Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، پیام نوروزی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای مردم ایران چیزی جز یک پیام فریبنده نبود.
پایگاه اینترنتی لوبلاگ در مقاله‌ای به قلم جان لیمبرت نوشت: بیانیه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا درباره نوروز (سال جدید ایرانی ها) پیامی عجیب بود و در ذهن خواننده اش این سوال را ایجاد می‌کرد که هدف از این پیام چیست؟ معمولا سلف‌های ترامپ در پیام‌های نوروزی خود خطاب به مردم ایران می‌گفتند «ما شما را دوست داریم ولی از دولتتان متنفریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» ولی در این پیام چنین مطلبی گفته نشده است. در عوض در این پیام تلاش شده است از عبارت‌های فریبنده‌ای درباره «ملتی بزرگ که با تکیه بر فرهنگ و انعطاف پذیری مردمش بر چالش‌های بزرگ غلبه کرده است»، استفاده شود.
این پیام اصالت نداشت. دونالد ترامپ حتی به خود زحمت نداد این پیام را در رادیو یا تلویزیون بخواند. پیام نوروز به نویسنده مشهورش (ترامپ) هیچ ارتباطی نداشت. آیا کسی باور می‌کند که ترامپ داریوش کبیر را بشناسد؟ آیا کسی باورش می‌شود ترامپ اهمیتی برای فرهنگ غنی ایرانی اهمیت قائل است؟
لحن این پیام فریبنده و ستیزه جویانه است. دراین پیام از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای تروریسم، فقر، بیکاری جوانان، سانسور، فساد، سرکوب و حتی خشکسالی و طوفان‌های شن در ایران انتقاد شده است. تنها هدف این پیام این بوده است که به نویسنده آن (هرکسی که هست) اجازه داده شود همه گلایه‌های خود را از ایران بیرون بریزد.
با وجود این سپاه پاسداران نقش بسیار زیادی در دفاع از ایران علیه عراقی‌ها داشته است و بسیاری از خانواده‌های ایرانی بستگانی دارند که به عنوان پاسدار جنگیده و کشته شده اند. اگر هدف ترامپ از این پیام نشان دادن حمایتش از مردم ایران بود، پس هدفش از فهرست کردن این همه اتهام و انتقاد‌های شدید چه بود؟
اگر پیام ترامپ برای حمایت از مردم ایران و تلاش برای بازپس گرفتن حق آن‌ها واقعی و درست باشد، پس چرا دولت وی بار‌ها تلاش کرده است قانون ممنوعیت سفر به آمریکا را علیه همه ایرانی‌ها اجرا کند؟ این تلاش‌ها نشان دهنده احترام و همدردی وی با دانشجویان و خانواده‌های ایرانی تبعید شده نیست.
در این پیام می‌خوانیم «آمریکا در کنار آرمان‌های مردم ایران برای پیوستن به جهان بزرگتر و داشتن دولتی مسئولیت پذیرتر است که واقعا به دنبال تامین منافع مردم ایران باشد.»، اما ایرانی‌ها نادان نیستند. آن‌ها این عدم صداقت ترامپ را می‌فهمند. با توجه به اقدامات و بیانیه‌های ترامپ و نیز انتصاب‌های اخیرش یعنی مایک پامپئو و جان بولتون، بعید به نظر می‌رسد ایرانی‌ها این پیام ترامپ را جدی بگیرند.
این پیام سوال دیگری را نیز در اذهان برمی انگیزد. اگر ایرانی‌ها به خیابان‌ها بریزند و خواستار تغییر شوند، دولت ترامپ برای حمایت از آن‌ها چه اقدامی انجام خواهد داد؟ آیا پس از تغییر رژیم در ایران، اوضاع این کشور بهتر خواهد شد؟ یا ما با حمام خون طرفداران مجاهدین خلق (منافقین) مواجه خواهیم شد که به نظر می‌رسد حمایت زیادی را در آمریکا - از جمله نزد مشاور امنیت ملی جدید ترامپ- جلب کرده اند؟
حتی روی کار آمدن دولتی دموکراتیک و پاسخگو در ایران، ممکن است رئیس جمهور ما را راضی نکند. دولتی در ایران که منافع ملی خود را دنبال می‌کند و به دنبال روابط سازنده با بقیه دنیاست، ممکن است همیشه آماده نباشد پیشنهاد آمریکا را اجرا کند. از گفته‌ها چنین برآورد می‌شود که این دولت، یک ایران سرسپرده را ترجیح می‌دهد، تا ایرانی مستقل را.
در نیمه نخست قرن بیستم، دولت‌های آمریکایی، اغلب طرفدار ایرانی‌هایی بودند که خواهان عزت و استقلال بودند. این رویکرد پس از سال ۱۹۵۳ زمانی که آمریکا به براندازی دولت ملی گرای ایران کمک کرد و از دوست به آلت دست تغییر هویت داد، عوض شد.
ایران اکنون فهرست بلندی از گلایه‌ها را از آمریکا در دست دارد این میراث تلخ به سختی از خاطره‌ها پاک می‌شود. پیام نوروزی فریبکارانه امسال - نویسنده آن هر کس که بود - کاری در تغییر دادن این میراث نخواهد کرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۰۸۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره جنگ با ایرانی‌ها (فیلم)

پس از آنکه در نیمه دوم سال 1366 تا تیر 1367 که ایران قطعنامه 598 را پذیرفت، متاثر از افزایش تسلیح عراق توسط شوروی، استفاده گسترده از سلاح شیمیایی، کمک‌های اطلاعاتی غرب به ویژه آمریکا به صدام حسین و توسعه جنگ به خلیج فارس در چارچوب جنگ نفتکش‌ها، موقعیت ایران در صحنه نبرد متزلزل شد و ایران در تصمیمی عاقلانه قطعنامه 598 را پذیرفت.

کاهش حضور مردم در جبهه‌ها نسبت به سال‌های نخست جنگ نیز شرایط را پیچیده‌تر کرده بود و تصور می‌شد مردم از جنگ خسته شده‌اند.

پس از پذیرش قطعنامه از سوی ایران، صدام تصور کرد ایران در آستانه از دست دادن همه جبهه‌هاست و بر حملاتش شدت بخشید. اینجا بود که ملک فهد به صدام حسین با اشاره به روحیه ایرانی‌ها یک توصیه کلیدی کرد که باعث شد صدام حسین نیز چند هفته بعد قطعنامه را بپذیرد.

پس از آن نیز حملاتی انجام شد که این بار مردم در جبهه حضور گسترده یافتند و مشخص شد پادشاه عربستان درک درستی از روحیه ایرانی دارد. روایت ظریف را از آن روزها و توصیه‌ای که پادشاه عربستان به صدام کرد، می‌بینید و می‌شنوید.

 

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مشاجره لفظی صدام حسین در دادگاه با قاضی ؛ صدام به قاضی چه جمله‌ای گفت؟ (فیلم) ببینید | کشتی لاکچری صدام حسین با سرویس بهداشتی طلاکاری شده

دیگر خبرها

  • حذف ترامپ و ستاره ایرانی از قهرمانی جهان
  • غریب‌آبادی: چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان در آمریکا
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان و دختران در آمریکا
  • توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره جنگ با ایرانی‌ها (فیلم)