Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

اگرچه سال گذشته با ثبت ۳۱۷ مورد جدی آلودگی در رودخانه‌های انگلیس یک کاهش دو سومی از سال ۲۰۰۱ اتفاق افتاده اما هنوز هم آمار به قدری زیاد است که آژانس زیست‌محیطی این کشور جریمه‌های سنگینی برای شرکت‌ها و کشاورزانی که باعث آلودگی رودخانه‌ها می‌شوند، در نظر گرفته است.

اخیرا محققان دانشگاه منچستر سطوح بالای میکروپلاستیک‌ها را در رودخانه‌ "تام" در شهر دنتون با ۵۱۷ هزار ذره در هر مترمربع از بستر این رودخانه یافتند که این سطح از آلودگی تاکنون در هیچ نقطه‌ای از جهان ثبت نشده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اندازه بسیار کوچک میکروپلاستیک‌ها که باعث می‌شود بتوانند به راحتی از سد خونی-مغزی عبور کنند، دولت انگلیس در ماه ژانویه استفاده آنها را که معمولا در محصولات آرایش و بهداشتی و برخی پارچه‌های مصنوعی و مواد شوینده به کار می‌رود، ممنوع کرد. اما میکروپلاست‌ها تنها یکی از معضل‌ها هستند. داده‌های آژانس محیط زیست انگلیس نشان می‌دهد که سطوح خطرناکی از نئونیکوتینویدها -نوعی آفت‌کش که بیشتر به جمعیت زنبورها مرتبط است - در چند رود انگلیس وجود دارد.

علاوه بر مصرف حشره‌کش‌ها، داروها و مواد از بین برنده کک در حیوانات خانگی نیز نگرانی‌ها را نسبت به آلودگی رودخانه‌ها افزایش داده است. داروهای ضدافسردگی در آب رودخانه‌ها یافت می‌شود. همچنین مقاومت آنتی‌بیوتیکی نیز در جانداران رودها در حال افزایش است چراکه میکروب‌های موجود در سیستم تصفیه آب گیاهی در معرض داروهای موجود در پسماندهای انسان قرار گرفته و به‌گونه‌هایی مقاوم در برابر داروها تبدیل می‌شوند.

مدیر امور دولتی شرکت زیست‌محیطی که این پروژه را برعهده دارد خواستار اقدام عملی دولت علیه این آلودگی‌ها و افزایش نظارت و مقررات جدید و مسئولیت مادام‌العمر مالی افرادی که باعث آلودگی آب‌ها می‌شوند، شد.

به گزارش گاردین، در عین حال سخنگوی آژانس محیط زیست انگلیس با اشاره بر مقررات سختگیرانه و سال‌ها کار سخت آژانس محیط زیست و دیگر سازمان‌ها، کیفیت آب‌های انگلیس را بهتر از دوره‌های قبل خواند و گفت: چالش‌های زیادی در این راه وجود دارد ولی مانع تلاش ما برای رسیدن به اهدافمان نخواهد شد.

انتهای پیام

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۳۳۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی

 به دنبال فراخوان اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان، اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اهواز و انجمن‌های محیط زیستی مبنی بر پاکسازی ساحلی رودخانه کارون و دعوت از عموم شهروندان اهوازی جهت مشارکت در این برنامه تعدادی از فعالان و دوستداران طبیعت نسبت به پاکسازی محیط اقدام نمودند.

صغری رستمی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اهواز در ابتدای این مراسم ضمن تقدیر از حضور داوطلبانه دوستداران محیط زیست در این برنامه گفت: اجرای این گونه برنامه‌ها در راستای فرهنگ سازی برای توجه به مقوله پسماند و جلوگیری از آلودگی‌های محیط زیست است و خواستار مشارکت همه اقشار جامعه در این گونه حرکت‌های زیست محیطی شد.

وی افزود: امروزه یکی از مهمترین معضلات در بخش پسماند در استان، کشور و حتی جهان، پلاستیک است که باید برای کاهش آن و جایگزین با موادی که سریعتر تجزیه و آسیب کمتری به محیط زیست بزنند، اقدام کنیم.

رستمی ادامه داد: باید به کودکان یاد داد که ما نه تنها زباله‌ها را در طبیعت رها نمی‌کنیم، بلکه زباله‌های رها شده را هم جمع آوری می‌نماییم تا طبیعت زیبایمان را از وجود ناپاکی‌ها پاکسازی نماییم.

 این مراسم از کوچکترین فعال محیط زیست نیز با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ
  • سلامت و محیط زیست؛ دستمایه تبلیغات میلیاردی
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک
  • برگزاری کلاسهای آموزش محیط زیست در ارومیه