Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس علوم قرآنی گفت: طبق آیات قرآنی آزمایش الهی برای همه انسان ها حتی پیامبران در برابر فرزندان و اموال وجود دارد. 

سعید شمس کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره چگونگی فتنه واقع شدن مال و فرزندان برای انسان گفت: آیه شریفه قرآن "الْمالُ وَ الْبَنُونَ زِينَةُ الْحَياةِ الدُّنْيا وَ الْباقِياتُ الصَّالِحاتُ خَيْرٌ عِنْدَ رَبِّكَ ثَواباً وَ خَيْرٌ أَمَلًا"؛ مزیت مال و فرزندان را بیان کرده است اما در جاهای دیگر داریم که مال و فرزندان مایه آزمایش هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین راستا افزود: درآیه 28 سوره انفال  آمده است " و اعْلَمُوا أَنَّما أَمْوالُکُمْ وَ أَوْلادُکُمْ فِتْنَةٌ وَ أَنَّ اللَّهَ عِنْدَهُ أَجْرٌ عَظِيمٌ". "اموال و فرزندان شما فتنه- وسیله آزمایش- برای شما هستند".

این کارشناس علوم قرآنی درباره اموال و فرزندان بیان کرد: خداوند در آیه 37 سوره سبا می فرماید: "وَ ما أَمْوالُكُمْ وَ لا أَوْلادُكُمْ بِالَّتِي تُقَرِّبُكُمْ عِنْدَنا زُلْفى". "این مال و اموال و فرزندان شما نیستند که شما را به خداوند نزدیک می کنند؛ یعنی برای شما مشکل ساز می شوند". در آیه های ذکر شده فرزندان و مال مایه آزمایش هستند.

شمس ادامه داد: یک وجه این آیات به این مسئله برمی گردد که چون اینها امورات دنیایی هستند و جنبه ابراز علاقه انسان ها، دلبستگی و وابستگی شان به آنها مطرح است ممکن است از این جنبه انسان ها را دچار آزمایش کند و حتی او را دچار دردسر کنند.

وی درباره امتحان شدن انسان ها در زمینه اموال، افزود: درباره امتحان شدن در برابر فرزندان نیز می توان به داستان حضرت نوح(ع) اشاره کرد، فرزند حضرت نوح(ع) در کیش و مرام پدرش نبود. بنابراین می بینیم که وقتی عذاب خداوند نازل می شود حضرت نوح(ع) از خداوند درخواست هدایت می کند، برداشت اولیه ما این است که ایشان به دلیل دلبستگی به فرزندشان از خداوند هدایت او را می خواهد که خداوند می فرماید: "او هدایت پذیر نیست و حرف شما را گوش نمی دهد".

کارشناس علوم قرآنی به مقایسه افراد با حضرت نوح(ع) پرداخت و بیان کرد: شاید در این شرایط حضرت نوح(ع) از فرزندشان دل می کند. اگر ما در این شرایط قرار بگیریم و دلبسته به فرزند خود باشیم حتی ممکن است از فرمان خداوند سرپیچی کنیم؛ این یعنی آزمایش- فتنه- که قرآن به آن اشاره کرده است.

شمس خاطرنشان کرد: شبیه این موارد در اموال و فرزندانمان بسیار یافت می شود که به دلیل وابستگی و علاقه به این دو، آزمایش می شویم. می توان به آزمایش حضرت ابراهیم (ع) درباره قربانی کردن حضرت اسماعیل(ع) نیز اشاره کرد اما این دو پیامبر از امتحان الهی سربلند بیرون آمدند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۳۱۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجت الاسلام علم الهدی: بشارت خداوند به استقامت کنندگان در راه حق

علم الهدی گفت: در غزه مؤمنان مقابل ارتش خونریز و سفاک رژیم جعلی صهیونیستی ایستادگی کردند و پس از چند ماه جهان غرب به این نتیجه رسیده که جنگ با حماس یک اشتباه استراتژیک و راهبردی بود.

دیگر خبرها

  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • مزایده اموال متهم پرونده صندوق سرمایه گذاری بهمئی
  • ۸۰ بسته پوشاک به ایتام شهرستان پاوه اهداء شد
  • «رزاق» بودن خداوند را در فرزندآوری فراموش نکنیم
  • همه فرزندان من... + فیلم
  • باورهای توحیدی امیرمؤمنان(ع) در دعای کمیل
  • ۲۷.۳ سالگی میانگین سن مادران ایرانی در تولد اولین فرزند؛ پدر ۳۲.۱ سالگی
  • سالروز وفات حضرت عبدالعظیم در تقویم ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • حجت الاسلام علم الهدی: بشارت خداوند به استقامت کنندگان در راه حق
  • جذب ۳ هزار و ۱۰۱ حامی جدید برای حمایت از فرزندان ایتام و محسنین