Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@12:55:15 GMT

تبریز| مسئولان آستانه تحمل نقدپذیری خود را بالا ببرند

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۳۶۵۸۸

تبریز| مسئولان آستانه تحمل نقدپذیری خود را بالا ببرند

رئیس انجمن صنفی روزنامه نگاران آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه شکایت از رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران فضای خوبی در افکار عمومی ایجاد نمی‌کند گفت: مسئولان آستانه تحمل نقدپذیری خود را تقویت کنند. ۰۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۴ استانها آذربایجان شرقی نظرات

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، وحید زینالی شامگاه دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص وظایف رسانه‌ها اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب چندی پیش برای مطبوعات 3 وظیفه عمده  نقد و نظارت، اطلاع‌رسانی صادقانه و شفاف و طرح و تبادل آرا و افکار در جامعه را قائل شده و فرمودند: معتقدم که آزادی قلم و بیان، حقِ‌ مسلم مردم و مطبوعات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رسالت رسانه‌ها و روزنامه نگاران پرداختن به نقادی با رعایت اصول تعریف شده ژورنالیستی و رعایت اخلاق حرفه‌ای  است و این، مسئولان هستند که باید آستانه تحمل نقد پذیری خود را بالا ببرند.

رئیس انجمن صنفی روزنامه نگاران آذربایجان شرقی با طرح این ادعا که آستانه تحمل برخی مسئولان آذربایجان شرقی در مقایسه با مسئولان استان‌های دیگر بسیار پائین است، خاطر نشان کرد: ضرورت دارد برای تسریع در امر توسعه استان، مدیران محلی نسبت به انتقادات مواضع بهتری بگیرند.

زینالی با بیان اینکه شکایت از رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران فضای خوبی در افکار عمومی ایجاد نمی‌کند، گفت: سؤال اساسی اصحاب رسانه این است که چرا دستگاه‌های اداری از ظرفیت ارائه جوابیه در مواردی که مورد انتقاد قرار گرفته‌اند، استفاده نمی‌کنند.

این فعال رسانه‌ای آذربایجان شرقی، تاکید کرد: اتخاذ و تدوام رویه غیرموثر شکایت از روزنامه‌نگاران منتقد توسط برخی دستگاه‌های اداری، برخوردی غیرمنصفانه با این قشر زحمتکش است که فاصله بین مسئولان و رسانه‌ها را بیشتر می‌کند.

رئیس انجمن صنفی روزنامه نگاران آذربایجان شرقی در ادامه ابراز کرد: نقد در رسانه‌ها باید منصفانه و سازنده و همراه با ارائه راهکار باشد، فرق زیادی بین نقد منصفانه و تخریب وجود دارد، آنچه که امروز رسانه‌های آذربایجان شرقی نیازمند آن هستند، جاده‌ای دو طرفه‌ای است تا فضای نقد و گفتمان در یک سو و وظیفه اطلاع‌رسانی در سوی دیگر آن جریان داشته باشد.

وی با بیان اینکه رسانه‌ها صدای مردم هستند؛ یادآور شد: مدیران باید آستانه تحمل خود را در خصوص انتقادات رسانه‌ها بالا ببرند و به کوچکترین انتقاد،واکنش منفی نشان ندهند چرا که انتقاد سازنده رسانه‌ها همواره موجب پویایی نهادهای اجرایی شده و فساد را از مدیران دور می‌کند.

عضو هیات منصفه مطبوعات آذربایجان شرقی تصریح کرد: رسانه‌های منتقد بیشترین کمک را به مدیران می‌کنند و شایسته نیست مورد عتاب و خطاب قرار گیرند و مدیران و مسئولان باید به رسانه‌ها به عنوان ابزار توسعه و نه ابزار تقابل، نگاه کنند که در این صورت اهداف توسعه‌ای در جامعه و کل ساختارهای آن قابل دستیابی است.

رئیس انجمن صنفی روزنامه نگاران آذربایجان شرقی در ادامه هشدار داد: تداوم سخت‌گیری‌ها نسبت به انتقادهای رسانه‌ای در آذربایجان شرقی، نشریات را به آگهی‌نامه‌ها و بولتن‌های ادارات تبدیل خواهد کرد که با اصل استقلال و آزادی رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران منافات دارد.

زینالی با اشاره به اینکه جبارزاده، معاون سیاسی وزارت کشور و استاندار سابق آذربایجان شرقی در مراسم روز خبرنگار سال 95 در جمع خبرنگاران اظهار داشته بود، هیچ یک از مدیران دولتی حق شکایت از خبرنگاران و اصحاب رسانه استان را ندارند و در صورت مشاهده موارد این چنینی، با مدیر متخلف برخورد می‌کنم، گفت: با توجه به شناختی که از خدابخش استاندار آذربایجان شرقی سراغ داریم حتماً ایشان نیز همان رویه را پیش خواهند گرفت.

رئیس انجمن صنفی روزنامه نگاران آذربایجان شرقی به سخنان استاندار آذربایجان شرقی در دیدار با اعضای هیات مدیره انجمن صنفی روزنامه‌نگاران در استان با وی اشاره کرد و افزود: خدابخش در  این دیدار با اشاره به نقش رسانه‌ها در توسعه همچنین بحث نقد و انتقاد بیان کرد که نقد سازنده در جامعه باید باشد چرا که بدون نقد تکامل ایجاد نمی‌شود، هدف رسانه تنها تعریف و توصیف نیست، اگر اینگونه باشد که دیگر نیازی به رسانه نبوده و روابط عمومی‌ها می‌توانند یک‌طرفه این کار را انجام بدهند.

وی خاطرنشان کرد: با همکاری و تلاش اعضای هیات مدیره انجمن صنفی روزنامه‌نگاران آذربایجان شرقی و اداره کل ارشاد استان، بیشتر شکایت‌ها تنها در مرحله شکایت مانده و پس گرفته شده است.

عضو هیات منصفه مطبوعات آذربایجان شرقی در پایان گفت: به غیر از دو مورد پرونده در سال 96 که آن هم مربوط به سال 95 مربوط می‌شد، پرونده‌ای در دادگاه مطبوعات در استان مطرح نشده است.

انتهای پیام/ ع

R7887/P1494/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۳۶۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیرگشایی خیابان انقلاب تبریز جزو پروژه‌های شاخص کشور اعلام شد

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: محمد آئینی که با هدف شرکت در ستاد بازآفرینی شهری پایدار آذربایجان‌شرقی به این استان سفر کرده است در این سفر از آخرین وضعیت پروژه‌های بازآفرینی شهر تبریز نیز بازدید کرد.

وی در این بازدیدها خاطرنشان کرد: تبریز و استان آذربایجان شرقی در حوزه بازآفرینی شهری از استان های سرآمد کشور بوده و می تواند الگویی برای سایر کلانشهرها محسوب شود.

او یادآور شد: موفقیت طرح‌های بازآفرینی شهری همچون مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب به مدد همراهی و همدلی مدیران شهری و استانی امکان پذیر شده است.

بازدید از پروژه بازآفرینی شهری در شهرک جوانان، احیای میدان تاریخی صاحب آباد، سکونتگاه غیررسمی حاشیه اتوبان پاسداران و همچنین پروژه‌های نوسازی مردمی و پروژه‌های بازآفرینی پیرامون مسجد کبود و میدان شهید بهشتی شهر تبریز از جمله برنامه‌های معاون وزیر راه و شهرسازی در این سفر یک روزه به استان آذربایجان شرقی بود.

محمد عزتی معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز نیز که در این بازدیدها معاون وزیر راه و شهرسازی را همراهی می کرد در خصوص آخرین وضعیت پروژه مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب اظهار کرد: طول مسیرگشایی هزار و ۸۰۰ متر بود و در مجموع ۷۵۰ ملک در این پروژه نیازمند تملک است.

وی از پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی این پروژه مهم شهری خبر داد و افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام یافته مقرر شده این پروژه امسال به اتمام رسیده و به مسیر ایده لو متصل شود.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز همچنین اظهار کرد: این پروژه در حوزه منطقه ۱۰ تبریز توسط شهرداری منطقه یک در حال اجرا بوده و تا کنون ۱۰هزار میلیارد ریال برای تملک در این پروژه هزینه شده است.

وی ادامه داد: پروژه بزرگ مسیرگشایی خیابان ۴۵ متری انقلاب موسوم به پروژه ملی طرح نجات تبریز با هدف بازگشایی، تعریض معابر و تسهیل تردد عبوری ساکنان و رفع ترافیک شهری در سه فاز به طور همزمان اجرا می شود.

عزتی اجرای پروژه‌های مسیرگشایی در بافت‌های حاشیه‌نشین و فرسوده شهر را از اولویت‌های شهرداری تبریز عنوان کرد و گفت: با همراهی شورای اسلامی شهر و نهادهای قضایی و همچنین تلاش‌های شهردار تبریز در حوزه بازآفرینی شهری اقدامات مهمی در این خصوص انجام یافته است.

 

دیگر خبرها

  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله‌های آسمان» در تبریز
  • گرامیداشت یاد و خاطره شهید شفیع زاده در تبریز
  • شهادت یک خبرنگار دیگر فلسطینی در بمباران خانه‌اش در غزه
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های تصادفات آذربایجان شرقی
  • جنگ داخلی؛ فیلمی که آمریکا را به وحشت انداخت!
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در آذربایجان شرقی
  • تداوم اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی
  • مسیرگشایی خیابان انقلاب تبریز جزو پروژه‌های شاخص کشور اعلام شد
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • برگزاری مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای در تبریز