Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقاي سلامي به کاهش شديد بارندگي ها در زمستان گذشته و گرماي هوا اشاره کرد و آنرا دليل طغيان و گسترش بيش از بيش آفات بويژه شته و سن در مزارع گندم - جو و کلزا دانست .

از چهل و دو  هزار هکتار وسعت مزارع استان بيش از هیفده هزار هکتار جو، شش هزار و پانصد هکتار گندم، دو هزار و صد هکتار زير کشت کلزا است .

معاون بهبود توليدات گياهي جهاد کشاورزي گفت : شته ها و سن غلات با تغذيه از شيره ساقه و جوانه گياه و غلات باعث پوک شدن و کاهش شديد وزن و بازده محصول مي شوند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقاي سلامي گفت : از چند روز پيش سم پاشي مزارع گندم و کلزا شروع شده است و تا به حال بيش از بیست هزار هکتار بر ضد افت شته سم پاشي شده است .

آقاي پويافر مدير حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزي هم با اشاره به ورود آفت سن به مزارع غلات از نيمه دوم اسفند گفت : مبارزه با سن از 28 اسفند شروع شده و تا امروز بيش از شش هزار هکتار از مزارع گندم هم بر ضد سن سم پاشي شده است .

آقاي پويا فر بهترين زمان مبارزه با آفت سن را مرحله ورود سن مادر و قبل از تخم ريزي آنان در مزارعه دانست و گفت : در صورت تخم ريزي سن مادر سم پاشي مجدد بر ضد پوره ي سن بايد انجام شود .

مدير حفظ نباتات جهاد کشاورزي با اشاره به فعال شدن کارشناسان کشاورزي در قالب شبکه ي مراقبت از اسفند ماه و بازديد مستمر از کشتزار هاي استان ، ارائه مشاوره درباره نحوه ،زمان ، مقدار و نوع سم پاشي به کشاورزان را از جمله خدمات آنان ذکر کرد .

آقاي سلامي معاون بهبود تولیدات گياهي جهاد کشاورزي بهترين زمان سم پاشي مزارع بر ضد آفت شته و سن غلات را حداکثر تا نيمه فروردين اعلام کرد و از کشاورزان خواست با اقدام به موقع در اين باره از بروز خسارت جدي به محصولات زراعي خود جلوگيري کنند .

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۲۲۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر

محمد میرزایی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شیراز اظهار کرد: از امروز سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب خام در سطح ۲۷۰ هکتار از اراضی منطقه گردخون در حومه کلان شهر شیراز آغاز شده است. 

این مقام مسئول با بیان اینکه کار قلع و قمع مزارع گندم و جو آبیاری شده با فاضلاب خام با بکارگیری نزدیک به ۲۰ دستگاه تراکتور و ۵ دستگاه لودر در حال انجام است، تصریح کرد: پیش بینی می‌شود این اقدام در بیش از ۱۰ قطعه از مزارع تا پایان روز به اتمام برسد. 

او با بیان اینکه کار امحای مزارع به دستور مقام قضایی و نظر شبکه بهداشت و درمان مبنی بر آلودگی مزارع در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز قرار گرفته است، گفت: این عملیات با مشارکت دستگاه‌های متولی در قالب گشت‌های هم‌پوشان برنامه ریزی و به مرحله اجرا رسیده است. 

میرزایی با تاکید بر اینکه حفظ سلامت عموم جامعه و تولید محصول سالم عاری از هرگونه آلودگی خط قرمز متولیان تولید است، اضافه کرد: جهاد کشاورزی همگام با دیگر نهاد‌های مربوطه به طور جدی با هرگونه تهدید سلامت مردم مقابله و با سوء استفاده گران به هر شکل ممکن برخورد قانونی خواهد کرد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز ضمن اطمینان خاطر به مصرف کنندگان محصولات کشاورزی به جهت صیانت از تولید محصول سالم و با کیفیت، افزود: صیانت از تولید محصول سالم امری فرا دستگاهی است که نیازمند همکاری همه دستگاه هاست.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • پهپاد کشاورزی ایرانی مورد توجه بازدیدکنندگان خارجی ایران اکسپو
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر