Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاست > مجلس - سالی که گذشت سالی پر فراز و نشیب در همه عرصه‌ها بود؛ ساختمان هرمی شکل بهارستان هم از این باد ناآرام سال ۹۶ بی‌نصیب نماند و اتفاقات زیادی را پشت سر گذاشت.

فائزه عباسی: سال 96 هم تمام شد و عمر مجلس دهم به نیمه رسید؛ مجلسی که ترکیبش با دور هشتم و نهم آن خیلی متفاوت بود و البته مانند ترکیب متفاوتش سال متفاوتی هم پشت سر گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهارستان نشینان سال را در حالی به پایان رساندند که فراز و نشیب بسیاری را در صحن سبز مجلس تجربه کردند؛ از بگو مگوهای انتخاباتی گرفته تا حمله تروریستی داعش، از جدال بر سر استیضاح تا تحصن برای به جریان افتادن سوال از رئیس جمهور، همه زیر این سقف اتفاق افتاد.

ابقای لاریجانی و نوابش
در اردیبهشت ماه، سر و صداها بر سر دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری تازه به پایان رسیده و حسن روحانی بار دیگر بر بالاترین صندلی ساختمان پاستور تکیه زد. اکثریت مجلس دهم خواهان استمرار دولت یازدهم بودند و از این نتیجه خرسند به نظر می رسیدند اما طولی نکشید که این لبخندها جای خود را به دلخوری ها داد. ماجرا مربوط می شد به دومین انتخابات هیات رئیسه مجلس؛ کاظم جلالی که رئیس فراکسیون مستقلین است یک هفته پس از انتخابات میان خبرنگاران آمد و گفت با پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری و شعار «همکاری و همدلی» می خواهیم این همکاری در مجلس هم جاری شود؛ برای همین قرار است 12 کرسی هیات رئیسه میان سه فراکسیون تقسیم شود. این اظهار نظر با واکنش های متفاوتی روبه رو شد البته در این میان زمزمه هایی هم درباره توافق های پنهانی میان دو فراکسیون مستقلین و اصولگرایان برای حذف علی مطهری از کرسی نایب رئیسی به گوش رسید (اینجا).  در نهایت یک روز مانده به دومین انتخابات هیات رئیسه مجلس دهم خبرها حاکی از توافق میان سه فراکسیون بر سر 12 کرسی بود (اینجا)؛ روز انتخابات فرا رسید اما همه چیز بر اساس توافقاتی که خبرش در همه خبرگزاری ها به ثبت رسیده بود پیش نرفت و انتخابات مذکور با حواشی‌ای همراه شد (اینجا) و (اینجا).

نهایتا نتیجه انتخابات هیات رئیسه به ادامه ریاست علی لاریجانی برای دهمین سال ختم شد و مسعود پزشکیان و علی مطهری هم برای دومین بار به عنوان نواب رئیس انتخاب شدند؛ اما در این میان اقبال با فراکسیون امید همراه نبود؛ آنها دو کرسی را از دست دادند (اینجا) و (اینجا) و (اینجا). آنچه در جریان دومین انتخابات هیات رئیسه مجلس دهم بسیار مشهود بود بی‌مهری بهارستانی‌ها به زنان و اهل سنت بود. (اینجا)

روز گانگستری مجلس

17 خرداد 96 حدودا ساعت 10 صبح بود که سر و صداهای بیرون صحن علنی بیشتر از بحث های داغ مجلس بود؛ تحرکات در راهروهای مجلس آنقدر زیاد شد که همه خبرنگاران را وادار کرد پله ها را پایین بدوند تا ببینند چه خبر شده؛ اتفاقی بی سابقه افتاده بود؛ سه نفر با اسلحه از درب مراجعین مردمی با شلیک گلوله و کشتن مردم و نگهبانان خود را به ساختمان مجلس رسانده بودند. (اینجا)

در حالی که در ساختمان اداری مجلس صدای شلیک گلوله به گوش می رسید؛ محافظان خبرنگاران را به سمت صحن هدایت کرده و تمامی درهای صحن علنی را بستند. اما همچنان جلسه علنی مجلس ادامه داشت و حتی سه نماینده از جمله حسن کامران نماینده اصفهان که در انتخابات میان دوره ای توانسته بودند به مجلس راه پیدا کنند درست در همان روز پرحادثه مجلس پشت تریبون رفتند و سوگند یاد کردند. (اینجا)

هرچند این حادثه سردار جعفری را هم برای کنترل اوضاع به مجلس کشاند و یک روزه ماجرا فیصله پیدا کرد اما تا چندین روز روایت های مختلفی از حمله عوامل داعش به مجلس ایران روایت می شد. (اینجا) این عملیات تروریستی 5 ساعت به طول انجامید (اینجا) و 17 تن از کارکنان مجلس و مراجعین به خانه ملت به شهادت رسیدند. رئیس مجلس تروریست‎ها را بزدل خواند(اینجا) و سپاه پاسداران نوید انتقام داد. (اینجا)

تحلیف روحانی؛ سلفی با موگرینی

۱3 مرداد بود که حسن روحانی برای دومین بار به منظور سوگند ریاست جمهوری در پیشگاه نمایندگان ملت راهی ساختمان بهارستان شد. مجلسی ها هم که انتظار این مراسم را می کشیدند از مدتها قبل در پی تدارکات بودند تا مراسمی هرچه تمام تر برگزار کنند. نهایتا این مراسم برگزار شد؛ هرچند انتقاداتی از میزان هزینه تا از قلم افتادن برخی مدعوین از جمله مولانا عبدالحمید برجای ماند. اما این همه حواشی آن روز نبود و انچه بیش از همه سر و صدا کرد؛ عکس سلفی نمایندگان با موگرینی بود که تا مدتها نقل فضای مجازی شده بود.(اینجا) و (اینجا)

رای بی سابقه به کابینه دوازدهم

۱۷ مرداد یعنی سه روز بعد از مراسم تحلیف درست در دقایق پایانی جلسه علنی بود که امیری معاون پارلمانی روحانی لیست کابینه دوازدهم را منهای وزیر علوم تقدیم هیات رئیسه کرد و یک هفته بعد بررسی کابینه آغاز شد. نهایتا بعد از پنج روز جدال میان موافقین و مخالفین کابینه پیشنهادی دوازدهم بهارستانی ها با بالاترین آرا ۱۶ وزیر را راهی وزارتخانه‎هایشان کردند. در این میان تنها بیطرف وزیر پیشنهادی نیرو بود که از قافله عقب افتاد و نتوانست اقبال خانه ملتی ها را با خود همراه کند. (اینجا) و (اینجا) و (اینجا)

کشمکش مجلس و شورای نگهبان

چندماهی از انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر نگذشته بود که حکم دیوان عدالت اداری برای یک عضو زرتشتی شورای شهر یزد همه را بهت زده کرد. بر اساس این حکم سپنتا نیکنام عضو زرتشتی شورای شهر یزد که چهار سال قبل از این انتخابات صاحب یک کرسی بود، با شکایت رقیب اصولگرایش از حضور در شورای پنجم منع شده بود؛ مسئله ای که اولِ بگو مگو ها و واکنش ها شد. (اینجا)

بعد از مدتی ساکنین خانه ملت به فکر تصویب طرحی افتادند تا در سایه آن، هم سپنتا نیکنام و هم کاندیداهای اقلیت در انتخابات آینده بتوانند بدون مانع در اداره کشور سهمی داشته باشند. این طرح با رای بالای ۲۰۰ نفر در مجلس مواجه شد. اما این مصوبه پشت سد شورای نگهبان گیر کرد و این شورا طرح را مغایر قانون اساسی و قاعده نفی سبیل تشخیص داد. نهایتا این طرح با عنوان "اصلاح قانون تشکیلات شورای شهر در انتخاب شهرداران" راهی مجمع تشخیص مصلحت نظام شد تا آنجا نقطه پایانی باشد بر این غائله.(اینجا) و (اینجا)

رد کلیات بودجه 97

مجلس دهم در جریان بررسی لایحه بودجه سال 97، رکوردی دیگر از خود به جای گذاشت. «کلیات لایحه بودجه 97 تصویب نشد» این جمله ای بود که علی لاریجانی روز 8 بهمن 96 از تریبون مجلس اعلام کرد. (اینجا) این رای مجلس عجیب به نظر می رسید چرا که مجلس دهم یکی از همسوترین مجالس با دولت محسوب می شد اما برای نخستین بار در تاریخ پس از انقلاب، لایجه بودجه دولت دوازدهم در این مجلس مهر برگشت خورد! تا پیش از آن، تنها در سال  91 سابقه رد کلیات بودجه را به یاد داشتیم، آن هم در کمیسیون تلفیق، نه در صحن علنی.

به هر صورت ثبت این رکورد در مجلس دهم اما و اگرهای بسیاری  را به دنبال داشت برخی آن را نتیجه سیاسی کاری بهارستانی ها قلمداد کردند و برخی دیگر هم آن را واهمه نمایندگان مجلس از تکرار اعتراضات دی ماه دانستند.(اینجا)

سه استیضاح در روزهای آخر سال

یک هفته بیشتر به پایان سال 96 باقی نمانده بود که بهارستان نشینان به یاد خانه تکانی در ساختمان پاستور افتادند و استیضاح سه وزیر را در دستور کار خود قرار دادند. هیات رئیسه مجلس دهم هم با اعلام وصول این سه استیضاح سه وزیر «تعاون، کار و رفاه اجتماعی»، «راه و شهرسازی» و «جهاد کشاورزی» را به مجلس احضار کرد. ابهام و نگاه های سوال برانگیز به این سه استیضاح موجب شد تا روایت های مختلفی از پشت پرده های آن مطرح شود؛ برخی آن را دلیل ضعف وزرا می دانستند و برخی هم از زد و بندها و باج خواهی های برخی نمایندگان سخن به میان آوردند.(اینجا)

نهایتا روز 22 اسفند 96 به نام استیضاح ربیعی و آخوندی رقم خورد؛ هرچند نتیجه ابقای این دو وزیر بود، اما علی ربیعی روز سختی را پشت سر گذاشت و با یک رای ناپلئونی توانست از خداحافظی با کابینه بگریزد. عباس آخوندی هم که تجربه سومین استیضاح را پشت سر می گذاشت بار دیگر توانست اعتماد بهارستانی ها را جلب کند و در ساختمان نقره ای میدان آرژانتین ماندگار شود.(اینجا) و (اینجا) حجتی هم بی حاشیه ترین استیضاح را در میان سه وزیر یاد شده پشت سر گذاشت و بار دیگر از نمایندگان رای اعتماد گرفت.

تحصن برای سوال از رئیس جمهور

در جریان بررسی استیضاح عباس آخوندی بود که محمدعلی وکیلی عضو هیات رئیسه مجلس منتفی شدن سوال از رئیس جمهور را که مدتها بود نمایندگانی مانند علی وقف‌چی، نصرالله پژمانفر و مجتبی ذوالنوری آن را دنبال می کردند اعلام کرد. همین مسئله موجب شد تا برخی نمایندگان به نشانه اعتراض به سکوی هیات رئیسه بروند و با اعضای هیات رئیسه مفصل بحث کنند. با حضور دیگر نمایندگان در جایگاه هیات رئیسه نه تنها غائله فیصله پیدا نکرد بلکه معترضین در جایگاه هیات رئیسه به نشانه اعتراض نشستند و تحصن کردند.

در این لحظه مسعود پزشکیان به جایگاه آمد و در کنار متحصنین نشست تا بتواند آنها را متقاعد کند. در نهایت ذالنوری، پژمانفر، پزشکیان و وکیلی از صحن علنی خارج شدند تا جلسه ای بیرون از صحن مجلس داشته باشند. نهایتا با این وساطت نایب رئیس مجلس، سوال کنندگان قانع شدند که از دستور کار خارج شدن سوال از رئیس جمهور به دلیل کاهش امضاهای متقاضیان، بر اساس آئین نامه بوده است.(اینجا)

27216

کلید واژه‌ها : مجلس دهم - هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی - رای اعتماد - دولت دوازدهم - حمله تروریستی - استیضاح -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس دهم هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی رای اعتماد دولت دوازدهم حمله تروریستی استیضاح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۰۷۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!

آفتاب‌‌نیوز :

تلاش‌ها برای انداختن قالیباف از کرسی ریاست مجلس شدت گرفته است؛ از یک سو تندروهایی از جنس نبویان، رسایی و ذوالنور و از سوی دیگر متکی که مورد حمایت شورای وحدت است. برخی نیز گرچه سکوت کرده‌اند اما بعید نیست در اندیشه فتح کرسی «شماره یک» مجلس دوازدهم باشند.

همه در حال لابی کردن و برگزاری جلسات‌شان هستند، برای این جلسات هم نام‌های پر طمطراقی می‌یابند؛ مانند «هم‌اندیشی منتخبان جدید مجلس»

شاید برخی از آن‌ها هم‌فکر و همسو به نظر بیایند، اما این جلسات با محوریت برخی از منتخبان جدید تهران بصورت جداگانه برگزار شده و می‌شود که در یک جبهه قرار دارند.

لابی برای هیات رئیسه مجلس
محمود نبویان، حمید رسایی، منوچهر متکی و محمدباقر قالیباف؛ چهره‌هایی که سعی دارند با لابی‌های گسترده‌شان کرسی ریاست مجلس را از آن خود کنند یا سهم بیشتری از صندلی‌های هیات رئیسه مجلس داشته باشند.

خبرهایی که در چند روز گذشته منتشر شده، همگی نشان از جدی شدن رقابت‌ها برای انتخابات هیات رئیسه مجلس خواهد داشت؛ انتخاباتی که قطعا هیجان و شور آن از انتخابات اصلی ورود به مجلس بیشتر خواهد بود.

اولین گام نبویان برای‌ناک اوت کردن قالیباف
محمود نبویان از چهره‌هایی که به تندرو بودن شهره است، در انتخابات اخیر توانست شگفتی‌آفرین باشد و نفر اول تهران شد. نبویان پس از ۴ سال بیرون نشستن از مجلس، سال ۹۸ دوباره به ساختمان هرمی شکل بهارستان رفت، این بار اما با رأی اول تهران ماجرا فرق کرده است. او که مشخصا زاویه تندی با محمدباقر قالیباف رئیس فعلی مجلس دارد، در انتخابات اخیر بالاتر از حمید رسایی و مجری سابق صداوسیما و قالیباف ایستاد.

این اتفاق انگار اعتماد به نفس نبویان را دو چندان کرده و گویا دورخیز بلندی کرده برای کسب ریاست مجلس دوازدهم. هرچند او در اظهاراتی پیش از سال جدید تلویحا این موضوع را رد کرده بود اما نشانه‌های تحرکات بود گویای نکاتی دیگر است.

خبرهایی که در رسانه‌ها آمده، حاکیست که نبویان تعدادی از منتخبان جدید را گرد هم آورده و برای آن‌ها از «ضرورت وحدت نیروهای انقلاب اسلامی» سخن گفته است. در واقع اولین اقدامی که برای ناک‌اوت کردن قالیباف لازم بوده انجام شود، همان کاری است که نبویان به دنبال آن افتاده است؛ «تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی.»

در مجلس فعلی، فراکسیون اکثریتی با نامی مشابه به فراکسیون مد نظر نبویان و دوستانش در حال کار است که قالیباف ریاست آن را بر عهده دارد.

به زبان ساده‌تر، اقدام نبویان برای تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی، در واقع اعلان جنگ با قالیباف است و تلاشی همه‌جانبه برای از بین بردن فراکسیون فعلی قالیباف و تشکیل فراکسیونی جدید و البته تقریبا با همان نام مجلس یازدهم.

گویا این بار نبویان عزم خود را جزم کرده تا ریاست فراکسیون را در دست بگیرد؛ و وقتی هم که به ریاست فراکسیون به قول خودشان اکثریت برسد، بخش عمده‌ای از راه ریاست مجلس را پیموده است و حتی اگر به ریاست مجلس نرسد ریاست یک فراکسیون اصلی را در دست داشته باشد تا به او قدرت مانور بیشتری در مجلس آینده بدهد.

به نوشته ایسنا، «هسته اولیه تاسیس فراکسیون انقلاب اسلامی بیش از ۵۰ نفر از منتخبان مجلس دوازدهم را برای حضور در جلسه اولیه دعوت کرده بود که از این تعداد، حدود ۴۰ نفر از منتخبان که در فهرست‌های مختلف سیاسی نیروهای انقلاب عضویت داشتند، حضور پیدا کردند.»

رسایی هم در تکاپو است
جلسه نبویان با منتخبان جدید مجلس در حالی برگزار شد که دو روز قبلش حمید رسایی دیگر چهره تندروی اصولگرایان نیز جلسه‌ای با جمعی از منتخبان جدید مجلس برگزار کرده بود.

خبرگزاری ایلنا که این خبر را منتشر کرده، در متن خود نوشته «احتمالا یکی از مهمترین محورها و موضوعاتی که در جلسه امروز مطرح می‌شود موضوع انتخابات هیات رییسه مجلس و ریاست مجلس در دوره آینده باشد.» این خبر احتمال داده که «برخی افراد بیرون از مجلس جزو متولیان برگزاری آن باشند.»

متکی به صندلی «شماره یک» می‌اندیشد
در همین حال منوچهر متکی که سرلیست فهرست شورای وحدت (جامعتین، انجمن اسلامی مهندسین و…) بوده، اواخر فروردین ماه جلسه‌ای با حدود یکصد تن از منتخبان جدید برگزار کرده بود؛ البته حضور حدود ۱۰۰ منتخب جدید مجلس، با استناد به سخنان متکی است. به گفته وزیر اموز خارجه اسبق ایران، در جلسه مذکور، درباره «ضرورت تحول در رویکردها و کارکردهای مجلس دوازدهم» صحبت شده بوده که از نظر متکی «مهمترین موضوع» است.

او حمله نسبتا تندی هم به قالیباف داشت و گفته بود که «خانه ملت به سمت ریاست محور حرکت کرده در حالی که باید به سمت صحن محور باشد.»

متکی که در لیست شورای وحدت حضور داشت، شب پایانی تبلیغات انتخابات مجلس دوازدهم، وارد فهرست جوان تازه سر برآورده‌ی اصولگرایان یعنی علی‌اکبر رائفی‌پور، موسوم به «جبهه صبح ایران» شده بود، انگار که تحت تاثیر عقاید رائفی‌پور قرار گرفته که این چنین به مدیریت مجلس‌حمله‌ور شده است.

رقبای اصلی و فرعی همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف
مخرج مشترک این سه جلسه، همگی نشان از عزمی جدی برای انداختن قالیباف از کرسی ریاست مجلس دارد؛ نبویان، رسایی و متکی، همگی نه از مخالفان که از رقبای جدی قالیباف هستند؛ با این وجود آن‌ها برای رسیدن به این هدف مهم‌شان، باید یکدیگر را هم از میدان، به در کنند.

همه اینها در حالی است که روزانه به صف مدعیان ریاست مجلس اضافه می‌شود؛ مجتبی ذوالنور نماینده قم نیز اخیرا شنیده شده که برای‌ریاست مجلس، در حال رایزنی است.

قالیباف بیکار ننشسته است
البته که قالیباف هم در این میان بیکار ننشسته و در حال لابی‌های گسترده‌ای برای ابقای خود بر صندلی ریاست مجلس است. در این میان، ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف‌آباد به ایرنا گفته «محمد باقر قالیباف در حال برگزاری نشست‌هایی به صورت فردی و جمعی با منتخبین مجلس دوازدهم با موضوع و دستور کار ریاست مجلس آینده است.»

اخیرا نیز کامران غضنفری که با لیست صبح امید (رائفی پور) جزو منتخبان تهران برای ورود به مجلس دوازدهم است در یادداشتی که منتشر کرده، مدعی دادن وعده‌هایی از جنس وام و خودرو و عضویت در کمیسیون مورد علاقه در عوض رأی دادن به ریاست قالیباف شده است. ادعایی که البته از سوی حبیب‌زاده، منتخب مردم مرند در مجلس شورای اسلامی تکذیب شده و گفته است؛ «من در آن جلسه مورد اشاره دکتر غضنفری بوده‌ام، به هیچ وجه بحثی درباره قول و وعده برای رأی دادن به ریاست مجلس نبوده و خلاف‌گویی است».

سکوت مرموز و خطرناک آقاتهرانی
با این وجود، سکوت مرتضی آقاتهرانی، می‌تواند سکوتی مرموز برای رقبا و البته ترسناک برای قالیبافی‌ها باشد؛ چرا که ریاست شورای مرکزی جبهه پایداری را بر عهده دارد و تک تک اعضای این تشکل، از دشمنان قدیمی قالیباف محسوب می‌شوند.

با وجود آنکه نبویان خود از اعضای‌جبهه پایداری است، اما مرتضی آقاتهرانی را نیز می‌توان یکی از مدعیان ریاست مجلس دانست، کما اینکه در انتخابات هیات رئیسه اجلاسیه سوم مجلس فعلی، او برای کسب کرسی ریاست با قالیباف وارد رقابت شد و نهایتا ۱۹۴ به ۵۳ میدان را واگذار کرد. در نتیجه می‌توان گفت که آقاتهرانی خود مترصد فرصتی برای انتقام‌گیری از محمدباقر قالیباف است و چه محفلی مناسب‌تر از مجلسی تندروتر از مجلس یازدهم!

این احتمال نیز وجود دارد که آقاتهرانی تا زمان انتخابات مرحله دوم که باید ۴۵ کرسی تعیین تکلیف شوند سکوت خود را ادامه دهد تا خللی به ائتلاف شانا و پایداری وارد نکند و بعد از عبور از آن مرحله سکوتش را درباره ریاست مجلس آینده بشکند.

جنگ قدرت در بهارستان
هرچند مخرج مشترک همه طیف‌ها و افراد مقابل رئیس مجلس که در حال لابی با منتخبان هستند، دشمنی با قالیباف است، اما آن‌ها قاعدتا تنها هدفشان، پایین کشیدن قالیباف از صندلی‌ریاست مجلس نیست و قاعدتا خودشان هم تمایل زیادی برای کسب این مقام را دارند؛ برای رسیدن به این آمال و آرزو، لاجرم باید هر طیفی، طیف دیگر را از حیض انتفاع ساقط کند و این مهم، مستلزم جنگ قدرتی خونین در عرصه سیاست خواهد بود؛ که گوشه‌ای از آن در هفته‌های منتهی به یازدهم اسفند ماه سال گذشته تجربه کردند و جامعه نیز شاهد این جنگ قدرت بود؛ جنگ قدرت شاید میان دو عضو ارشد جبهه پایداری یعنی آقاتهرانی و نبویان؛ شاید میان رسایی و آقاتهرانی؛ شاید میان رسایی و نبویان؛ شاید میان متکی و پایداری‌چی‌ها؛ شاید میان متکی و رسایی؛ و البته حتما میان همه اینها و قالیباف.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • قدردانی «سردار رادان» از نمایندگان مجلس
  • ضبط برنامه تلویزیونی نامزد‌های انتخابات میان دوره‌ای مجلس
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد
  • جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!
  • یک ایرانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد