Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@22:00:04 GMT

از تولید، عرضه و واردات کالاهای نامطلوب جلوگیری شود

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۳۰۶۳۷

از تولید، عرضه و واردات کالاهای نامطلوب جلوگیری شود

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه باید از تولید، عرضه، صادرات و واردات کالاهای نامطلوب و مشابه تولیدات داخلی جلوگیری شود، گفت: همه در این جهت مسئول هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، آیت الله سید علیرضا عبادی امروز (6 فروردین) در دیدار با مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی استان اظهار داشت: توانمندسازی ها باید به نتیجه برسد و زمینه ای فراهم شود تا کالاهای تولید داخل درآمدزا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

وی با بیان اینکه مشکل اصلی ما مدیریت است، گفت: در جلوگیری از ورود کالای قاچاق نیز مدیریت ها ضعیف است؛ کالاهای قاچاق باعث بیکاری کارگران ایرانی می شود و جلوگیری از ورود کالاهای قاچاق قابل کنترل است.

 

 

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب چندین سال است که مسئولیت مقابله با ورود کالای قاچاق را به دست مسئولین دولتی سپردند، افزود: اما متاسفانه از آنان آبی گرم نشد و امسال این مسئولیت را مقام معظم رهبری به مردم و مسئولین سپرده اند.

 

 

آیت الله عبادی با توجه به اینکه از تولید، عرضه و صادرات و واردات کالاهای نامطلوب و مشابه تولیدات داخلی باید جلوگیری شود، ادامه داد: همه در این جهت مسئول هستیم و باید جوانان به آینده امید داشته باشند و نباید کاری کنیم که جوانان نسبت به آینده ناامید شوند.

 

 

وی با بیان اینکه مصرف ما در برخی اوقات مصرف بی رویه و تقلیدگونه است، گفت: اگر به اصل تعالیم اسلامی پایبند باشیم و مشاهده خواهیم کرد که اسراف حرام و از گناهان کبیره است.

 

 

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه بیگانه از کلام فرهنگ ما استفاده می کند اما خودمان از این فرهنگ استفاده نمی کنیم، خاطرنشان کرد: در سال 97 باید از تجربیات 40 سال گذشته انقلاب بهره ببریم.

 

پایان پیام/404

منبع: شبستان

کلیدواژه: نوروز ۹۷ حمایت از کالای ایرانی اسلام خبرگزاری شبستان آرامش بهاری نوروز گردشگری حسن روحانی مسافران نوروزی دولت نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی حمایت از تولید ملی حجت الاسلام عبادی کلیدواژگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۳۰۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک

عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک ضمن اشاره با ادامه برخورد با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق، گفت: متاسفانه میزان کشفیات کالا‌های قاچاق عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «مجید افتخاری» عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تداوم روند مقابله دستگاه‌های نظارتی با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق اظهار کرد: این امر همچون ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۲ کماکان ادامه دارد. تاکنون مواردی مشاهده شده که بیان‌گر تداوم برخورد‌ها و همچنین عدم توقف آن‌ها در سطح بازار است.


این عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک تاکید کرد: در حال حاضر نکته قابل تاملی که درباره این موضوع وجود دارد آن است که میزان ارزش و یا حجم کشفیات پوشاک قاچاق هیچ ربطی با ارزش و یا حجم واقعی بازار قاچاق این کالا ندارد. به بیان ساده‌تر، عددی که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره مقدار کشفیات در اسفند سال ۱۴۰۲ اعلام کرده شاید معادل فروش یک یا دو فروشگاه عرضه کننده کالای قاچاق باشد.


وی تاکید کرد: این عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد. در آن برهه زمانی سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد که نزدیک به ۲۵۰ میلیارد تومان ارزش پوشاک قاچاقی بوده که از محل برخورد با چند فروشگاه کشف شده است. این عدد فقط میزان فروش یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه کنندگان این نوع کالا است.


افتخاری تصریح کرد: در طول سال‌های اخیر به دلیل عدم مقابله دستگاه‌های نظارتی با قاچاق، این معضل از گستردگی بالایی برخوردار شده است؛ لذا، برخورد با این موضوع در زمان حال یک مسئله راحتی نخواهد بود.


وی در پایان اتخاذ یک راهبرد صحیح و در عین حال جامعه را به عنوان راه موثر برای مقابله جدی با کالای قاچاق عنوان کرد و درباره آن توضیح داد: امروزه مهمترین عامل در جلوگیری از پدیده مقابله با توسعه آن در سطح بازار است. در حال حاضر عرضه پوشاک قاچاق در سطح بازار از اشکال و روش‌های مختلفی برخوردار شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: پوشاک قاچاق ، کالای قاچاق ، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، مجید افتخاری ، واحد صنفی ، اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAD

دیگر خبرها

  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • تعزیر قاچاقچی سوخت در بیرجند
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟