Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه هنرمندان گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فیلم سینمایی "لاتاری" به کارگردانی محمدحسین مهدویان و تهیه‌کنندگی سیدمحمود رضوی محصول سال ۱۳۹۶ است که در سی‌و ششمین جشنواره فیلم فجر برای نخستین بار به نمایش درآمد و در نوروز امسال به اکران عمومی درآمد. این فیلم در جشنواره فیلم فجر از سوی هیئت داوران مورد توجه چندانی قرار نگرفت و تنها در بخش جلوه‌های ویژه بصری کاندیدای دریافت سیمرغ شد، این در حالی بود که اکثر کارشناسان و تماشاگران، لاتاری را فیلم قابل تحسینی می‌دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوژه فیلمنامه این فیلم معضلی است که برخی دختران جامعه با آن روبرو هستند؛ دخترانی که به مقاصد مختلف به کشورهای حاشیه خلیج فارس فرستاده می شوند و مقصود اصلی فیلم، انتقاد از کسانی بود که این اتفاقات را می بینند اما از کنار آن می گذرند.

در روزهای اخیر یکی از کانال‌های تلگرامی با عنوان "تبلیغات نژادپرستانه فیلم لاتاری در فضای مجازی" مدعی شده بود که گروه تبلیغاتی فیلم لاتاری با تحریک احساسات مردم و رواج عرب ستیزی، به هر قیمتی به دنبال فروش فیلم خود است.

سیدمحمود رضوی تهیه‌کننده این فیلم با انتشار پستی در حساب توییتری خود، به ادعای این کانال تلگرامی واکنش نشان داد. رضوی در توییتر نوشت:

"وقتی شادمهر عقیلی خواننده ی تَرک وطن کرده، در مقابل اماراتی‌ها غیرت و عرق ملی بیشتری از برخی رسانه‌ی بی هویت داخلی دارد! دیروز چند کانال قبیله‌گرای تلگرامی تبلیغات ملی گرای حامیان لاتاری در خصوص انتقام گیری از کشورهای عرب حاشیه خلیج‌فارس را نژادپرستی تعبیر کرده بودند."

انتهای پیام/

واکنش رضوی به حاشیه‌سازی برخی کانال‌های تلگرامی علیه تبلیغات لاتاری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اینستاگرام هنرمندان فیلم سینمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۰۹۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود

به گزارش قدس خراسان، حجت الاسلام هادی صاحبقرانی ظهر سه شنبه در نشست خبری نوزدهمین آزمون سراسری اعطا مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم اظهار کرد: بزرگترین رویداد قرآنی در استان روز جمعه ۱۴ اردیبهشت با حضور ۱۶۱۸ حافظ قرآن در ۷ حوزه در استان برگزار می‌شود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی در خراسان رضوی با بیان اینکه این تعداد حافظ یک عقبه‌ای دارد، ادامه داد: سالهای قبل فراخوانی برای حفظ و مأنوس بودن با قرآن توسط رهبری به کل جامعه داده شده و همین امر باعث بروز این تعداد حافظان قرآن شد.

وی گفت: مؤسسات و جلسات قرآنی شکل گرفت و این حافظان را پرورش داد و باید این افراد مورد حمایت قرار بگیرند.

صاحبقرانی گفت: مدرک معتبر توسط سازمان سنجش و آموزش و پرورش به حافظان قرآن اعطا می‌شود که این آزمون قبلاً توسط آموزش عالی انجام می‌شد و پس از راستی آزمایی این امر به سازمان تبلیغات محول شد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: حافظانی که در آزمون قبول شوند با این مدرک در مقاطع دانشگاهی ادامه تحصیل می‌دهند.

وی در خصوص نحوه برگزاری آزمون گفت: بعد از کسب امتیاز کتبی، حافظان به مرحله شفاهی راه پیدا می‌کنند که در مرحله شفاهی تجوید، صوت و لحن، وقف و ابتدا و حسن حفظ امتیازدهی می‌شود.

صاحبقرانی با بیان اینکه اگر جایگاهی برای اساتید قرآن دیده شود، در سالهای آینده شاهد رونق بیشتر قرآن آموزان خواهیم بود، ادامه داد: اگر دغدغه‌ای برای ظهور قرآن در فضای جامعه داشته باشیم که در قرآن ظرفیت‌های بسیار زیادی داریم و برنامه محفل یک نمونه کوچکی از آن است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در خصوص تعداد مؤسسات قرآنی گفت: ۳۰۰ خانه قرآن، ۲۵۰۰ جلسه قرآن و ۲۰۰ مرکز قرآنی در استان داریم.

وی گفت: حافظان قرآن در حال حاضر فقط از نظر شاخصه‌های کمی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و شرایط به دست آوردن شاخصه‌های کیفی و بعد از آن ارزیابی حافظان کار سخت و ایده آلی است، این آزمون‌ها و مأنوس با قرآن بودن مقدمه آن شرایط ایده آل است.

صاحبقرانی ادامه داد: مطالبه مقام معظم رهبری در تربیت ۱۰ میلیون حافظان قرآن کریم به یک مطالبه عمومی و گفتمان باید تبدیل شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی ابلاغ شد
  • بازداشت ۱۸ کلاهبردار کنکوری / فروش سوالات در ۲۰ کانال و گروه تلگرامی و صفحه اینستاگرامی
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی
  • رقابت ۱۶۱۸ حافظ خراسانی در آزمون سراسری اعطای مدرک تخصصی
  • تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود
  • خراسان رضوی میزبان بزرگترین رویداد قرآنی است
  • برگزاری دوره های سواد رسانه برای کاهش آسیبهای فضای مجازی
  • ترویج معارف قرآنی، دلیلی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • دبیر بیست و دومین جشنواره ملی رسانه های ایران منصوب شد
  • مشارکت مردم در عرصه‌های تولید نیازمند گفتمان‌سازی است