Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس: به گزارش نامه نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در فرودگاه مهرآباد از سوی جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و علی اکبر ولایتی مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی در امور بین الملل مورد بدرقه قرار گرفت.
روحانی پیش از ترک تهران در گفت و گویی با خبرنگاران با اشاره به اینکه این سفر به دو کشور ترکمنستان و جمهوری آذربایجان به عنوان دو کشور دوست و همسایه به دعوت رسمی روسای جمهور و در پاسخ به سفرهای آنان به تهران انجام می‌شود، گفت: یکی از اهداف مهم دولت یازدهم روابط نزدیک با کشورهای همسایه بوده که این سیاست در دولت دوازدهم با سرعت بیشتری ادامه خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس جمهور با بیان اینکه ترکمنستان و جمهوری آذربایجان با ایران مرز زمینی و دریایی دارند، اظهار داشت: خوشبختانه روابط فی ما بین تهران با عشق آباد و باکو در سطح خوبی قرار دارد، اما در عین حال ظرفیت‌های فراوانی برای توسعه مناسبات همه جانبه وجود دارد که باید از آنها به بهترین شکل استفاده کنیم.
روحانی خاطر نشان کرد: در این سفر در زمینه مسایل دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی، گفت‌وگو خواهیم کرد و علاوه بر آن در زمینه توسعه مناسبات اقتصادی و فرهنگی رایزنی خواهیم کرد.
رئیس جمهور ادامه داد: علاوه بر توسعه روابط سنتی تجاری و اقتصادی با ترکمنستان و جمهوری آذربایجان، موضوع ترانزیت منطقه و اتصال آب‌های جنوبی به منطقه آسیای مرکزی و قفقاز حائز اهمیت است و این در حالی است که ارتباط ما با آسیای مرکزی و قفقاز از طریق ترکمنستان و جمهوری آذربایجان است.
روحانی افزود: علاوه بر مسیرهای ترانزیتی که وجود دارد دو طرح اتصال راه‌آهن چابهار به زاهدان که بندر چابهار را به آسیای مرکزی متصل می‌کند و طرح مشترک ایران و آذربایجان برای اتصال راه‌آهن رشت به آستارا که ما را به منطقه قفقاز، روسیه و اروپا متصل می‌کند، در دست اقدام است.
رئیس جمهور با بیان اینکه سند فعالیت مشترک ایران و جمهوری آذربایجان برای احداث راه‌آهن رشت به آستارا در این سفر به امضاء خواهد رسید، گفت: همچنین سند همکاری دو کشور در زمینه نفت و گاز دریای خزر نیز امضاء می‌شود که این سند مهمی در راستای توسعه روابط اقتصادی تهران - باکو است.
روحانی با اشاره به اینکه در جریان این سفر فعالان اقتصادی، بازرگانان و نمایندگان بخش خصوصی ایران، ترکمنستان و جمهوری آذربایجان با هم گفت‌وگو کرده و در زمینه همکاری بخش‌های خصوصی دو کشور رایزنی می‌کنند، اظهار داشت: گفت‌وگو پیرامون مناسبات همه جانبه در بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، بهداشتی و گردشگری از دیگر موضوعاتی است که در این سفر انجام خواهد شد.
رئیس جمهور افزود: همچنین در جریان این سفر از شهر تاریخی مرو به عنوان شهری کهن و دارای جایگاهی ویژه که در قسمتی از آن محل سکونت مولای ما علی بن موسی الرضا(ع) بوده است، بازدید می‌کنیم و زیارت آن مقام مطمئناً برای ما مغتنم خواهد بود.
روحانی را در این سفر رئیس دفتر رئیس‌جمهور، معاون اقتصادی رئیس جمهور و وزرای نفت،‌راه و شهرسازی، صنعت، معدن و تجارت، و نیرو همراهی می‌کنند.

منبع: مازند مجلس

کلیدواژه: جمهور آذربایجان روحانی جمهوری منطقه اقتصادی ترکمنستان قفقاز مرکزی اینکه آسیای تهران روابط زمینه توسعه اتصال ادامه گفت وگو راه آهن مناسبات علاوه رایزنی افزود می کند جریان خصوصی بخش های همکاری همچنین مشترک آستارا امضاء چابهار عنوان ترانزیت آب های موضوع بیشتری رئیس جمهور ارتباط جنوبی اهمیت اظهار جانبه همسایه منطقه ای معاون اشاره خواهیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۳۶۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ از ۱۸: این بخش از والیبال آسیا در تصرف ایران

به گزارش "ورزش سه"، اسامی کاندیدهای ایرانی پیشنهادی برای کسب کرسی های بین المللی در منطقه آسیای مرکزی دی‌ماه ۱۴۰۲ از سوی دکتر مرادی سرپرست وقت فدراسیون والیبال به دبیرخانه کاوا ارسال شد. پس از آن سید میلاد تقوی رپیس فدراسیون والیبال ایران هفته گذشته در ادامه جلسات بین‌المللی خود، جلسه‌ای آنلاین با محمد لطیف رئیس منطقه آسیای مرکزی برگزار کرد و در این جلسه طرفین در خصوص افزایش تعاملات بین فدراسیون‌های عضو و همچنین بهره‌برداری بیشتر از دانش و تخصص والیبال ایران در راستای پیشرفت سطح والیبال منطقه آسیای مرکزی به عنوان پرجمعیت‌ترین، بزرگترین و فعال‌ترین منطقه فدراسیون جهانی به بحث و گفتگو پرداختند و میلاد تقوی خواستار افزایش سهم کرسی‌های ایران در کمیسیون‌های کاوا و معرفی تعداد بیشتری از افراد برای تصاحب این جایگاه‌ها شد.

بر این اساس نشست شورای آسیای مرکزی با حضور روسای فدراسیون‌های عضو و اعضای هیات رئیسه از جمله سید میلاد تقوی به عنوان رپیس فدراسیون والیبال ایران و دکتر محمدرضا داورزنی نایب رئیس اول منطقه آسیای مرکزی برگزار و اسامی اعضای کمیسیون‌ها و کمیته‌های مختلف منطقه آسیای مرکزی اعلام شد و با تصویب تمامی اعضا سهم والیبال ایران از 10 کرسی به ۱۸ کرسی افزایش یافت.

بر این اساس در کمیسیون مسابقات ورزشی مریم حسابی به عنوان رئیس کمیته و مسعود یزدان پناه و مرتضی افجه‌ای به عنوان اعضا انتخاب و معرفی شدند.

محمد شاهمیری به عنوان عضو کمیسیون داوری، مهدی اسلامی به عنوان عضو کمیسیون مالی، دکتر کتایون عرب‌زاده و دکتر محمد دیوسالار به عنوان اعضای اعضای کمیسیون استیناف منطقه آسیای مرکزی معرفی شدند.

همچنین جواد مهرگان رئیس کمیسیون توسعه و آموزش و علی فتاحی به عنوان یکی از اعضای این کمیسیون و دکتر امیرحسین منظمی به عنوان رئیس کمیسیون فنی و مربیان شد و محمود افشاردوست و مصطفی کارخانه به عنوان اعضای این کمیسیون و زهرا نژادعلی، مریم حسابی و مرتضی افجه‌ای به عنوان اعضای کمیسیون بازاریابی و ارتباطات انتخاب و معرفی شدند.

در کمیسیون پزشکی نیز دکتر مهدی ابارشی به عنوان عضو این کمیته انتخاب شد و در کمیسیون والیبال ساحلی، چمن و برف، حسن بازدرهوا و امیرحسین صادقی از اعضای ایرانی انتخاب شده هستند.

بر این اساس سهم والیبال ایران به عنوان قدرت اول والیبال منطقه آسیای مرکزی همچنان بیشتر از دیگر کشور هاست و کسب این کرسی‌ها به عنوان یک کرسی بین المللی در والیبال دنیا می‌تواند حضور ایرانیان بیشتری را در موقعیت‌های مختلف بیش از پیش افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • اولین ارتباط بلوتوثی فضایی برقرار شد
  • برقراری اولین ارتباط بلوتوثی با زمین
  • ارتباط بلوتوثی شبکه هابل با یک ماهواره برای اولین بار
  • ۱۰ از ۱۸: این بخش از والیبال آسیا در تصرف ایران
  • ۱۸ کرسی آسیای مرکزی به والیبال ایران رسید
  • ۱۸ کرسی منطقه‌ای والیبال به ایران رسید/ دیدار تقوی با دبیرکل کمیته ملی المپیک عمان
  • ۱۸ کرسی آسیای مرکزی به نام والیبال ایران
  • شبکه هابل برای اولین بار با یک ماهواره ارتباط بلوتوثی برقرار می‌کند
  • آیا نفوذ روسیه در قفقاز جنوبی کاهش یافته است؟
  • ظرفیت‌های اقتصادی افغانستان برای ایران حائز اهمیت است