ، یک کلاس درس آموزشی بود.

مطمئنا در این مدت کم کیفیت المرادف به اندازه تفکرات سرمربی تیم نبوده و با کار کردن و مرور و افزایش مهارت و آگاهی از این وظیفه ، تیم ازبکستان میتواند مثل قزاقستان متکی به دروازه بان تیمش باشد و از یک تیم متوسط به یک تیم مدعی تبدیل شود.البته کیفیت المرادف با لئو هیگوییتا قابل مقایسه نیست اما با تمرین و آموزش و افزایش قدرت تکنیکی و مهارت بازی با پا و سپردن وظیفه و اعتماد بنفس، هر تیمی می تواند یک هیگوییتا برای خودش در طی زمان بسازد و سبک فوتسالش زبانزد و در جهان مطرح شود.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دستکش گلر برزیلی نساجی به ارث رسید!
  • تحلیل علی ایمانی (مربی فوتسال) از تاکتیکهای جدید  مربیان مطرح با استفاده از دروازه بان
  • تولد ستاره خوشتیپ پرسپولیسی در کنار پدرش + عکس
  • مبارزه با استکبار در دنیا، صدور فرهنگ انقلاب ایران است
  • تحریم عاملی برای خودکفایی و پیش برندگی در کشور شده است
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • جشن تولد پسر پرسپولیس بعد از برد خانگی
  • فیلم هندی در پایان پرسپولیس - سپاهان (عکس)
  • کارگران ستون فقرات تولید در کشور هستند
  • مدیرعامل بانک ملی ایران با پیامی «روز معلم» را تبریک گفت