Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سازمان‌ حمايت از قربانيان برده‌داري مدرن در لندن اعلام کرد حدود يک چهارم از زناني که موفق به رهايي از برده‌داري مدرن شده‌اند باردار هستند و اکثر اين زنان از مراقبت‌هاي حياتي مورد نياز دوران حاملگي محروم بوده و در وضعيت بسيار بدي قرار دارند.
به گزاش گروه بين‌الملل خبرگزاري ميزان، سازمان‌ حمايت از قربانيان برده‌داري مدرن در لندن اعلام کرد حدود يک چهارم از زناني که موفق به رهايي از برده‌داري مدرن شده‌اند باردار هستند و اکثر اين زنان از مراقبت‌هاي حياتي مورد نياز دوران حاملگي محروم بوده و در وضعيت بسيار بدي قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مؤسسه خيريه «هستيا» دليل اين مسأله را جلوگيري قاچاقچيان انسان از دسترسي اين زنان به کمک‌هاي پزشکي در مراحل اوليه بارداري و کمبود دانش اين افراد در زمينه حقوق آنها در دسترسي به مراقبت‌هاي بهداشتي اعلام کرده است.

تحقيقات انجام شده در اين زمينه نشان مي‌دهد که بسياري از اين افراد با مشکلاتي مانند اقدام به خودکشي، انزوا و قطع ارتباط با نزديکان خود روبه‌رو هستند.
گزارش هستيا همچنين نشان مي‌دهد که تمامي اين افراد در فقر کامل زندگي مي‌کنند و نيازهاي خود را از طريق مؤسسات خيريه و سازمان‌هاي غذايي تأمين مي‌کنند و از هر پنج زني که در دوران حاملگي هستند 4 نفر ارتباط با خانواده را قطع کرده‌اند.
بر اساس گزارش هستيا 70 درصد زنان قرباني برده‌داري مدرن به منظور بهره‌برداري جنسي به انگليس آورده مي‌شوند و بسياري از حاملگي‌ها در اين زنان در نتيجه تجاوز جنسي بوده است.

سازمان بين‌المللي کار در جديدترين گزارش خود برآورد کرده که حدود 40 ميليون نفر در سراسر جهان قرباني برده‌داري مدرن هستند که يک چهارم از آنان کودکان و 25 درصد از آنها وادار به انجام کار اجباري مي‌شوند که اين آمار نشان دهنده عميق بودن فاحعه است.
برآوردهاي صورت گرفته بر اساس آمار رسمي از سال 2013 تاکنون نشان مي‌دهند که 10 تا 13 هزار نفر قرباني برده‌داري مدرن و قاچاق انسان در انگليس حضور دارند و اطلاعات آژانس ملي آزار و شکنجه در سال 2016 نشان مي‌دهد تعداد افراد مراجه کننده براي کمک تنها در طول سه سال دو برابر شده است.

آژانس جرايم ملي انگليس (NCA) هشدار داده است که قاچاق انسان و برده‌داري مدرن اکنون آنقدر در اين کشور گسترش يافته که مردم عادي به طور ناخواسته ممکن است با قربانيان به شکل روزانه برخورد کنند.
اين آژانس مي‌گويد بخش‌هاي اصلي برده‌داري مدرن شامل فرآيند توليد مواد غذايي، ماهيگيري، کشاورزي، ساختمان‌سازي، کارگران خانگي و مراقبتي و کارواش‌هاست که در آن‌ها از قربانيان به عنوان کارگر استفاده مي‌شود.

همچنين قربانيان برده‌داري و قاچاق انسان مورد سو‌ء استفاده جنسي هم قرار مي‌گيرند که بسياري از اين قربانيان در سنين پايين به خانواده‌هاي انگليسي فروخته مي‌شوند.
اين سازمان انگليسي با اشاره به برملا شدن فعاليت برخي شبکه‌هاي قاچاق انسان در انگليس مي‌گويد: برده‌داري مدرن و قاچاق انسان به مراتب شايع‌تر از آن چيزي است که پيش از اين مجريان قانون در انگليس تصور آن را مي‌کردند.
«ويل کر»، مدير بخش آسيب‌پذيري NCA، اعلام کرده است: آمار قربانيان برده‌داري جنسي در انگليس بسيار بيشتر از آن چيزي است که از سوي سيستم تعيين شده توسط دولت براي شناسايي قربانيان قاچاق انسان اعلام شده است.

کر مي‌گويد: اين آمار شايد در حدود ده‌ها هزار نفر باشد و ما هرچه بيشتر برده‌داري مدرن را مورد بررسي قرار مي‌دهيم شواهد بيشتري مبني بر وسعت سوءاستفاده از افراد آسيب‌پذير مشاهده مي‌شود.
بر اساس اعلام آژانس جرايم ملي انگليس بيشترين قربانيان برده‌داري مدرن در انگليس از اتيوپي، نيجريه و اروپاي شرقي هستند و صدها عمليات براي دستگيري عوامل و شبکه‌هاي قاچاق انسان در انگليس از سوي پليس اين کشور در جريان است.

همچنين پايگاه خبري «بازفيد» در گزارشي به برده‌داري مدرن در انگليس پرداخته و مي‌نويسد: صدها نفر از بي‌‌خانمان‌هاي انگليس در دام برده‌داري مدرن افتاده‌اند و ابتکار عمل «ترزا مي» براي مبارزه با قاچاق انسان و برده‌داري شکست خورده است.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۲۳۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی نخستین طلایی ایران در المپیک را پیش‌بینی کرد | پادشاه ایرانی کشتی جهان باز هم طلا می‌گیرد

به گزارش هشمهری آنلاین به نقل از ایرنا، رقابت‌های کسب سهمیه المپیک همچنان ادامه دارد و کاروان ایران برای رقابت‌های ۲۰۲۴ پاریس تاکنون موفق به کسب ۱+۳۱ سهمیه شده است.

کشتی ۱۱ سهمیه (آزاد ۵ و فرنگی ۶)، تیراندازی ۴ سهمیه (هانیه رستمیان، شرمینه چهل‌امیرانی، فاطمه امینی، محمد بیرانوند)، تکواندو ۴ سهمیه (مهران برخورداری، ناهید کیانی، مبینا نعمت‌زاده، آرین سلیمی)، دوچرخه‌سواری جاده (رنکینگ اتحادیه جهانی)، شمشیربازی ۱+۳ سهمیه (پاکدامن، رهبری، فتوحی، باهر که سه شمشیرباز در بخش تیمی هم شرکت خواهند کرد و به محض رقابت نفر چهارم شمشیربازی ایران در پاریس، نام او در لیست سهمیه‌ها خواهند نشست)، وزنه‌برداری ۲ سهمیه (مصطفی جوادی در دسته ۸۹ و علی داودی در دسته ۱۰۲+ کیلوگرم)، قایقرانی ۵ سهمیه (۲ سهمیه در روئینگ و ۲ سهمیه در آب‌های آزاد و حضور ۵ ورزشکار) و سهمیه تاریخی ژیمناستیک (مهدی الفتی) ۸ رشته‌ای هستند که فعلا برای کاروان ایران موفق به کسب سهمیه شده‌اند و البته این تعداد بیشتر نیز خواهد شد.

از طرفی پیش‌بینی برخی مسئولان این است که کاروان المپیک کشورمان با ۳۵ سهمیه در ۱۶ رشته در بازی‌های المپیک شرکت خواهد کرد.

در این بین اما گفته می‌شود طبق پیش‌بینی‌ها با توجه به شرایط کنونی، کاروان ایران تنها ۲ طلا و یک برنز در پاریس خواهد گرفت؛ پیش‌بینی که سخت‌گیرانه به نظر می‌رسد. با این حال آن‌چه از زبان مسئولان در برخی جلسات مطرح شده، قطعی بودن کسب یک طلا برای کاروان کشورمان در پاریس است که این پیش‌بینی نیز بیش از حد محافظه‌کارانه است.

این درحالی است که پیش‌بینی هوش مصنوعی از مدال‌های احتمالی ایران در المپیک پاریس نقطه مقابل این پیش‌بینی‌ها است.

وقتی از هوش مصنوعی می‌خواهیم عملکرد کاروان ایران در پاریس ۲۰۲۴ را با توجه به شرایط کنونی از جمله مصدومیت حسن یزدانی نابغه جویباری کشتی آزاد، ناکامی فروغی در کسب سهمیه المپیک تیراندازی و تلاش تیم ملی والیبال برای اوکی کردن بلیت پاریس از مسیر لیگ ملت‌های والیبال پیش‌بینی کند، نتیجه جالب توجه و غافلگیرانه‌ای پیش‌روی‌مان قرار می‌دهد.

هوش مصنوعی معتقد است مسیر والیبال برای کسب سهمیه المپیک از طریق لیگ ملت‌های ۲۰۲۴ سخت است. با این حال این ابراز دیجیتال که غیبت فروغی در المپیک پیش‌رو را متاثرکننده می‌داند، پیش‌بینی می‌کند که کشتی، وزنه‌برداری، تکواندو و حتی تیراندازی و دوچرخه‌سواری ایران هم شانس کسب مدال در پاریس هستند.

هوش مصنوعی در پاسخ به این سوال که شانس‌های طلایی کاروان ایران در المپیک کدام رشته و ورزشکاران هستند، پاسخ می‌دهد: کشتی و وزنه‌برداری.

وزنه‌برداری درحالی از سوی هوش مصنوعی در زمره رشته‌های شانس طلا محسوب می‌شود که مسئولان ورزش کشور امید چندانی به مدالیست شدن این رشته در پاریس ندارند؛ چه رسد به کسب مدال طلا!

اما پیش‌بینی هوش مصنوعی درخصوص نتایج احتمالی کشتی آزاد در المپیک پاریس کاملا غافلگیرانه است.

این ابزار دیجیتال با ابراز تاسف از مصدومیت حسن یزدانی، کامران قاسمپور را یکی از شانس‌های کسب مدال در پاریس می‌داند و با قاطعیت معتقد است که امیرحسین زارع پادشاه سنگین وزن کشتی جهان نخستین مدال طلای ایران در المپیک پاریس را به نام خود ثبت خواهد کرد. در کشتی فرنگی هم پیش‌بینی کسب مدال از سوی ساروی و میرزازاده را دارد.

ضمن این که پیش‌بینی هوش مصنوعی این است که کاروان ایران بین ۳۰ تا ۳۵ سهمیه خواهد گرفت و بین ۵ تا ۹ مدال در این دوره از بازی‌های المپیک کسب خواهد کرد.

حال باید تا اواخر مرداد منتظر ماند و دید در نهایت پیش‌بینی هوش مصنوعی از عملکرد کاروان ایران درست از آب درمی‌آید یا خیر.

کد خبر 848109 برچسب‌ها ویژه ورزشی المپیک کشتی

دیگر خبرها

  • اشتغال اهمیت دارد
  • گفتمان انقلاب و ولایت در سراسر جهان تاثیرات گسترده داشته است
  • نگاهی کارتونی به پیروزی ۳-۲ آرسنال مقابل تاتنهام (لیگ برتر انگلیس - ۲۰۲۳/۲۴) / فیلم
  • طنین شعار «مرگ بر اسراییل» در سراسر جهان
  • بارش‌ها سراسر کشور را فرامی‌گیرد
  • گستره بارش‌ها سراسر کشور را فرامی‌گیرد
  • سد «آبریز» مطالبه مهم مردم کهگیلویه و بویراحمد است/ راه آهن یاسوج مورد توجه قرار گیرد
  • سن‌سیرو میزبان فینال چمپیونزلیگ می‌شود
  • هوش مصنوعی نخستین طلایی ایران در المپیک را پیش‌بینی کرد | پادشاه ایرانی کشتی جهان باز هم طلا می‌گیرد
  • پیام تشکر کودکان آواره فلسطینی از دانشجویان سراسر جهان