Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از اغتشاشات اخیر ایران، مردم به صحنه آمده و این ناآرامی ها در کشور را جمع کردند اما رسانه های غربی به شکلی وانمود کردند که غالب مردم ایران خواستار تغییر نظام خود هستند.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بعد از اغتشاشات اخیر در تهران و برخی از استان ها، رسانه‎های غربی سعی کردند در خصوص این ناآرامی ها به یک جمع‌بندی نهایی برسند و بیشتر آنها تلاش کردند نمایش مسخره اعتراض علیه نظام را در کشورهای خود به راه بیندازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظرسنجی موسسه هریس که به سفارش دانشگاه هاروارد از شهروندان آمریکایی دربارۀ اعتراضات و آشوب های اخیر در ایران صورت گرفته است، نمایانگر تأثیر سیاست های دولتمردان غربی و بازی رسانه ها با افکار مردم در پی بروز ناآرامی های اخیر در تهران و برخی از استان هاست.

این موسسه نظرسنجی را از میان حدود 2 هزار فرد آمریکایی که اخیراً نیز از آمریکا خارج نشده اند به صورت تلفنی انجام داده و از شرکت کنندگان در این نظرسنجی پرسیده است در پی این ناآرامی ها به نظر شما، آیا مردم ایران از دولت خود حمایت می کنند؟

نتایج حاصل از این نظرسنجی بسیار جالب بوده به طوری که 79 درصد از پاسخگویان که همه از شهروندان آمریکایی هستند بر این باور بودند که مردم ایران از دولت خود حمایت نمی کنند؛ در مقابل، 21 درصد از پاسخگویان معتقدند که مردم ایران از دولت خود حمایت می کنند.

نظر پاسخگویان در خصوص حمایت یا عدم حمایت مردم ایران از دولت خود

نکته قابل توجه این است که بعد از فروکش کردن ناآرامی ها مشخص شد غالب مردم بعد از آنکه متوجه شرایط سیاسی حاکم بر اعتراضات شدند از این اعتراضات فاصله گرفته و حتی در غالب شهرهای نا آرام عمر این نا آرامی ها به چند روز بیشتر نرسید.

در سوال دیگری از این نظرسنجی از پاسخگویان پرسیده شده است «به نظر شما، آیا آمریکا باید از اعتراضات دموکراسی خواهانه در ایران حمایت کند؟» که پاسخ های جالبی به این سوال داده شده است.

حدود 62 درصد از پاسخگویان یا همان شهروندان آمریکایی به حمایت آمریکا از اعتراضات، پاسخ منفی داده و تنها 38 درصد از پاسخگویان به حمایت آمریکا از اعتراضات اخیر پاسخ مثبت داده اند.

نظر پاسخگویان در خصوص حمایت یا عدم حمایت آمریکا از اعتراضات در ایران

نکته جالب این است که در شرایطی که آمریکایی ها با تلاش رسانه های داخلی و سیاستمداران خود معتقد هستند مردم ایران از نظام خود ناراضی هستند، اما همین افراد معتقد هستند که نباید آمریکا در خصوص مسائل داخلی ایران دخالتی داشته باشد و این به معنای مخالفت صریح شهروندان آمریکایی با دخالت های مستقیم و غیر مستقیم مقامات این کشور در امور کشورهای دیگر است.

شاید بتوان علت اصلی این مساله را مشکلات اقتصادی آمریکا دانست که برای شهروندان این کشور مشکلات زیادی به وجود آورده و میلیون ها نفر فقیر در سطح آمریکا در حال گذران زندگی خود در گوشه خیابان ها هستند.

باید در نظر داشت نا آرامی‌های دی‌ماه 96 در برخی از شهرهای ایران بازتاب گسترده ای در جامعه جهانی مخصوصاً غرب داشته است؛ واکنش هایی که عمدتاً خصمانه و در راستای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران بود. در همین حال در پی واکنش‌ها و سوءاستفاده های سیاسی از وضعیت فعلی، نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد خواستار نشست فوری شورای امنیت شد و این در حالی بود که کشورهایی مانند چین، روسیه و ترکیه خواستار ثباب و امنیت کامل در ایران بودند.

در ادامه برخی دیگر از مقامات تندروی آمریکا خواهان روح آمریکا از برجام شدند و برخی دیگر راه های حمایتی از جمله تحریم را پیشنهاد داده اند. مایک پنس، معاون رئیس جمهور آمریکا، هم از طرح تازهای برای جایگزین برجام خبر داده بود.

هر چند این اقدامات سیاستمداران بر اساس این نظرسنجی مغایر با خواست عموم جامعه آمریکا بود و به نظر می رسد نظر سیاستمداران آمریکایی با نظرات مردم بسیار متفاوت بوده و این افراد اولویت های خود را چیزی به جز مردم کشور خود قرار داده اند.

بازی رسانه ای در غرب در پی نا آرامی های اخیر تهران به شکلی است که نتایج این نظرسنجی یک بار دیگر تهدید رسانه‌های خارج از چارچوب و قدرت آنها در مدیریت اذهان را مشخص می کند.

انتهای پیام/ط
 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۱۶۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت اینفلوئنسرهای فضای مجازی از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین به سبک خاص+ فیلم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، اینفلوئنسرهای فضای مجازی (فعالان شبکه‌های اجتماعی که توانایی تاثیر بر گروه گسترده‌ای از مخاطبان را دارند) به سبک خاصی از دانشجویان آمریکایی که برای حمایت از فلسطین مورد سرکوب شدید پلیس و گارد ملی این کشور قرار گرفته‌اند، حمایت کردند.

 

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

 

بنابراین گزارش، گارد مسلح ایالتی تگزاس روز گذشته با لشگرکشی به محوطه دانشگاه تگزاس آستین، به وسیله گاز اشک‌آور، هجوم اسب پلیس، دانشجویان حامی فلسطین و معترض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه را سرکوب کردند.

همچنین مایک جانسون، جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا که به بهانه افزایش «یهودستیزی» در تجمعات و اعتراضات در دانشگاه کلمبیا ابتدا به دیدار تعدادی از دانشجویان یهودی این دانشگاه رفته بود و سعی کرد در جمع معترضان سخنرانی کند، در این سخنرانی هو شد.

جانسون در سخنرانی خود در دانشگاه کلمبیا مدعی شد که دانشجویان و برخی از اساتید کلمبیا از تروریسم حمایت کرده‌اند. او با ادبیاتی تند دانشجویان و معترضان را تهدید کرد که اگر به اعتراضات خودشان پایان ندهند، «گارد ملی» برای پایان دادن این تجمعات وارد عمل می شود.

رئیس جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا به بهانه «حمایت از تروریسم» در تجمعات حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا، خواستار پایان دادن به این اعتراضات شد.

دانشگاه‌های ییل، کلمبیا و برخی از دیگر دانشگاه‌های آمریکا طی روزهای گذشته صحنه اعتراضات گسترده علیه جنگ غزه و حمایت همه جانبه آمریکا از اسرائیل بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشجویان آزاده جهان به دانشجویان و اساتید آمریکایی و اروپایی برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین به پاخیزند
  • آیا اعتراضات دانشجویی باعث تغییر سیاست آمریکا می‌شود؟
  • ادامه تحصن در ۴۰ دانشگاه آمریکا و کانادا برای حمایت از غزه
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه استعفا داد
  • ادامه تحصن‌ در ۴۰دانشگاه‌ آمریکا و کانادا برای حمایت از غزه
  • بازداشت بیش از ۱۰۰حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • دادستان جورجیا: دانشجویان را سرکوب کنید
  • حمایت دادستان جورجیا از سرکوب دانشجویان حامی فلسطین
  • بازداشت یک استاد دانشگاه دیگر در آمریکا در پی حمایت از غزه
  • حمایت اینفلوئنسرهای فضای مجازی از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین به سبک خاص+ فیلم