Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، بهروز کمالوندی اظهار کرد: ما در زمینه آب سنگین پیشرفت‌های خوبی داشتیم که بخشی از آن 20 فروردین به مردم عرضه می‌شود البته الان کمافی‌السابق تولید خوبی در زمینه آب سنگین داریم و به آمریکا و روسیه هم صادر کرده بودیم که دو کشور مهم دنیا هستند و به تعدادی از کشورهای دیگر هم مقادیر کمی صادر کردیم و در حال مذاکره هستیم که مقادیر بیشتری را صادر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بنا بر این است که در آینده از آب سنگین به عنوان ماده اولیه برای محصولات دیگر استفاده کنیم که بخشی از آن بیستم فروردین ماه رونمایی می‌شود.

کمالوندی در گفت‌وگو با رادیو ادامه داد: ما دو یا سه اولویت اساسی داریم که یکی از آنها توسعه نیروگاهی و افزایش ظرفیت نیروگاه‌ها از هزار مگاوات است. صحبت‌هایی هم در زمینه نیروگاه‌های کوچک صورت گرفته که یک اولویت در جهت تولید انرژی و احتمالا استفاده از آب‌شیرین‌کن است.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی ادامه داد: اولویت دیگر ما به توسعه کاربرد پرتوها بر می‌گردد که استفاده پزشکی دارد بخصوص که در این زمینه به لحاظ کمیت مشکلی نداریم و کیفیت هم خوب است ولی می‌خواهیم کیفیت اول دنیا را داشته باشیم. مثلا کارهایی مثل GMP یا FDG کارهای درجه اول دنیاست و اگر کسی GMP انجام می‌دهد و تولید ایزوتوپ از این مسیر را دارد وقتی با کشورهای پیشرفته دنیا صحبت می‌کنیم، می‌گویند این درجه اول تولید به لحاظ کیفیت است و این هدف ماست.

وی در پایان خاطرنشان کرد: البته در علوم، صنایع و تکنولوژی جدید به خصوص کوانتوم آقای دکتر صالحی شخصا نظرشان این است که حتما سازمان روی آن کار کند.

301

بهروز کمالوندی آب سنگین مذاکره نیروگاه‌ سازمان انرژی اتمی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۲۸۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلنسکی: موشکی برای ایستادگی در مقابل حملات روسیه نداریم

رئیس‌جمهوری اوکراین گفت: فقدان موشک‌های دفاع هوایی، دست ما را برای خنثی کردن حملات موشکی هفته گذشته روسیه به بزرگترین نیروگاه برق‌مان در اطراف کی‌یف بست.

به گزارش مشرق، این اظهارات ولودیمیر زلنسکی در ادامه درخواست‌های مکرر او به متحدان غربی‌اش برای ارسال سامانه‌های دفاعی کمیاب، نشان‌دهنده وخامت اوضاع اوکراین در سایه حملات رو به افزایش روسیه به زیرساخت‌های انرژی این کشور است.

رئیس جمهوری اوکراین در مصاحبه با شبکه پی‌بی‌اس ادعا کرد: از ۱۱ موشک پرتاب شده [روسیه]، هفت موشک را منهدم کردیم و چهار موشک باقی‌مانده نیروگاه تریپیلیا را تخریب کرد. موشک‌های ما برای دفاع از تریپیلیا تمام شده بود.

او پیشتر به متحدانش گفته بود که مجبور است در مورد اینکه از چه چیز محافظت کند دست به اولویت‌بندی بزند و این مستلزم تصمیمات سختی است. او همچنین گفته است که در صورت تداوم حملات روسیه، ذخیره موشکی اوکراین به طور کامل تمام خواهد شد.

نیروگاه حرارتی تریپیلیا بزرگترین تأسیسات انرژی در نزدیکی کی‌یف با ظرفیت یکهزار و ۸۰۰ مگاوات بود.

بر اساس این گزارش، روسیه از اواسط مارس (اواخر اسفند) حملات ترکیبی موشکی و پهپادی خود را برای هدف قرار دادن شبکه انرژی اوکراین آغاز کرده است. در نتیجه این حملات اوکراین هفت گیگاوات از ظرفیت تولید برق خود را از دست داده و نیروگاه‌های حرارتی بزرگ و قابلیت انتقال آن تا حد زیادی آسیب دیده است.

مسکو می‌گوید هدف این حملات کاهش مقاومت اوکراین و تلافی حملات انجام شده اخیر به خاک روسیه است.

متحدان غربی اوکراین تمایلی به ارسال پدافند هوایی اضافی به اوکراین ندارند چراکه پدافند مورد نیاز طبق اعلام کی‌یف ۲۵ سامانه پاتریوت است. در پی درخواست‌های مکرر کی‌یف، آلمان تحویل سامانه جایگزین غیر از پاتریوت را متعهد شده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • رفع ناترازی برق یکی از مطالبات جدی صنعتگران
  • ضعف ایران در کاربرد خودروهای برقی با وجود تولید محصولات با کیفیت و ارزان توسط دانش‌بنیان‌ها
  • بقاع متبرکه انرژی مثبت تولید و همچون مساجد انسان‌سازی می کنند
  • بقاع متبرک انرژی مثبت تولید و همچون مساجد انسان‌سازی می کنند
  • بزرگ‌ترین نیروگاه برق اتمی جهان بیدار می‌شود
  • زلنسکی: موشکی برای ایستادگی در مقابل حملات روسیه نداریم
  • چشم ایران به برق خورشید روشن می‌شود؟
  • صنایع انرژی بر، ۲ درصد برق مصرفی خود را از انرژی تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • اقدامات صورت گرفته برای رفع موانع ساخت و ساز مؤید پیشرفت در هدف‌گذاری‌ها بوده است
  • تنش‌های ناشی از کمبود برق کاهش می‌یابد