Web Analytics Made Easy - Statcounter

جایزه پژوهشگر پیشکسوت به محمدرضا مسعودی نژاد، به دلیل تدریس و تحقیق در زمینه محیط زیست و چاپ ۱۰۰مقاله در مجلات معتبر داخلی و بین‌المللی و اختراعات متعدد اعطا شد.

سیزدهمین دوره اعطای جایزه دکتر تقی ابتکار توسط مرکز صلح و محیط زیست برگزار و از بین دانشوران و تلاشگران عرصه محیط زیست در زمینه‌های علمی، تحقیقاتی، فرهنگی و فناوری که به فراخوان این مرکز پاسخ مثبت داده بودند براساس رای ‏هیات داوران تقدیر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش «انرژی امروز» از معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، معصومه ابتکار در مراسم اعطای این جایزه که با حمایت خانواده مرحوم تقی ابتکار در سالروز درگذشت وی برگزار می شود، در یادبود پدر گفت: آیاتی از قرآن کریم با صراحت بر ضرورت محزون نشدن انسان‌ها تاکید دارد و پدرم همیشه این آیات را متذکر می شدند که انسان‌ها با وجود همه مشکلات نباید ناامید شوند، چرا که یاس و ناامیدی مانع پیشرفت می شود. 

موسس و رییس هیات مدیره مرکز صلح و محیط زیست اظهار کرد: همه افراد در زندگی با فراز و فرودهای فراوانی مواجه می‌شوند و مسئولان نیز در حوزه کاری خود با چنین مشکلاتی روبه رو هستند؛ آقای روحانی رئیس جمهور هم با سختی برنامه‌های دولت تدبیر و امید را به جلو می‌برند تا مشکلات مردم رو به کاهش باشد.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در بخش دیگری از سخنان خود به سختی های کار غیردولتی اشاره کرد و با تاکید بر اینکه جامعه مدنی سرمایه ملی ماست، گفت: آسیب، سختی و مشکلات برای همه انسان‌ها بوده و هست، اما با شکیبایی و استقامت و تلاش می‌توان مشکلات و آسیب‌ها را بر طرف کرد. 

وی گفت: در حوزه‌هایی مانند زنان و خانواده بیش از ۲۷۰۰ سازمان مردم نهاد (سمن) و در محیط زیست حدود ۹۰۰ تشکل دولتی و غیردولتی در کشور وجود دارد..همه این سازمان‌ها و فعالان جزو سرمایه‌های ملی کشور به حساب می‌آیند که برای توسعه، آبادانی و حل مشکلات ایران تلاش می‌کنند

برگزیدگان سیزدهمین دوره جایزه دکتر تقی ابتکار چه کسانی هستند؟

جایزه پژوهشگر پیشکسوت به دکتر محمدرضا مسعودی نژاد، استاد دانشگاه شهید بهشتی به دلیل سال‌ها تدریس و تحقیق در زمینه محیط زیست و چاپ بیش از ۱۰۰ مقاله در مجلات معتبر داخلی و بین‌المللی و اختراعات متعدد اعطا شد. 

جایزه پژوهشگر جوان به دکتر مجتبی امینی، عضو هیات علمی دانشگاه مراغه به دلیل اجرای طرح‌های پژوهشی مشترک داخلی و خارجی و مقالات متعدد و اختراعات زیست محیطی تقدیم شد.

جایزه تلاشگر بخش تشکل‌های مردم نهاد به موسسه مردم نهاد زیستمان به دلیل فعالیت‌های ارزنده محیط زیستی در  تمامی زمینه‌ها به ویژه پویش پاکسازی رودخانه مرداب آستارا و نجات تالاب استیل آستارا  اعطا شد. 

لوح تلاشگر بخش تشکل‌های مردم نهاد به انجمن مردم نهاد دیده بان طبیعت اردبیل به دلیل فعالیت‌های ارزنده محیط زیستی در تمامی زمینه‌ها تقدیم شد.

لوح تلاشگر بخش تشکل‌های مردم نهاد را به موسسه مردم نهاد زیست بوم کیش به دلیل فعالیت‌های ارزنده محیط زیستی در تمامی زمینه‌ها اعطا شد. 

لوح خبرنگار برتر به الهه موسوی به دلیل تلاش مجدانه در انعکاس خبر و گزارش‌های زیست محیطی تقدیم شد.

لوح تقدیر تلاشگر فرهنگی جوان به مهدی توحید پور به دلیل فعالیت پیوسته و موثر در زمینه بهره‌گیری از حس ششم(هنر) در بهبود و ارتقای کیفیت محیط زیست کشور اعطا شد. 

لوح تقدیر تلاشگر جوان دکتر عباس عاشوری به دلیل فعالیت موثر در زمینه حفظ محیط زیست، شناخت گونه‌های جانوری و گیاهی تالاب‌های کشور برای اولین بار و همچنین انتشار مقالات علمی تقدیم شد.

لوح تقدیر تلاشگر جوان به دکتر سالار ارشادی به دلیل فعالیت موثر در زمینه حفظ محیط زیست، تالیف کتاب «آلاینده‌های احتراق، چگونه تولید و کنترل می‌شوند؟» اعطا شد.

لوح تقدیر صنعتگر نمونه زیست محیطی به دکتر هانی دیزبند مدیر عامل شرکت بین‌المللی ساروج بوشهر به دلیل تلاش‌های ارزنده در حفظ محیط زیست و دستیابی به استانداردها و بهبود مستمر فعالیت‌های زیست محیطی تقدیم شد.

لازم به ذکر است برنامه‌ریزی برای اعطای جایزه دکتر تقی ابتکار که در زمان درگذشت مشاور علوم و فنون رییس جمهور وقت حجت الاسلام سید محمد خاتمی بود، توسط خانواده آن زنده یاد از سال ۱۳۸۰ و پس از درگذشت و فقدان وی آغاز شد. این جایزه تا سال ۱۳۸۴ توسط فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران که مرحوم دکتر تقی ابتکار عضو پیوسته آن بودند به انجام رسید. با تاسیس مرکز صلح و محیط زیست به عنوان نهادی غیردولتی، از سال ۱۳۸۴ برگزاری این مراسم جزو فعالیت‌های مرکز قرار گرفته و تاکنون دوازده دوره اعطای جایزه دکتر تقی ابتکار صورت پذیرفته است که شب گذشته نیز سیزدهمین دوره آن با حضور معاون زنان و امور خانواده رئیس جمهوری برگزار شد.

ابداعات، اختراعات و طرح‌هایی برای جلوگیری از آلودگی یا تخریب محیط زیست، خلاقیت‌ها (نظری و کاربردی) و ابتکاراتی که با اجرای آن آلودگی و تخریب محیط زیست کاهش پیدا کنند، ارائه طرح‌های علمی که موجب نجات گونه‌های کمیاب و در معرض خطر انقراض گیاهان و جانوران شوند و فعالیت‌هایی که به سبب آن دانش زیست محیطی جامعه ارتقا و فرهنگ زیست محیطی در سطحی فراگیر اشاعه یابد از مهمترین شاخص‌های ارزیابی فعالیت‌های دانشوران و تلاشگران برای اعطای جایزه دکتر تقی ابتکار از سوی مرکز غیردولتی صلح و محیط زیست به شمار می‌آیند.

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۳۰۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم برگزار می‌شود

ایسنا/قم سرپرست اداره کل امور زنان و خانواده استانداری قم گفت: دومین رویداد استانی اهدای جایزه جوانی جمعیت ۲۶ اردیبهشت‌ماه در ۷ بخش برگزار می‌شود.

مریم عرب‌نژاد سرپرست اداره کل امور زنان و خانواده استانداری قم در نشست خبری رویداد ملی«سهم من از جوانی ایران» که امروز، ۸ اردیبهشت در سالن جلسات فرهنگسرای جوان قم برگزار شد، با بیان اینکه امسال دومین رویداد جایزه ملی جمعیت برگزار خواهد شد؛ اظهار کرد: این رویداد در دو سطح ملی ۳۱ اردیبهشت و به صورت استانی ۲۶ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

 وی ادامه داد: این رویداد در دو بخش کشف محور و تقاضا محور برگزار می‌شود؛ در بخش کشف محور افراد فعال در حوزه جوانی جمعیت معرفی می‌شوند و بخش تقاضا محور به صورت خوداظهاری است که با اطلاع رسانی در فضای مجازی افراد می توانند آثار خود را ارسال کنند.

عرب‌نژاد یادآور شد: دومین رویداد استانی اهدای جایزه جوانی جمعیت در قالب ماده ۱۹ قانون حمایت از خانواده و جوانی در ۷ بخش شامل؛ خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، مدیران و نخبگان، موسسات و شرکت‌های خصوصی برگزار می‌شود.

سرپرست اداره کل امور زنان و خانواده استانداری قم یادآور شد: شاخصه‌های ارزیابی در بخش خانواده؛ تعداد فرزندان، موفقیت علمی مادر و فرزندان، موفقیت فرهنگی و اجتماعی مادر و فرزندان، کنشگری تبلیغ اعضای خانواده در امر فرزندآوری، ازدواج به هنگام زوجین است.

عرب‌نژاد تصریح کرد: شاخصه‌های ارزیابی در بخش رسانه شامل؛ گسترده و اثر بخش بودن در سطح خبرگزاری، پایگاه‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی، در بخش سازمان‌های مردم نهاد معیار آن مردمی، خلاق و شبکه ساز است، همچنین در بخش شرکت‌ها و موسسات خصوصی عمومیت ارائه خدمات، در بخش دستگاه‌های اجرایی عمومیت ارائه خدمات، تکلیف مداری خلاقیت و عملکرد فراتر از وظایف قانونی، و در بخش نخبگان تعداد تولیدات و اثرگذاری و جریان سازی است.

وی افزود: علاقه‌مندان برای ارسال آثار به دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت، می‌توانند از طریق مراجعه حضوری به اداره کل امور زنان و خانواده استانداری مراجعه کنند و یا برای اطلاعات بیشتر با شماره‌ تلفن‌های ۰۲۵۳۱۶۲۰۲۶۳ و۰۹۳۳۰۹۹۷۹۸۶ تماس حاصل کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • برگزاری رویداد استانی اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم برگزار می‌شود
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران