Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس: به گزارش نامه نیوز  اسحاق جهانگیری ظهر امروز در آئین رونمائی از نخستین خودرو تولیدی هیوندای اکسنت شرکت کرمان‌موتور در منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم اظهار داشت: عید نوروز را به همه ایرانیان در سراسر جهان تبریک گفته و امیدوارم سالی پر از موفقیت برای همه باشد.
وی با بیان اینکه هر سال عادتم این است که خدمت مادرم برسم و برای همین به کرمان می‌آیم، بیان کرد: اصل سفرم به کرمان یک سفر غیرکاری و دیدار نوروزی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز به بم آمدم و یکی از خاطره‌‌انگیزترین شهرهای ایران برای من بم است و نخستین مسئولیت خود را از این منطقه آغاز کردم.
معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه امیدوارم بتوانیم گرد و غبار محرومیت را از شرق استان کرمان برطرف کنیم، خاطرنشان کرد: زلزله بم یکی از تلخ‌ترین حوادث بود و چندین هزار نفر از هموطنان ما در این حادثه جان خود را از دست دادند. به‌همت مسئولان و جوانان این منطقه، بم دوباره ایستاده و راه توسعه خود را ادامه می‌دهد البته نواقصی هم وجود دارد که برای رفع آن‌ها پیگیری می‌کنیم.
وی با اشاره به اینکه هر منطقه یک استعدادی دارد و خرمای مضافتی بم یک ظرفیت مهم برای این منطقه است، تصریح کرد: این محصول کشاورزی، صادرات آن ارزش افزوده خوبی برای کشور دارد. کشاورزان خرما مشکلاتی دارند؛ این محصول کشاورزی، محصولی است که دیر به ثمر می‌رسد و هنوز بازار صادراتی خود را به خوبی پیدا نکرده و از وزیر کشاورزی و وزیر صنعت می‌خواهم که در این زمینه ورود و پیگیری جدی داشته باشند.
جهانگیری با اشاره به اینکه شعار سال توسط مقام معظم رهبری "حمایت از کالای ایرانی" نامگذاری شده و این یک واقعیت است، تصریح کرد: هیچ کشوری نمی‌تواند توسعه پیدا کند به‌جز آن‌که به تولیدکنندگان و کارگران و سرمایه‌گذاران خود احترام بگذارد. مدیری که مدیریت می‌کند باید مورد احترام قرار گیرد و کارگری هم که زحمت می‌کشد مورد احترام است. محصول و تولید ایرانی وقتی موفق و دارای اعتبار است که کاری کنیم محصول ایرانی مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ کشور باید به سمتی برود که مردم کالای داخلی را با عشق و علاقه مصرف کنند، گفت: متاسفانه داشتن محصول خارجی یک پرستیژ شده و اشتباه است.
معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه بعضی از مردم فکر می‌کنند اگر کالای خارجی نخرند چیزی کم دارند، بیان کرد: رسانه‌ها و تریبون‌داران به‌جای محکوم‌کردن عده‌ای، در راستای تغییر فرهنگ مردم برای استفاده از کالای داخلی اقدام کنند. در ژاپن مردم این کشور پشت تولیدکنندگان خود ایستادند؛ البته در این مسیر تولیدکننده هم باید متعهد شود که کیفیت کالای خود را بالا ببرد و بهای تولید را کاهش دهد.
جهانگیری با بیان اینکه نباید با تولید کالای بی‌کیفیت به مردم خودمان جفا کنیم، افزود: باید بازار رقابتی ایجاد کنیم و رقبا با رقابت به دنبال کیفیت بروند. یکی از محورهای اقتصاد مقاومتی نیز رقابت است؛ تولیدکنندگان انتظار مبارزه با قاچاق کالا را دارند.
معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه سال گذشته در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به این نتیجه رسیدیم که چند کالا بیس اصلی قاچاق هستند و روی آن‌ها تمرکز کردیم، گفت: تولیدکننده داخلی باید از قاچاق کالا ایمن و واردات کالا نیز مدیریت شود.
وی با تاکید بر اینکه بازار داخلی نباید به راحتی در اختیار دنیا قرار گیرد و باید از بازار خودمان حفاظت و حراست کنیم، افزود: به طرف‌های خارجی که می‌خواهند با ایران کار ‌کنند باید با شرکای داخلی خود در ایران سرمایه‌گذاری و مشارکت کنند و تولید مشترک باید به بازار جهانی صادر شود.
جهانگیری با اشاره به اینکه ایران یک کشور بزرگ در منطقه است و جمعیت جوان خوبی داریم، بیان کرد: به‌طور طبیعی برای هر کشور دنیا جذاب هستیم و باید خودمان را مهم بدانیم و از موضع یک کشور بزرگ و مهم با دنیا حرف بزنیم.
وی با بیان اینکه کالای خارجی نیز باید خدمات پس از فروش داشته باشد و در صورت مشکل کالا کسی باشد آن را حل کند و نمایندگی در ایران داشته باشد‌، گفت: توهین به ملت ایران است که شرکتی در یکی از کشورهای همسایه دفتر نمایندگی بزند و در ایران کالای خود را به فروش برساند با این مسئله برخورد می‌کنیم و اجازه نخواهیم داد.
معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه سال گذشته تشویق صادراتی گذاشتیم، تصریح کرد: از صادرات کالای ایرانی حمایت می‌کنیم و مردم هم از کالای ایرانی صادراتی حمایت کرده و از آن کالا بیشتر خرید کنند.
وی با بیان اینکه در ستاد اقتصاد مقاومتی این سیاست‌ها را پیگیری خواهیم کرد، افزود: جای تاسف دارد که بخشی از نهادهای دولتی برای تولیدکنندگان داخلی ایجاد مزاحمت کنند.
جهانگیری با اشاره به اینکه انصاف باید داشته باشیم بیان کرد: در حال حاضر برای حدود 10 هزار نفر در کارخانجات خودروسازی بم اشتغال ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه پشتوانه ایران، یک ملت متمدن است و نباید به کسانی که کار می‌کنند بخل ورزید، تصریح کرد: احمقانه‌ترین روش است که آمریکا بخواهد ملت ایران را تهدید کند و ترامپ هیچ تهدیدی در مقابل عظمت ملت ایران نیست.
معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه از ده‌ها خطر و تهدید بزرگ عبور کردیم، افزود: باید با ملت ایران با ادب و احترام و منطق سخن گفته شود و اگر غیر از این باشد خودشان ضرر می‌کنند.
وی با بیان اینکه اگر آمریکا بدعهدی کند و پشت‌پا به توافقات بزند دنیا خواهد فهمید که به آمریکا نمی‌شود اعتماد کرد، بیان کرد: ما علاقه‌مند هستیم که با دنیا تعامل داشته باشیم و نشان دادیم که اهل منطق و کار کردن هستیم.

منبع: مازند مجلس

کلیدواژه: ایران اینکه کالای اشاره جهانگیری داخلی منطقه بازار معاون ایرانی رئیس رئیس جمهور محصول خارجی قاچاق تولیدکنندگان نباید تصریح تولید افزود احترام دارند آمریکا صادراتی هستیم کشاورزی خودمان ایجاد حمایت مبارزه می کنیم پیگیری کرمان مقاومتی امروز فروش گذشته اقتصاد کردیم باشیم نمایندگی تهدید رقابت اختیار امیدوارم صادرات انتظار آن ها البته توسعه نخستین مدیریت کیفیت تولیدکننده فرهنگ نخرند نوروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۱۱۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند

آفتاب‌‌نیوز :

خبرگزاری فارس نوشت: پس از انتشار این نامه و حواشی آن، عده‌ای از کارشناسان می‌گویند تهیه این نامه و انتشار آن مغرضانه و جهت فشار به دولت جهت تغییر سیاست‌های ارزی بود و از آن منظر که جمع‌کردن امضا‌های این نامه از سوی مدیرعامل بورس کالا دنبال شده است، شاید بتوان گفت موضوع به بروز برخی اختلافات در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی وزارت اقتصاد و بانک مرکزی مربوط است و مدیرعامل بورس کالا مأمور شده است از این طریق انتقاد از سیاست‌های ارزی را پررنگ‌تر کند.

‌چندی پیش بود که بانک مرکزی از ممنوعیت صدور گواهی سپرده طلا توسط بانک‌ها خبر داد؛ بورس کالا نیز در واکنش به این اقدام، ضمن مخالفت، تاکید کرد بازاری را غیر از بورس کالا برای مبادله گواهی سپرده قبول ندارد.

دوماه بعد از این بخشنامه بانک مرکزی، بورس کالا نیز با افتتاح نخستین خزانه غیربانکی طلا در بازار سرمایه، حجم موجودی طلا در خزانه‌های بورس کالا را به ۶ تن افزایش داد.

همچنین موضوع عرضه سکه و شمش طلا در مرکز مبادله ایران، موجب گلایه بورس کالا شد در حالی که بانک مرکزی معتقد است اگر قرار باشد به عنوان هاد متولی پاسخگوی بازار ارز، سکه و طلا باشم، قطعا مدیریت این بازار باید در مرکزی با نظارت بانک مرکزی انجام شود.

به هر حال نامه مذکور به دلیل تایید و تکذیب‌های مکرر سر و صدای زیادی ایجاد و به ذهنیت اختلافات وزارت اقتصاد با بانک مرکزی دامن زد.

پس از انتشار این نامه، احمد مهدوی، دبیرکل انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی در مصاحبه‌ای گفت که نامه‌ای که در خصوص سیاست‌های ارزی و نحوه بازگشت ارز به نیما خطاب به رهبری نوشته شده وجهه قانونی ندارد، چون اولا اصلا خطاب به رهبر انقلاب نوشته نشده بود و با این عنوان از ما امضا نگرفتند، دوما قرار بود نامه تحویل برخی از مسئولان مربوطه مثل ئیس‌کل بانک مرکزی و معاون اول رئیس‌جمهور شود، سوما قرار بود اصلا این نامه منتشر نشود.

به گفته وی، این نامه از سوی آقای جهرمی مدیرعامل بورس کالا به ما ارسال شد تا آن را امضا کنیم؛ آقای جهرمی بورس کالا به من زنگ زد، گفت نامه علیه سیاست‌های بانک مرکزی را امضا کن، چیز بدی نیست.

وی افزود: این در حالی است که خود ما در انجمن پتروشیمی که بزرگ‌ترین صادرکننده کشور هستیم و بیشترین ارز را وارد کشور می‌کنیم نزد رئیس‌کل بانک مرکزی رفتیم و مسائل خود را مطرح کردیم و با نتیجه از جلسه خارج شدیم، هیچ مشکلی هم با سیاست ارزی بانک مرکزی نداریم و در هماهنگی کامل هستیم.

هوشنگ گودرزی، رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران درباره موضوعات مطرح‌شده درخصوص نامه مذکور گفت: اصلا قرار نبود این نامه رسانه‌ای شود، بورس کالا پیگیر امضای این نامه بود، طبق آنچه به ما گفته بودند این نامه خطاب به مسئولان رده بالای کشور نوشته شده بود و نامی به عنوان گیرنده نامه به ما گفته نشد‌.

رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران ادامه داد: تولیدکنندگان صنعت آلومینیوم مواد اولیه خود را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند. یعنی نزدیک به ارز بازار غیررسمی، اما فروش محصولات و تبدیل ارز آن با قیمت نرخ نیمایی انجام می‌شود که با این قیمت‌ها نمی‌توان کار کرد. برای اینکه مردم وارد تولید شوند باید این سیاست اصلاح شود.

گودرزی در پاسخ به این سوال که چرا این مشکلات با مسئولان دولت مطرح نشد و روش نامه‌نگاری انتخاب شد؟ گفت: در بیشتر مواقع مسئولان با صادرکنندگان و اتاق‌های بازرگانی مشورت نمی‌کنند و بعد از بروز مشکل تازه به یاد ما می‌افتند که بخش عمده‌ای از کار خراب شده است، ولی باید با مسئولان در این زمینه صحبت می‌شد.

فارس در پایان نوشت: نکته جالب ماجرای نامه مذکور به امضای این نامه توسط انجمن‌هایی مانند کفش و نساجی باز می‌گردد که صادرات آن‌ها بسیار ناچیز است و ارزی به سامانه نیما وارد نمی‌کنند. قطعا اختلاف در مدیریت‌ها اجتناب‌ناپذیر است، اما ضرورت دارد با همسویی بیشتر، اختلاف‌نظر‌های جزئی نیز در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی دولت مدیریت شده و به یک صدای واحد بینجامد.‌کاهش سرمایه‌گذاری در کشور، اتخاذ تصمیم‌های عجولانه در موضوعات اقتصادی، ایجاد نوسانات ارزی، کاهش هم‌صدایی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی و به دنبال آن کوچک شدن سفره مردم، تنها بخشی کوچک از این اختلافات اقتصادی است که امیدواریم با ورود معاون اول رئیس‌جمهور و مدیریت اختلافات در تصمیم‌گیری، این مشکل نیز رفع شود.

دیگر خبرها

  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کالا دراصفهان
  • مبارزه با استکبار در دنیا، صدور فرهنگ انقلاب ایران است