Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-معاون اول رئیس‌جمهوری به همراه رئیس سازمان میراث‌فرهنگی صنایع‌دستی و گردشگری از بخش‌های مختلف ارگ تاریخی بم بازدید کردند.اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری امروز شنبه ۴ فروردین به همراه علی‌اصغر مونسان معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی صنایع‌دستی و گردشگری از بخش‌های‌ مختلف ارگ تاریخی بم بازدید کردند و در جریان مرمت‌های صورت گرفته در این بنای تاریخی قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی صنایع‌دستی و گردشگری در حاشیه این بازدید با اشاره به اقدامات مناسب صورت‌گرفته در ارگ بم گفت: در مرمت این بنای تاریخی ارزشمند تجربه فنی خوبی برای کشور به‌دست آمده است و آیین‌نامه‌های جدید مربوط به سازه‌های خشتی تهیه می‌شود.

مونسان افزود: خوشحالیم که بخش عمده مرمت ارگ تاریخی بم بعد از زلزله مرمت شده و در حال حاضر ۷۰درصد کار انجام شده است.

او گفت: مرمت‌های صورت‌گرفته با بهترین روش و فنی‌ترین متدها انجام شده است و در آن کشورهای مختلفی مانند آلمان، ایتالیا و ژاپن همکاری داشتند.

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی در ادامه گفت: مهم‌ترین هدف از سفر به استان کرمان بازدیدهای نوروزی و بازدید از مراحل مختلف مرمت ارگ بم به‌همراه معاون‌اول رئیس‌جمهوری است.

او افزود: استان کرمان دارای آثار تاریخی بسیاری است و باید از این آثار حمایت و برای صیانت و احیای آن‌ها اقدام کرد.

معاون رئیس‌جمهوری در ادامه به رشد سفرهای نوروزی اشاره کرد و گفت: از ۲۷ اسفند ۹۶ تا ۲ فروردین ۹۷، ۱۲ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر شب اقامت به‌ثبت رسیده است که نشان‌دهنده رشد ۱۰ درصدی است.

او گفت: در حال حاضر ستادهای خدمات سفر در استان‌های مختلف فعال هستند و خوشبختانه ادارات کل ما و نیز استانداران همه در حال تلاش برای خدمت‌رسانی به گردشگران هستند و درخواست من از همه هم‌وطنان این است که به‌هیچ‌عنوان در سفر تعجیل نکنند و با آرامش و ایمنی برانند تا سفری امن داشته باشند.

در این بازدید محمدحسن طالبیان معاون میراث‌فرهنگی سازمان میراث‌فرهنگی صنایع‌دستی و گردشگری توضیحاتی را در خصوص مرمت‌های انجام‌شده به معاون‌اول رئیس‌جمهوری ارائه کرد و گفت: در جریان مرمت این بنای تاریخی ۱۵۰ خانوار مشغول به فعالیت شدند و این مرمت موجب اشتغال‌زایی آن‌ها شده است.

طالبیان افزود: ۸۵ در صد تخریب‌های صورت‌گرفته در زمین‌لرزه سال ۱۳۸۲ مربوط به بازسازی‌های قبل از زلزله است و ۱۵ درصد اصل بنا در زلزله آسیب دیده است.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۱۰۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت پل خاتون کرج تا آخر امسال تمام می‌شود

ایسنا/البرز معاون میراث فرهنگی البرز با اشاره به در نظر گرفتن اعتبار ۹ میلیارد تومانی برای مرمت پل خاتون کرج و احتمال افزایش این مبلغ، گفت: مرمت پل تا آخر امسال به پایان می‌رسد.

مهدی ارباب نیا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت مرمت پل تاریخی خاتون اظهار کرد: طبق قرارداد منعقد شده با پیمانکار، مرمت این اثر از سال گذشته بر اساس اصول فنی وزارتخانه و مطابق با الگوی ساخت بنا آغاز شده است.

وی ادامه داد: در قرارداد اولیه برای تکمیل عملیات مرمت ۹ میلیارد تومان پیش بینی شده بود ولی با توجه به ضرورت استحکام بخشی بیشتر بنا و انجام برخی اصلاحات، مبلغ نهایی افزایش خواهد داشت.

وی گفت: با توجه به برودت هوا و شرایط نامناسب جوی، از اواسط دی ماه عملیات مرمت این پل متوقف شده بود ولی از ۱۵ فروردین فعالیت کارگاه مرمت از سر گرفته شده است.

این مسئول افزود: طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا آخر سال مرمت این پل به پایان می‌رسد.

گفتنی است، بنای اولیه این پل بر اساس برخی مستندات تاریخی به دوران سلجوقی برمی‌گردد که در دوران شاه عباس صفوی تکمیل و تعمیر شده و رونق یافته است.

این پل با نام پل دختر، پل شاه‌عباسی، پل تاریخی کرج و پل خاتون شناخته می‌شود که بر اساس مستندات تاریخی نام خاتون را می‌توان قدیمی‌ترین نام این پل و منسوب به دوره سلجوقی عنوان کرد.  

پل تاریخی کرج در سال ۱۳۷۹ با شماره ۳۵۰۱ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌ است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مرمت کاروانسرای ینگی‌امام ۲۰۰ میلیارد تومان می‌خواهد
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • مرمت پل خاتون کرج تا آخر امسال تمام می‌شود
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز با میراث فرهنگی
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • مرمت بند‌های تغذیه مصنوعی استان از ابتدای سال تاکنون
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی