Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-08@23:28:41 GMT

کمبودنقدینگی ازمشکلات‌اصلی پیش روی‌کشاورزان

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۲۶۱۴۲

کمبودنقدینگی ازمشکلات‌اصلی پیش روی‌کشاورزان

به گزارش جهان نيوز، عبدالکریم رضوی رئیس شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی با اشاره به اینکه نقدینگی یکی از مشکلات اصلی بخش کشاورزی به شمار می رود، اظهار کرد: البته این موضوع از قبل از پیروزی انقلاب در بخش کشاورزی وجود داشته است.

وی با اشاره به اینکه 110 صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در کشور وجود دارد، افزود: این صندوق ها یک نهاد مالی و اعتباری غیر دولتی محسوب می شوند که مالک آنها خود کشاورزان هستند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رضوی مبنای کار این صندوق را مشارکت میان دولت و تولیدکنندگان بخش کشاورزی اعلام کرد و گفت: این صندوق در مجموع هزار و 455 میلیارد تومان سرمایه دارد که  براساس قانون 46 درصد این سرمایه متعلق به دولت و مابقی کشاورزان است.

به گفته این مقام مسئول این صندوق های 110 گانه شامل صندوق های استانی،صندوق ملی و تخصصی، شهرستانی،منابع طبیعی و فعالیت های کشاورزی زنان روستایی است.

وی با اشاره به آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات این صندوق بیان کرد: تسهیلات این صندوق با نرخ 4 درصد قرض الحسنه میان سهامداران توزیع می شود.

رئیس شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در پاسخ به این سوال که آیا امکان افزایش سرمایه این صندوق وجود دارد، بیان کرد: همه ساله اعتبار این صندوق به تبع افزایش سرمایه گذاری مردم و دولت افزایش می یابد به طوریکه این صندوق در ابتدا با سرمایه ای بالغ بر حدود 140 میلیارد تومان تشکیل شد در حالیکه هم اکنون به هزار و 455 میلیارد تومان افزایش یافته است.

وی تصریح کرد: قانون گذار در برنامه ششم توسعه پیش بینی کرده که سرمایه صندوق به 7 درصد تولیدات بخش برسد که در صورت تحقق این امر، سرمایه صندوق سهم قابل توجهی خواهد بود.

منبع:باشگاه خبرنگاران

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۲۶۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،محمدباقر اسفندیاری از توزیع 530 تن کود شیمیایی از ابتدای امسال تاکنون به کشاورزان شهرستان میاندورود خبر داد و گفت: این مقدار کود شیمیایی توسط کارگزاری ها بین کشاورزان منطقه توزیع شد.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود افزود: طی این مدت 383 تن کود ازته، 85 تن فسفاته و 62 تن کود پتاسه به کشاورزان این شهرستان توزیع شد.

 

وی با بیان اینکه کاهش حاصلخیزی خاک از مهمترین مشکلات زمین های کشاورزی است، تصریح کرد: یکی از روش های بهبود این زمین ها، افزایش حاصلخیزی با استفاده از کودهای شیمیایی و آلی است.

 

این مسئوول خاطرنشان کرد: کشاورزان از مصرف کودهای شیمیایی به صورت بی رویه خوداری کرده و سعی کنند، مصرف کودها را بر اساس آزمون خاک، برگ و میوه و مشاوره با کارشناسان کشاورزی انجام دهند.

 

اسفندیاری از باغداران خواست برای اخذ راهنمایی های لازم در بخش کشاورزی به کارشناسان پهنه مراکز جهاد کشاورزی و این مدیریت مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • اهتمام بانک کشاورزی به تحقق امنیت غذایی با مشارکت مردم
  • فائو و ایران پروژه جدیدی برای افزایش اصالت زعفران امضا کردند
  • طلب ۱۰۰ میلیارددلاری صندوق توسعه ملی از دولت‌ها
  • اصلاحات ، راه برون رفت از بحران مهاجرت سرمايه های انسانی
  • توزیع 725 تن کود کشاورزی در ساری
  • امضاء پروژه جدیدی برای افزایش اصالت زعفران بین فائو و ایران
  • صندوق ‏توسعه ملی برای رفع عقب‌ماندگی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر پیشگام می‌شود
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد