Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@23:37:43 GMT

کیخا: سیزده بدر را در صف بنزین می گذراندیم

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۱۲۴۶۴

کیخا: سیزده بدر را در صف بنزین می گذراندیم

به گزارش خبرنگار پایه و آبی گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان نخبه ژیمناستیک ایران این روزها تنها به مسابقات آسیایی جاکارتا فکر می کند و روز و شب خود را در اردو به سر می برد. سعید رضا کیخا سال 96 را دست پر به پایان رساند و حالا منتظر است ثمره زحماتش را در اندونزی بگیرد. کیخا تا امروز افتخارات زیادی برای ژیمناستیک ایران به ارمغان آورده است که البته گاهی میان هیاهو خبری گم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 نقره مسابقات تویوتا کاپ در خرک حلقه، برنز خرک حلقه در مسابقات قهرمانی آسیا، برنز خرک حلقه مسابقات جام جهانی باکو و کسب یک نقره و یک برنز تیمی در بازی های کشورهای اسلامی از جمله افتخارات کیخا است.

سال 96 را چگونه گذراندی؟

96 سال خوبی برای خانواده ژیمناستیک بود. ثبت دو حرکت جدیدم در کتاب داوری جهان تنها موفقیت من نبود بلکه موفقیتی بزرگ برای کشورم و ورزش ایران است. تنها قهرمانان جهان و المپیک در دنیا می توانند حرکات جدیدی به ثبت برسانند. تا 50 سال دیگر هم که هر ورزشکاری حرکت " کیخا " را اجرا کند نام ایران بر زبان ها جاری می شود. این اتفاقات فقط زحمات خودم نبودم بلکه همه از جمله مربیان، مسئولان استانی و فدراسیون نیز در آن سهیم هستند.

مدال های زیادی در سال ۹۶ گرفتید؟

بله. در بازی های کشورهای اسلامی یک نقره و برنز کسب کردم. در مسابقات قهرمانی آسیایی تایلند در خرک حلقه به برنز رسیدم‌. بعد از حضور درگاهی در راس فدراسیون به مسابقات اسلوونی اعزام شدم و مدال گرفتم و در مسابقات تویوتا کاپ ژاپن که با حضور ستارگان ژیمناستیک دنیا برگزار شد به مدال نقره رسیدم.

با وجود این مدال ها فکر نمی کنم اتفاق بدی در ورزش برای شما در سال ۹۶ افتاده باشد؟

نه خدا رو شکر همه چیز خوب بود. هر جا هم که اتفاق بدی برایم رخ دهد به پای تقدیر و رضای خدا می گذارم.

آرزوی شما برای ورزش در سال جدید چیست؟

آرزو می کنم همه ورزشکاران در بازی های آسیایی موفق باشند. من هم زحمت های زیادی کشیده ام و برای حضور موفق در جاکارتا دائم در اردو هستم. امیدوارم در بازی های آسیایی طلسم شکسته شود و به مدال برسم. در اینچئون به فینال رسیدم اما با بد شانسی از خرک افتادم.

اهل کدام شهر هستید؟

شیراز

شیرازی ها آداب و رسوم خاصی در نوروز دارند؟

نه. ما هم مثل همه سفره هفت سین پهن می کنیم، کنار هم جمع می شویم و دعا می خوانیم تا سال خوبی داشته باشیم.

حافظ هم می خوانید؟

نه حافظ بیشتر در شب یلدا خوانده می شود.

یک بیت شعر از نوروز ؟

اهل شعر نیستم.

مگر می شود شیرازی ها اهل شعر نباشند.

می خندد.

۱۳ بدر کجا میرید؟

سال هاست جایی نرفته ام. وقتی مجرد بودم و دانشحوی تهران بودم ۱۳ بدرها در راه بودم تا به تهران بیایم.

۱۳ بدر دوران کودکی چطور؟

همه خانواده شب قبل از ۱۳ بدر در خانه مادربزرگم جمع می شدند و چند نفر شبانه برای پیدا کردن جا به پارک ها می رفتند. صبح ما هم به آن جا می رفتیم و ۱۳ بدر تا شب دور هم بودیم. بعدم همه می گفتند قرار است از فردا ینزین گران شود ما هم ساعت ها در صف ترافیک منتظر بودیم بنزین بزنیم.

ازدواج کرده اید؟

بله یک پسر یک ساله دارم.

چند نوروز کنار همسرت بوده ای؟

۶ نوروز. اما فقط همان سال اول خانه بودم. بقیه سال ها در اردو بودیم.

پسرت چندمین نوروز را تجربه می کند؟

دومین نوروز. پسرم محمد حسین اسفند سال ۹۵ به دنیا آمد. اما من به دلیل حضور در مسابقات ورد کاپ باکو روز تولدش در ایران نبودم و وقتی برگشتم حدود هفت روزش بود. در همان مسابقات بود که توانستم حرکاتم را ثبت جهانی کنم. آن روزها خیلی سختی کشیدم اما حالا که به خاطراتش فکر می کنم لذت می برم.

پس عید پارسال خاطره انگیز بود؟

بله دقیقا خانواده ام سه نفره شد.

از عید های کودکیت بگو.

وقتی کودک بودم تمام سال منتظر عید بودیم تا لباس نو را بپوشیم و به مهمانی برویم. یادم هست عید از صبح تا شب مهمانی بودیم.

هنوز عید لباس نو می خرید؟

بله اما نه مثل گذشته.

عید سفر هم میرید؟

نه. چون بیشتر سال نیستم عیدها ترجیح می دهم در کنار خانواده باشم.

با حرکات و لوازم ژیمناستیک یک سفره هفت سین بچین؟

سوکاهارا. فقط همین یادم می آید.

چی هست؟

نام حرکتی در بارفیکیس، خرک حلقه، دارحلقه و حرکات زمینی است.

از خوراکی های عید به کدام علاقه بیشتری دارید؟

عاشق آجیل هستم.

عیدی می دهی؟

کسی از من توقعی نداره.

عیدی می گیری؟

از سن من گذشته. (می خندد)

شیراز عید شلوغه؟

خیلی زیاد. شیراز آب و هوای مطلوبی داره و مردم ترجیح می دهند عید به این شهر بیان که البته شلوغی ها خسته کننده می شه. بعد از تعطیلات و در اردیبهشت شیراز واقعا دیدنی است.

انتهای پیام/

گفت و گوی عیدانه با قهرمان ژیمناستیک ایران 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون ژیمناستیک اخبار ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۱۲۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مرکز پژوهش‌های مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۳ به دولت در مورد سهمیه‌بندی بنزین پیشنهادی ارائه کرد که بر اساس آن دولت باید از خردادماه سال آینده به سرپرست خانوارهای فاقد خودرو به ازای هر نفر، ماهانه ۱۵ لیتر سهمیه بنزین اعطا کند که این سهمیه از محل حذف سهمیه خانوارهای دارای سه خودرو و بیشتر تامین می‌شود.

ایلنا نوشت: فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشورهای دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالاها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902069

دیگر خبرها

  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • رکورد جدید ثبت شد | برقراری بیش از ۲۷۰۰۰ پرواز در ایام نوروز
  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • معمای بنزین در ایران
  • واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود
  • گره اندر گره
  • انفجار مهیب نفتکش حامل بنزین در آمریکا (فیلم)
  • فیلم/انفجار مهیب نفتکش حامل بنزین در آمریکا
  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول