Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- بانک جهاني زنگ مهاجرت هاي داخلي را براي مناطق جنوب آسيا، آفريقاي سياه واقع در جنوب صحراي بزرگ آفريقا و آمريکاي لاتين به صدا درآورد و به مناطق ياد شده هشدار داد براي اين مهاجرت ها آماده شوند.

به گزارش ايرنا، بانک جهاني در آخرين گزارش خود با عنوان «محاصره؛ آمادگي براي مهاجرت هاي داخلي» اعلام کرد، در سال 2050 بدترين اثرات تغييرات اقليمي و آب و هوايي در مناطق پرجمعيت ياد شده منجر به مهاجرت 143 ميليون نفر در داخل مرزهاي کشورشان مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بنا به اين پيش بيني، 86 ميليون نفر از اين مهاجرت ها در آفريقاي سياه، 40 ميليون نفر در جنوب آسيا و 17 ميليون نفر در آمريکاي لاتين اتفاق مي افتد.
بانک جهاني همچنين اعلام کرد، اکنون مهمترين عامل مهاجرت بشر، تغيير آب و هوا و اقليم است که موجب افزايش شمار مهاجراني شده که از مناطق آسيب پذير به مناطق پايدارتر کشور خود نقل مکان مي کنند تا زندگي جديد و راه امرار معاش نويني براي خود بسازند.
اين نهاد بين المللي تاکيد کرد: اين جمعيت به دليل خشکسالي، از دست رفتن کشاورزي، بالا آمدن سطح آب درياها و افزايش تعداد توفان ها مهاجرت مي کنند.
با اين حال بانک جهاني تصريح کرد، هنوز راه نجاتي هست و با اقدامات مشترک از قبيل تلاش جهاني براي کاهش انتشار گازهاي گلخانه اي و برنامه ريزي توسعه اي قوي در سطوح ملي ممکن است تا اندازه زيادي از تاثيرات بد اين پديده کاست و تعداد مهاجران تا سال 2050 را 80 درصد يا 100 ميليون نفر کاهش داد.
ايران واقع در جنوب آسيا، سال هاست با اين پديده دست و پنجه نرم مي کند. جلوگيري افغانستان از ورود آب رودخانه هيرمند به درياچه هامون واقع در استان سيستان و بلوچستان در دهه 70 شمسي موجب خشک شدن اين درياچه، شيوع پديده ريزگردها و از دست رفتن کشاورزي در منطقه شد و بسياري از مردم منطقه را مجبور کرد به مناطق شمالي کشور مهاجرت کنند.
کاهش نزولات جوي و خشکسالي هاي پياپي و همچنين اجراي غيراصولي سياست هاي سد سازي، شرايط اقليمي در بخش هاي جنوبي کشور را دشوار کرده و پديده مهاجرت داخلي از استان هاي جنوبي به مناطق شمالي کشور را تشديد کرده است.
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام**1063**2025
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۲۹۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرمای شدید و اعلام وضع اضطراری در جنوب آسیا

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از کوالالامپور، در پی تشدید موج گرما با ثبت بالاترین حد نصاب دمای هوا و اعلام وضع اضطراری، زندگی صد‌ها میلیون نفر در جنوب و جنوب شرق آسیا با خطر مواجه شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اظهارات:

۱) شهروندان تایلندی 
۲) سوم ساک سوتیم - وزیر بهداشت تایلند
۳) شهروند کامبوجی 
۴) کارگر ویتنامی 
۵) دانش آموز فیلیپینی

ثبت دمای ۵۲ درجه سانتیگراد در بانکوک تایلند و فشار مضاعف بر نیروگاه‌های تولید برق، شهروندان تایلندی را در گرمای شدید با کمبود برق و خطر گرمازدگی مواجه کرده است.
بر اساس اعلام وزبر بهداشت تایلند افزایش بی سابقه دمای هوا در این کشور، موجب جان باختن بیش از ۳۰ نفر شده است. گرمای هوا و قطعی برق زندگی مردم میانمار و کامبوج را نیز با اختلال مواجه کرده است.
حکومت نظامیان میانمار، اما گرمای شدید را بهانه کردند و با انتقال آنگ سان سوچی، رهبر ساقط شده این کشور از زندان به محلی نامعلوم به این شرایط جوی، جنبه سیاسی دادند.
مردم ویتنام نیز برای فرار از گرمای طاقت فرسای این روز‌ها، کسب و کار‌های خود را به ساعات اولیه صبح تا نزدیکی ظهر، موکول کرده اند. گرمای سوزانی که زندگی میلیون‌ها اندونزیایی را با خشکاندن زمین‌های حاصلخیز به چالش کشیده و موجب تعطیلی سراسری مدارس و دانشگاه‌ها در بنگلادش و فیلیپین شده است.
هوای داغ ناشی از پدیده ال نینو که بنا به پیشبینی کارشناسان، قاره آسیا به ویژه جنوب و جنوب شرقی آن را در میان تغییرات سوء آب و هوایی، ظرف چند ماه آینده دچار کم آبی و خشکسالی خواهد کرد.

 

دیگر خبرها

  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر
  • بانوان آمریکای لاتین نسبت به کشتار زنان در غزه موضع بگیرند
  • دور برگشت لیگ یک گلبال کشور در بابلسر
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان/ تهران آخر هفته بارانی می‌شود
  • آغاز بارش باران در غرب کشور؛ کم‌تر از ۲۴ ساعت تا ورود سامانه جدید
  • نمای حیرت‌انگیز اسب سیاه آسمان از نگاه تلسکوپ فضایی جیمز وب / عکس و فیلم
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • گرمای شدید و اعلام وضع اضطراری در جنوب آسیا
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • شروع باران شدید از فردا در ۷ استان