Web Analytics Made Easy - Statcounter

داریوش ورناصری (مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در مورد  اقدامات انجام شده این اداره در سال ۹۶ و برنامه‌های آن در سال پیش رو، گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌ها برای ساخت فضای آموزشی، استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی مدارس و مرمتِ مدارسی که نیاز به تعمیرات داشت، سعی کردیم در طول سال بخشِ عمده برنامه‌ها را به انجام برسانیم، اما با این وجود نتیجه تلاش‌ها و خروجی فعالیت ما در اداه کل نوسازی مدارس، در انتهای تابستان سال جاری و در آستانه آغازِ سال تحصیلیِ ۹۸ دیده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پیشرفتِ ۵۰ تا ۶۰ درصدیِ برنامه‌های این اداره کل و ابراز امیدواری برای به اتمام رساندن آنها طی ۶ ماه آینده منتهی به سال تحصیلیِ بعد، افزود: در مجموع، حدود ۶۰ تا ۷۰ فضای آموزشی، ورزشی و پرورشی در سال جاری در دست اجرا قرار گرفته است؛ پروژه‌هایی که بعضا نیمه تمام بودند یا اینکه عملیات اجراییِ آنها را از صفر شروع کردیم. همچنین حدود ۵۰ مورد نیز در ارتباط با استانداردسازی سیستم گرمایشی در دستور کار است. البته در حوزه تعمیرات، تعداد مدارس و فضاها  بیشتر از بخش‌هایی ساخت است و زمانِ خروجی و بهره برداریِ عمده آنها شهریور ماه ۹۷ خواهد بود.

ورناصری در پاسخ به این سوال که در حال حاضر چه تعداد مدرسه در تهران، از لحاظ ایمنی در معرض خطر است و پراکندگیِ آنها در کدام مناطق است، گفت: تقریبا ۱۰۰۰ باب فضای آموزشی فرسوده داریم که امیدواریم  بتوانیم با تامین اعتبار، هم اعتبارات دولتی و هم کمکهای خیرین مدرسه ساز، در یک پروسه‌ای تا پایان برنامه ششم توسعه، آنها را به سرانجام برسانیم.

مدیر کل نوسازی مدارس تهران با بیان اینکه عمر مدارسِ فرسوده عمدتا بالای ۴۰ بوده و اعتبار مورد نیاز برای ساخت هر مدرسه ۳ میلیارد تومان است، در توضیح پراکندگیِ این فضاهای آموزشی، افزود: بیشتر این مدارس در مناطقِ بافتِ فرسوده شهرستان‌های استان از جمله ری، پاکدشت، رباط کریم، شهریار و بهارستان و همچنین در مناطق ۱۰، ۱۲، ۱۵، ۱۶، ۱۷، ۱۸ و ۱۹ شهر تهران واقع هستند.

او درباره برنامه های این اداره برای سال آتی اظهار داشت: پروژه‌های در دست اجرایی که به آنها اشاره کردم، مواردی است که در سال ۹۶ آغاز شده و بالطبع در سال ۱۳۹۷ نیز انشالله یک سری پروژه‌های جدید را آغاز خواهیم کرد که در پایان سال ۹۷ یا نهایت شروع سال تحصیلی ۹۸، به بهره برداری خواهند رسید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۲۶۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و ساز مراکز آموزشی استان امیدوارکننده است

علی اکبر حسینی محراب استاندار خوزستان گفت: با توجه به اینکه در آستانه هفته بزرگداشت مقام معلم هستیم در جلسه امروز موضوعات مربوط به انتخاب معلمان و مدارس نمونه مطرح شد؛ این مناسبت فرصتی است که از زحمات معلمان و اساتید قدردانی کنیم. در سطح کشور نیز دیدار معلمان نمونه کشور با مقام معظم رهبری نیز برگزار خواهد شد.

او می‌گوید: موضوع دیگری که مطرح شد در خصوص جهش تحصیلی بود. در این زمینه با توجه به وضعیتی که در آموزش و پرورش داریم معلمان، مدیران، دانش‌آموزان و خانواده‌ها در مدت باقیمانده سال تحصیلی دست در دست هم دهند و تلاش کنند معدل امتحانات نهایی پایه دهم تا دوازدهم رشد داشته باشد، چون معدل این مقطع در تعیین رتبه‌های کنکور سراسری تاثیرگذار است.

حسینی محراب ادامه داد: موضوع دیگری که در نشست امروز مطرح شد نرم‌افزار شاد بود. با توجه به تکنولوژی‌های ارتباطی جدید چنین ابزار‌هایی می‌تواند در رفع اشکال دروس مختلف برای دانش‌آموزان و در نهایت در رقابت آزمون سراسری کمک شایانی داشته باشد.

استاندار خوزستان اظهار داشت: در خصوص حوزه ساخت و ساز مراکز آموزشی نیز گزارشی توسط اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس ارائه شد که امیدوارکننده بود. امیدواریم سازمان برنامه و بودجه و دیگر دستگاه‌های متولی و همچنین خیرین مدرسه‌ساز نیز این مسیر را تسهیل نمایند.

استاندار خوزستان عنوان کرد: در خصوص کمبود‌هایی که در برخی مدارس استثنایی وجود دارد نیز مباحثی مطرح شد که برای رفع این موارد پیگیری لازم صورت می‌گیرد

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است/اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • ساخت و ساز مراکز آموزشی در خوزستان تسریع یابد
  • ساخت و ساز مراکز آموزشی استان امیدوارکننده است