Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مازند مجلس»
2024-04-18@02:59:42 GMT

استرالیا 2 دیپلمات روس را اخراج کرد

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۳۵۷۲۰

مازندمجلس: به گزارش نامه نیوز به نقل از شبکه ای بی سی استرالیا مالکوم ترنبول نخست وزیر این کشور گفت: 2نفر افسر اطلاعاتی روسیه هفت روز فرصت دارند تا خاک استرالیا را ترک کنند.ترنبول افزود: این تصمیم نشان دهنده ماهیت تکان دهنده این حمله است. این حمله نخستین استفاده تهاجمی از سلاح های شیمیایی در اروپا پس از زمان جنگ جهانی دوم محسوب می شود و ماده بسیار مرگبار مورد استفاده در این حمله در یک منطقه پرجمعیت جمعیت به کارگرفته شده که سلامت دیگران را مورد تهدید قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

15 کشور عضو اتحادیه اروپا بعلاوه اوکراین ، آمریکا و کانادا روز گذشته بیش از 100نفر دیپلمات روس را در همبستگی با لندن در ارتباط با پرونده مسمومیت یک جاسوس سابق اخراج کردند.دونالد توسک رئیس شورای اتحادیه اروپا که برای دیدار با رئیس جمهوری ترکیه به وارنا بلغارستان رفته است ، بعدازظهر دوشنبه با حضور در برابر خبرنگاران بیانیه ای ویژه قرائت کرد و خبر از اخراج دیپلمات های روس از 15 کشور اروپایی داد. توسک اعلام کرد: پیرو جلسه هفته گذشته شورای اروپا در بروکسل و تصمیم به واکنش در برابر روسیه در چارچوبی مشترک ، امروز دوشنبه 15 کشور اتحادیه اروپا تصمیم به اخراج دیپلماتهای روسیه گرفتند. توسک افزود: اقدامات بیشتر شامل اخراج تعداد بیشتری از دیپلمات ها در این چارچوب مشترک در روزها و هفته های آینده منتفی نیست.سرگئی اسکریپال 66 ساله جاسوس پیشین روسیه که در انگلیس زندگی می‌کرد، چندی پیش به همراه دخترش، بی‌هوش بر روی یک نیمکت در مرکز خریدی در شهر سالزبری پیدا شد و هم اکنون حال هر دو وخیم است و مامور پلیسی که آن‌ها را پیدا کرد نیز در بیمارستان بستری است.اسکریپال در سال 2010 هنگام تبادل جاسوس میان آمریکا و روسیه به انگلیس پناهنده شد که در آن، مسکو چهارنفر جاسوس خود را با 10 تن ازجاسوسان آمریکا مبادله کرد.وی پیشتر مامور اطلاعاتی روسیه بود که به دلیل جاسوسی برای دولت انگلیس در سال 2006 به 13 سال حبس در مسکو محکوم شد، او متهم بود که هویت جاسوسان روس را در اروپا به سازمان جاسوسی ‌ام.آی.6 گزارش داده است. مقام های انگلیسی ادعا می‌کنند که اسکریپال براثر تماس با ماده سمی اعصاب ساخت روسیه، به‌شدت بیمار شده است.برهمین اساس، انگلیس هفته گذشته 23 نفر دیپلمات روس را از این کشور اخراج کرد و در مقابل روسیه نیز علاوه بر اخراج 23 تن از دیپلمات های انگلیسی از تعطیلی شورای انگلیس در مسکو خبر داد. نمایندگان سازمان منع سلاح های شیمیایی روز 19 مارس از اسکریپال نمونه گیری گرفتند و انتظار می رود نتیجه بررسی ها در این هفته مشخص شود. کارشناسان سیاسی می گویند؛ چنانچه نتایج بررسی های این سازمان دست داشتن روسیه در مسمویت اسکریپال و دخترش را تائید کند ، بحران دیپلماتیک بین اتحادیه اروپا با روسیه تشدید خواهد شد. آمریکا نیز روز دوشنبه اعلام کرد 60 نفر دیپلمات روس را اخراج و کنسولگری روسیه در سیاتل را تعطیل می کند.کانادا نیز از اخراج چهارنفر دیپلمات روس خبر داد. ترزا می نخست وزیر انگلیس در واکنش به این اقدامات گفت: بیش از 100نفر دیپلمات روس از 19 کشور جهان (15 کشور اتحادیه اروپا ، انگلیس، آمریکا، کانادا و اوکراین) اخراج شدند و این اقدام هماهنگ حامل این پیام قوی به روسیه است که ما ادامه تلاشهای روسیه برای بی اعتنایی به قوانین بین المللی و مخدوش کردن ارزشهای ما را تحمل نخواهیم کرد.

منبع: مازند مجلس

کلیدواژه: روسیه اخراج دیپلمات اروپا انگلیس اسکریپال اتحادیه جاسوس آمریکا گذشته کانادا شورای دوشنبه سازمان استرالیا تصمیم اقدامات گرفتند بررسی چهارنفر جاسوسی مامور دخترش مشترک انگلیسی 100نفر افزود دهنده اطلاعاتی ترنبول گزارش استفاده شیمیایی اعلام توسک برابر اوکراین واکنش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۳۵۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضع دو گانه ماکرون در قبال روسیه

در حالی که رئیس جمهور فرانسه مرتبا بر لزوم اتخاذ موضع سختگیرانه در قبال روسیه و تداوم حمایت‌ها از اوکراین تاکید دارد اما با وجود تحریم‌های ضد روسی همچنان به واردات بالای گاز مایع از این کشور ادامه می‌دهد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "برلینر سایتونگ" در مطلبی به بازی دوگانه امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه در قبال تحریم های ضد روسیه پرداخته و نوشت: فرانسه موضع سختگیرانه ای در قبال جنگ اوکراین اتخاذ می کند، اما در عین حال واردات گاز طبیعی مایع خود از این کشور را افزایش می دهد.

در ادامه این مطلب آمده است: درست در همان ابتدای حمله روسیه به اوکراین، امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه در کنار اوکراین قرار گرفت. اما در حالی که فرانسه هنوز با صدای بلند به حمله نظامی روسیه اعتراض می کند، واردات گاز طبیعی مایع روسیه (LNG) به این کشور در حال افزایش است.

این آمار از آخرین داده های مرکز تحقیقات انرژی و هوای پاک (CREA) به دست آمده است. بر این اساس در سه ماه اول سال جاری میلادی ، فرانسه بیش از هر عضو اتحادیه اروپا LNG روسیه را نسبت به سال گذشته وارد کرده است. گفته می شود از ابتدای سال میلادی جاری، فرانسه در مجموع حدود 600 میلیون یورو به روسیه برای این منظور پرداخت کرده است.

یک دیپلمات اتحادیه اروپا که نامش فاش نشده است در این باره به پولیتیکو گفت: این طور نمی شود که فرانسه از یک سو موضع سختی علیه روسیه اتخاذ کرد و از سوی دیگر مبالغ هنگفتی برای گاز روسیه پرداخت کند. رشد تجارت گاز فرانسه با روسیه در حالی صورت می گیرد که مکرون در هفته های اخیر موضع سخت تری در حمایت از اوکراین اتخاذ کرده است.

در پایان ماه فوریه، مکرون اعلام کرد که هر کاری را انجام خواهند داد تا روسیه در اوکراین پیروز نشود. او در این راستا اعزام نیروهای ناتو به این کشور را رد نکرد، که این طرح باعث سروصدای زیادی در اروپا شد. در آن زمان، اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان در این راستا با رئیس جمهور فرانسه مخالفت کرد.

فرانسه تاکید می‌کند که خرید گاز برای حفظ منابع اروپایی ضروری است و به قراردادهای بلندمدت با روسیه اشاره می‌کند که از نظر قانونی فسخ آن دشوار است. اما منتقدان استدلال می‌کنند که پاریس می‌تواند اقدامات بیشتری برای کاهش خریدهای خود از روسیه انجام دهد و در این راستا شرکت انرژی TotalEnergies را به خاطر این انفعال سرزنش می کنند.

یکی از مقامات وزارت انرژی فرانسه در این راستا در برابر پولیتیکو اعتراف کرد: «این مسئله آسانی نیست. او با اشاره به قراردادهای بلندمدتی که توتال انرژی امضا کرده است که مجبور به خرید LNG از روسیه می شود، گفت: «اگر به پرداخت هزینه گازی که وارد نمی کنیم ادامه دهیم، فایده ای ندارد.

در ادامه این مطلب آمده است: اما فرانسه تنها کشوری نیست که از ال ان جی روسیه صرف نظر نمی کند. داده های حمل و نقل نشان می دهد که حداقل 9 کشور اتحادیه اروپا همچنان به این تجارت با روسیه ادامه می دهند. اگرچه LNG روسیه در سال 2024 تنها پنج درصد از مصرف گاز اتحادیه اروپا را به خود اختصاص داد، اعضای اتحادیه اروپا بیش از هشت میلیارد یورو برای این صادرات به روسیه پرداخت کردند. این از گزارش جدید CREA به دست آمده است.

بر این اساس فرانسه هم در حجم واردات مطلق در سال جاری، در مجموع 1.5 میلیون تن و هم در افزایش خرید نسبت به مدت مشابه سال گذشته، پیشتاز است. پس از فرانسه، بزرگترین خریداران LNG روسیه در اتحادیه اروپا بلژیک، اسپانیا و هلند هستند. همه آنها اعلام کرده اند که می خواهند این خرید را البته با همکاری نزدیک کاهش دهند.

"ترزا ریبرا"، وزیر انرژی اسپانیا در نشست وزرای انرژی اتحادیه اروپا در ماه گذشته گفت: تنها راه رو به جلو یک رویکرد مشترک برای کاهش یا ممنوعیت این واردات است. وی افزود: ما در اسرع وقت به این امر نیاز داریم. لیتوانی حتی ممنوعیت کامل LNG روسیه را در اجلاس پیشنهاد کرد.

اما فرانسه در این اجلاس از خود خویشتنداری نشان داد و در عوض از خریدهای مداوم خود از روسیه دفاع کرد. "برونو لومر"، وزیر اقتصاد فرانسه در این ماه به قانونگذاران گفت که در نهایت پایان دادن به وابستگی فرانسه به گاز روسیه باید به تدریج انجام شود تا از تأثیرات بیش از حد وخیم بر بازار و افزایش قیمت جلوگیری شود.

مسکو:عضویت اوکراین، پایان اتحادیه اروپا استاتحادیه اروپا محدودیت واردات از اوکراین را تشدید می‌کند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور هوادار روسیه در سودای نخست‌وزیری کرواسی
  • دیپلمات سابق ایران: اینکه 10 کشور برای دفع حمله ایران مجبور به همکاری بودند مهم است
  • اخراج مرگبار بارسلونا؛ امشب نگذارید بچه‌ها بخوابند، سیتی-رئال این‌جاست!
  • ساز مخالف اسلواکی در اتحادیه اروپا؛ باز هم پای روسیه در میان است
  • دیپلمات روس: بازرسان آژانس اتمی در ایران به کار خود بازگشتند
  • آشکار شدن وابستگی بالای آلمان به چین در سفر شولتز به پکن
  • اولتیماتوم میلان به استفانو پیولی: یا رم را شکست می‌دهی یا در پایان فصل اخراج می‌شوی
  • تحریم، ابزار آمریکا برای توقف پروژه LNG-۲ روسیه در قطب شمال 
  • اتحادیه اروپا نقض تحریم توسط کشورهای عضو را جرم‌انگاری کرد
  • موضع دو گانه ماکرون در قبال روسیه