Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-08@23:27:29 GMT

واکنش ها به توهین نماینده مجلس به قوم لر !

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۲۱۸۷۱

واکنش ها به توهین نماینده مجلس به قوم لر !

استاندار و نمایندگان مردم کهگیلویه و بویراحمد درواکنش مسئولان استان به توهین یکی از نمایندگان مجلس به قوم لر مجلس شواری اسلامی در پیامهای جداگانه توهین نماینده رباط کریم و بهارستان به قوم لر را اقدامی غیر اخلاقی عنوان کردند.
به گزارش صدای ایران در پیام احمدی استاندارکهگیلویه وبویراحمد آمده: سرزمین بزرگ و کهن ایران زمین، با جغرافیایی بی‌بدیل و مردمانی از اقوام گران سنگ، رنگین‌کمانی از زیبایی‌های شگفت و روح‌نواز در جهان معاصر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


توهین به هر یک از اقوام سرافراز ایران‌زمین به هیچ وجه پذیرفتنی نیست و پرداختن به آن هدف غایی دشمنانِ استقلال، آزادی و شرف مردم ایران است.
غلامرضا زارعی نماینده مردم شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی هم با ابراز تاسف از بیان چنین کلماتی از زبان یک نماینده مجلس که بخش عمده موکلین خود را قوم لر تشکیل می دهند؛ خواستار عذرخواهی فوری این نماینده مجلس شد.
در پیام غلامرضا تاجگردون نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی نیز خطاب به نماینده رباط کریم و بهارستان آمده: همکارم هستید ، روحانی هستید ، آزاده هستید ولی حق ندارید به قوم بزرگ لر توهین کنید.   واکنش مسئولان استان به توهین یکی از نمایندگان مجلس به قوم لر عدل هاشمی پور نماینده مردم شهرستان های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده هم در این خصوص گفت: نماینده رباط کریم و بهارستان با توهینی که به قوم لر کرد پاسخ مناسب خود را دریافت خواهد کرد و او باید منتظر واکنش شدید نمایندگان لر تبار در مجلس باشد.
در بهمن ماه ۱۳۹۶ در جلسه ای رسمی که با حضور اصحاب رسانه و نماینده مردم رباط کریم و بهارستان برگزار شد، حجت الاسلام حسن نوروزی سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با “بی شعور” خطاب کردن یکی از فعالان و پیشکسوتان مطبوعات و رسانه، موجی از انتقادات ریز و درشت اصحاب رسانه را در فضای مجازی به جان خرید.
حجت الاسلام حسن نوروزی علاوه بر بی شعور خواندن همکار رسانه ای، از پیشوندی استفاده کرد که مستقیماً به قوم عزیز و غیور لر نیز توهین کرد.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۲۱۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، از میان ۲۴۵ منتخب مرحله اول انتخابات مجلس دوازدهم، ۴ زن متولد دهه شصت در زمره جوان ترین نمایندگان این دوره از مجلس، هستند.

در این میان، زهرا خدادادی متولد ۱۳۶۵ از حوزه انتخابیه ملکان و لیلان، جوان ترین زن مجلس دوازدهم است. همچنین فاطمه جراره متولد ۱۳۶۳ از حوزه انتخابیه بندرعباس و قشم، زهرا سعیدی مبارکه متولد ۱۳۶۲ از حوزه انتخابیه مبارکه و بهشید برخوردار متولد ۱۳۶۰ از حوزه نماینده اقلیت زرتشتیان نیز نامشان در میان متولدین دهه شصت مجلس دوازدهم به چشم می خورد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903473

دیگر خبرها

  • پس لرزه ادعای دریافت ۱۴۰ سکه توسط یک نماینده مجلس /شورای نگهبان واکنش نشان داد
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • واکنش نوری قزلجه به احتمال بازگشت طرح صیانت به صحن مجلس /کسی با تمامیت خواهی و زیاده‌طلبی نمی‌تواند در این دوره رییس مجلس شود
  • واکنش تند دو ستاره سپاهان به مجری پرسپولیس
  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است
  • این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم