Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت امور خارجه آمریکا با اعلام حمایت از رژیم صهیونیستی در شورای حقوق بشر، مدعی شد در تمدید ماموریت گزارشگر ویژه حقوق بشری برای ایران نقش کلیدی داشته اند.

به گزارش ایرنا، در گزارش برگ روز جمعه وزارتخارجه آمریکا آمده است: در سی و هفتمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو که از 26 فوریه تا 23 مارس برگزار شد، ایالات متحده وضعیت حقوق بشر اضطراری را در سراسر جهان مورد توجه قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش می افزاید: در این میان، مسائل حقوق بشر در ایران، سوریه، کره شمالی، میانمار، کامبوج و سودان جنوبی مورد توجه قرار گرفت. در بیانیه 28 فوریه نیز تاکید آمریکا به تعهدات حقوق بشری و نگرانی مداوم ما از تمرکز نامتقارن این شورا بر اسرائیل و همچنین تعهد ما بر اصلاح این شورا مطرح شد.

وزارتخارجه آمریکا ادامه می دهد: ایالات متحده یک قطعنامه در مورد سودان جنوبی ارائه کرد که شورای حقوق بشر با حمایت گسترده منطقه ای تصویب شد. علاوه بر این، از طریق بیانیه های ملی و مشترک، ایالات متحده به وضعیت حقوق بشر در چین، روسیه، کوبا، ونزوئلا، کنگو، مصر، ترکیه، بروندی، آذربایجان، مالدیو، ویتنام و بحرین تاکید کرد.

در این گزارش برگ اضافه شده است: آمریکا با اسرائیل و دیگر شرکا در مبارزه با بنیانگذاری متعصبانه علیه اسرائیل به وسیله مخالفت با بند هفتم که تنها بر یک کشور تمرکز دارد و همچنین به وسیله رای دادن علیه هر قطعنامه ای که تحت بند هفتم معرفی شد، همکاری نزدیک داشت.

وزارت خارجه آمریکا اظهار می کند: استرالیا در حالی که کشورهای زیادی رای خود را به منفی یا ممتنع تغییر داده بودند به رای گیری علیه همه قطعنامه های بند هفتمی پیوست. این جلسه از زمان ایجاد شورای حقوق بشر، بیشترین تغییر رای به منفی یا ممتنع درباره اسرائیل را به خود اختصاص داد.

این گزارش برگ درباره ایران در شورای حقوق بشر هم اینگونه مدعی می شود که ایالات متحده نقش کلیدی را در حمایت از قطعنامه تمدید ماموریت گزارشگر ویژه درباره ایران را ایفا کرد.

وزارتخارجه آمریکا که بر روی همه نقض تعهدات انسان دوستانه و حقوق بشری رژیم صهیونیستی چشم بسته و با افتخار از آن دفاع می کند، بدون در نظر گرفتن نقش کشور خود در ایجاد ناآرامی ها در ایران و همچنین تبعات اقتصادی ناشی از تحریم، می افزاید: ایالات متحده به نیابت از 27 کشور، بیانیه مشترکی را قرائت کرد و سرکوب های اخیر در ایران را مورد توجه قرار داد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۱۵۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم غریب آبادی، در مراسم رونمایی از کتب نقض حقوق بشر در دو کشور کانادا و سوئد، اظهار داشت: بحث حقوق بشر موضوع مهمی است و دارای ۲ بعد در کشور ما است، یک بُعد حمایت و ارتقای حقوق بشر در داخل کشور است و یک بعد دیگر هم این است که از آنجایی که ما کشوری هستیم که در آماج اتهامات و حملات حقوق بشری از سوی برخی کشورها که ادعای حقوق بشری دارند، قرار داریم؛ از این رو وظیفه داریم وضعیت حقوق بشر را در این کشورها رصد کنیم و ببینیم آیا واقعاً این کشورها صلاحیت صحبت کردن در حوزه حقوق بشر و گزارش تولید کردن و یا اقدامات سیاسی انجام دادن، هستند یا خیر.

وی ادامه داد: از تحولات اکتبر سال گذشته در نوار غزه و جنایات رژیم صهیونیستی، به نظر می رسد رویکرد جامعه بین‌المللی و خود ما نسبت به حقوق بشر باید تغییر کند.

غریب آبادی افزود: ما برای اولین بار به صورت مکتوب تصمیم گرفتیم گزارش سالانه وضعیت حقوق بشر در ایران را تدوین و منتشر کنیم و این گزارش را در نیمه اول امسال به افکار عمومی عرضه می‌کنیم.

دبیر ستاد حقوق بشر بیان کرد: یکی از کارهایی که ما در ستاد حقوق بشر انجام می دهیم، رصد وضعیت حقوق بشر در بعضی از کشورها است که گاهی اوقات از طریق رسانه‌ها انجام می‌شود که ممکن است بگویند نگاه ژورنالیستی است، ما آمدیم از گزارشات سازمان های حقوق بشری استفاده کردیم و این گزارشات را مبنا قرار دادیم و از هیچ رسانه‌ای استفاده نکرده ایم.

غریب آبادی افزود: رویکرد ما در حقوق بشر تدافعی نیست اما رویکرد فعالانه و تهاجمی داریم و برای این رویکردها برنامه‌ریزی می کنیم و به زودی ظرف یک ماه آینده رویکرد تهاجمی در حقوق بشر را نهایی می کنیم که مبنای دستگاه ها در داخل و خارج کشور خواهد بود.

وی ادامه داد: این سیاست ابعاد مختلفی دارد قبلاً هم رویکرد تهاجمی داشتیم اما خیلی فعال نبود که امیدواریم تا یک ماه دیگر این رویکرد ابلاغ شود تا پررنگ تر رویکرد تهاجمی پیگیری شود.

غریب آبادی ادامه داد: کتاب هایی از کانادا و سوئد که به عنوان اولین مجموعه منتشر شد، کانادا کشوری است که خود گرفتار نقض حقوق بشر است و حداقل کاری که جمهوری اسلامی می‌تواند بکند این است که کانادا را که مدعی حقوق بشر است را به مردم بشناساند و بگوید که کشوری که خود مدعی حقوق بشر است گرفتار نقص حقوق بشر است. همچنین آنها نگران حقوق بشر نیستند و متاسفانه حقوق بشر تبدیل به یک پدیده سیاسی شده است.

دبیر ستاد حقوث بشر خاطر نشان کرد: اگر حقوق بشر وجود دارد، معاهدات و سازمان حقوق بشری وجود دارد، چرا ما شاهد جنایات حقوق بشری در غزه هستیم و هیچکدام از این سازوکارها موثر نمی‌شود و یک قطعنامه محکومیت جنایات حقوق بشری تصویب نمی‌شود.

کد خبر 6092664

دیگر خبرها

  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • بحران کودک‌همسری در آمریکا
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • آپشن جدید خودرو‌های آمریکا
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • آپشن جدید خودروهای آمریکا
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • وجود تناقضات و استانداردهای دوگانه در سازوکارهای حقوق بشری
  • اختلاف ها حل نشد اما واشنگتن و پکن مسیر گفت و گو را انتخاب کردند
  • رفتار پلیس ایالات متحده با اساتید و دانشجویان ماهیت دروغین دموکراسی غرب را افشا کرد