Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون اول رئیس‌جمهور، گفت: در این منطقه پر آشوب ایران کشوری امن و با ثبات است و کشوری است که نه تنها برای خود امنیت، ثبات و آرامش می‌خواهد بلکه تلاش دارد ثبات و امنیت را به همه کشور‌های منطقه باز گرداند و برای این موضوع هزینه‌هایی نیز پرداخت کرده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، اسحاق جهانگیری ظهر امروز (سه‌شنبه) در آیین افتتاح یک شرکت کشت و صنعت و سردخانه در روستای ابراهیم آباد شهرستان شهریار با تبریک سال جدید به برخی مسائل منطقه اشاره کرد و اظهار داشت: ما در منطقه‌ای حساس و متلاطم هستیم که متاسفانه درگیری و خونریزی در کشور‌های اسلامی وجود دارد و همه از این موضوع رنج می‌بریم که در کشور‌های امت اسلامی به دلیل نابخردی و نادانی مسئولین برخی دولت‌های منطقه شاهد چنین وضعی هستیم و غربی‌ها نیز از این شرایط استفاده می‌کنند و به تعبیر خودشان گاو‌های شیرده منطقه را می‌دوشند و ملت‌های منطقه را چپاول می‌کنند و به آن‌ها اسلحه می‌فروشند تا بمب بر سر مسلمانان ریخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون اول رئیس‌جمهور افزود: در این منطقه پر آشوب ایران کشوری امن و با ثبات است و کشوری است که نه تنها برای خود امنیت، ثبات و آرامش می‌خواهد بلکه تلاش دارد ثبات و امنیت را به همه کشور‌های منطقه باز گرداند و برای این موضوع هزینه‌هایی نیز پرداخت کرده است.

وی ادامه داد: اگر کمک‌های ایران نبود حتماً وضعیتی که در عراق، سوریه و برخی کشور‌های دیگر وجود دارد فاجعه بار‌تر بود و خیلی از گروه‌های تکفیری می‌توانستند دولت در اختیار بگیرند و به همین دلیل است که آمریکایی‌ها اصرار دارند که فضای ایران را ناامن و ناآرام نشان دهند.

 جهانگیری همچنین با اشاره به روی کار آمدن جان بولتون بعنوان مشاور امنیت ملی رییس جمهور آمریکا اظهار داشت: امروز گروهی سرکار آمده‌اند که مهمترین افتخار آن‌ها این است که حقوق بگیر سازمان منافقین بوده‌اند و تصور می‌کنند که با تهدیداتشان ملت ایران جا می‌زند.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: مردم ایران از سازمان منافقین به شدت نفرت دارند چرا که آن‌ها حدود ۱۷ هزار نفر از مردم کشور را ترور کرده و به شهادت رساندند.

وی خاطر نشان کرد: ملت ایران ملتی متمدن و مقاوم است که هشت سال پس از انقلاب اسلامی جنگیده که با این حرف‌ها و تهدیدات جا نمی‌زند و آن‌ها فقط می‌خواهند با فضا سازی‌های خود دل سرمایه گذاران را خالی کنند و فضای سرمایه گذاری در کشور را ناامن جلوه دهند و اجازه ندهند که کشور‌های منطقه با هم دوست باشند.

جهانگیری گفت: ما می‌خواهیم با کشور‌های منطقه دوست باشیم البته سیاست‌های برخی از این کشور‌ها را نیز قبول نداریم و بعنوان مثال کار‌هایی که عربستان در برخی کشور‌ها انجام می‌دهد کار‌های نادرستی است.

معاون اول رییس جمهور اضافه کرد: عربستان سه سال است که بر سر مردم یمن بمب می‌ریزد و این طبیعی است که آن‌ها نیز دست به اقدامات مقابله‌ای بزنند و حالا عربستان برای اینکه فرافکنی کند می‌گوید که ایران مردم یمن را تجهیز کرده است.

وی با اشاره به اینکه عربستان کشور یمن را از همه طرف تحت محاصره قرار داده و از راه خشکی و دریا این کشور را محاصره کرده است خطاب به آنان گفت: شما به همراه ائتلافتان یمن را محاصره کرده اید پس ایران چگونه می‌تواند مردم این کشور را تجهیز کند.

 جهانگیری تصریح کرد: ما باید قدر امنیت کشور را بدانیم و همه با هم منسجم و متحد در مسیر توسعه و پیشرفت گام برداریم.

معاون اول رییس جمهور در ادامه سخنان خود با بیان اینکه دولت در سال ۹۷ سیاست‌های ویژه‌ای را دنبال خواهد کرد افزود: از ابتدای سال در برخی بازدید‌های خود تلاش کردم تا جهت گیری‌های اصلی سیاست‌های دولت در سال جدید را اعلام کنم و بعنوان مثال روز گذشته از پارک فناوری پردیس بازدیدی بعمل آمد که مهمترین پیام این بازدید حمایت جدی دولت از شرکت‌های دانش بنیان بود.

وی تصریح کرد: باید تلاش کنیم اقتصاد کشور را از منابع طبیعی به اقتصاد دانش بنیان متکی کنیم و در این راستا جوانان کشور قادرند با اتکا به دانش و مغز خود اقتصادی را بنیان بگذارند که اگر روزی نفت نداشتیم بتوانیم اقتصاد را اداره کرده و رفاه و اشتغال برای مردم فراهم کنیم.

 جهانگیری همچنین با اشاره به بازدید امروز خود از برخی پروژه‌های کشاورزی و روستایی تصریح کرد: روستا‌ها کانون اصلی توسعه و تولید کشور هستند و امنیت غذایی در کشور که یکی از جهت گیری‌های اقتصاد مقاومتی است نیز در روستا‌ها و توسط کشاورزان محقق می‌شود.

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه روستا‌های کشور باید از زیرساخت‌ها و امکانات مناسبی برخوردار باشند گفت: روستا‌ها باید همه امکانات لازم نظیر آب، گاز، مدرسه مناسب و بهداشت را داشته باشند و مردم روستا‌ها بتوانند از فرصت‌های شغلی مناسب برخوردار باشند.

وی افزود: البته اکثر زیرساخت‌های لازم در کشور فراهم شده و در سال جاری ۱۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی پرداخت خواهد شد و من از کارآفرینان، فرمانداران و بخشداران می‌خواهم که بر این موضوع تمرکز دهند تا با استفاده از تسهیلات اشتغال روستایی با سود ۶ درصد بتوانند در روستا‌ها اشتغال زایی کنند البته باید دقت شود که این تسهیلات در اختیار افراد سودجو قرار نگیرد.

 جهانگیری در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع کمبود منابع آب در کشور اشاره و خاطر نشان کرد: اینکه تصور شود در سال‌های آتی ممکن است کشور با ترسالی روبرو باشد را باید از ذهن خود بیرون کنیم. واقعیت آب کشور همین است که امروز با آن مواجه هستیم و ما نباید اجازه دهیم که به دلیل کمبود منابع آب و استفاده ناصحیح از این منابع آینده کشور به خطر بیفتد. آنچه آینده کشور را می‌تواند به خطر بیندازد استفاده نادرست از منابع است و گرنه ما نگرانی از تهدیدات بیرونی نداریم.

وی با تاکید بر اینکه وزارت جهاد کشاورزی باید تلاش کند بهترین روش‌های آبیاری در کشور اجرا شود گفت: باید روش‌هایی بکار گرفته شود که هم تولید محصولات کشاورزی آسیب نبیند و هم بهترین بهره برداری از منابع آب انجام شود و دولت نیز در این زمینه حمایت خوبی انجام می‌دهد و ۸۵ درصد هزینه‌های تبدیل روش‌های سنتی آبیاری به روش‌های نوین بر عهده دولت است و کشاورزان فقط ۱۵ درصد هزینه‌ها را پرداخت می‌کنند.

معاون اول رییس جمهور توسعه کشت گلخانه‌ای را از سیاست‌های قطعی دولت برشمرد و گفت: در این نوع کشت آب بسیار کم استفاده می‌شود و در عین حال محصولات بسیار زیاد تولید می‌شود.

وی همچنین با تاکید بر لزوم توسعه صنایع تبدیلی و بسته بندی در کشور، سفر چند روز گذشته خود به استان کرمان و بم را یادآور شد و گفت: در بم حدود ۲۰۰ هزار تن خرما تولید می‌شود و یکی از دغدغه‌های کشاورزان این است که نمی‌توانند همه محصولات خود را بفروشند و ما باید تلاش کنیم با استفاده از صنایع تبدیلی و بسته بندی مناسب به دنبال صادرات این محصولات باشیم.

جهانگیری ادامه داد: در محصولات کشاورزی به جز برخی محصولات خاص نظیر ذرت و دانه‌های روغنی، تقریباً در بقیه محصولات میزان تولید بیش از نیاز کشور است بنابراین نباید در این محصولات شاهد واردات باشیم بلکه باید به دنبال هموار کردن مسیر صادرات محصولات کشاورزی باشیم.

معاون اول رییس جمهور به مسائل و مشکلات شهر‌های اطراف استان تهران نیز اشاره و تصریح کرد: برخی از شهر‌های اطراف تهران مظلوم واقع شده اند و مسئولین اصلی دولت به ندرت مانند سفر‌های استانی به سایر استان‌ها به این شهر‌ها سرکشی می‌کنند و زمانی که سفری به این مناطق انجام می‌شود و یا گزارشی از مسائل آن‌ها دریافت می‌کنیم می‌بینیم که برخی مشکلات در این شهر‌ها وجود دارد که در استان‌های دور افتاده کشور وجود ندارد.

وی با تاکید بر اینکه مسائل شهر‌های بزرگ اطراف تهران باید در مرکز تهران به خوبی بررسی و برای حل آن‌ها برنامه ریزی و راهکار تدوین شود گفت: یکی از اصلی‌ترین مسائل این شهر‌ها موضوع تردد و آمد و رفت روزانه ساکنین آن‌ها به تهران است که البته وزیر راه و شهرسازی طرحی را تحت عنوان حمل و نقل حومه‌ای تهران از طریق خطوط ریلی پیشنهاد داده است و به زودی جلسه‌ای با دستگاه‌های مرتبط در این خصوص برگزار خواهیم کرد.

در این مراسم وزیر جهاد کشاورزی نیز گزارشی از وضعیت کشاورزی شهرستان شهریار و نیز شرکت کشت و صنعت و سردخانه این شهرستان ارائه کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۳۹۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو و بایدن تصمیم نهایی را برای منطقه گرفتند؟

کاخ سفید اعلام کرد جو بایدن رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه امروز یکشنبه تلفنی گفتگو کردند.

به گزارش مهر، در بیانیه کاخ سفید آمده که بایدن در این مکالمه تلفنی بر پایبندی کامل آمریکا به حمایت از امنیت رژیم صهیونیستی تاکید کرده است. بایدن همچنین بر ضرروت افزایش ورود کمک‌ها به غزه با هماهنگی نهاد‌های فعال در زمینه بشردوستانه تاکید کرده است.

کاخ سفید تاکید کرد که بایدن و نتانیاهو در مورد عملیات نظامی در رفح گفتگو کردند و بایدن بار دیگر بر موضع صریح خود در این زمینه تاکید کرده است.

در بیانیه کاخ سفید آمده که بایدن و نتانیاهو در مورد افزایش کمک‌ها به غزه و آمادگی برای بازگشایی گذرگاه‌های شمالی از این هفته گفتگو کردند.

مذاکرات جاری برای دستیابی به توافق آتش‌بس و مبادله اسرا از درگیری محور‌های گفت و گوی بایدن و نتانیاهو بوده است.

از سوی دیگر، «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا روز شنبه در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) در اقدامی عوام فریبانه با به تصویر کشیدن یکی از آزادشدگان از سوی گروه‌های مقاومت فلسطینی ادعا کرد: تا زمانی که همه گروگان‌ها (اسیران) مانند «ابیگل» (Abigail) که توسط (مقاومت اسلامی فلسطین) حماس از خانواده‌های خود جدا و نگهداری شده‌اند، به آغوش خانواده‌های خود باز گردند، آرام نخواهم گرفت!

رئیس جمهور آمریکا با نادیده گرفتن شرایط طاقت فرسای هزاران اسیر مظلوم فلسطینی در بند اشغالگران قدس در این خصوص مدعی شد: به آن‌ها قول می‌دهم. به خانواده‌های آن‌ها قول می‌دهم.

از سوی دیگر، «جان کربی» هماهنگ کننده امور راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا امروز یکشنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی اِی بی سی اعلام کرد که اشغالگران قدس پیش از آغاز حمله به رفح دیدگاه‌ها و نگرانی‌های واشنگتن را دریافت خواهد کرد.

هماهنگ کننده امور راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا در این گفتگوی تلویزیونی ادامه داد: آن‌ها به ما اطمینان داده‌اند که تا وقتی درباره چشم انداز‌ها و نگرانی‌های خود گفتگو نکرده‌ایم، به رفح حمله نکنند.

«جان کربی» در این مصاحبه اضافه کرد که «در صدر برنامه سفر آتی بلینکن (وزیر خارجه آمریکا)» به منطقه، «تلاش برای حصول آتش بس موقت ۶ هفته‌ای ادامه خواهد داشت».

این مقام آمریکایی در ادامه افزود که در صورت موافقت حماس با توافق تبادل اسرا، ممکن است این آتش بس برقرار شده و طرح حمله نظامی به رفح منتفی اعلام شود.

رویترز پیشتر اعلام کرده بود که وزیر امور خارجه آمریکا قرار است طی سفری دو روزه به عربستان با شرکت در نشست اقتصادی به میزبانی ریاض با شرکای منطقه‌ای خود درباره تحولات منطقه و آتش بس در غزه رایزنی کند.

وزارت خارجه آمریکا دیروز شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه این کشور در یک سفر دو روزه طی روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری به عربستان سعودی سفر خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که قرار است وزیر امور خارجه آمریکا در سقر دو روزه قریب الوقوع به عربستان سعودی طی روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری با شرکت در نشستی با شرکای منطقه‌ای خود مسئله آتش بس در نوار غزه و مذاکرات بر سر آزادی اسرای اسرائیلی را از نزدیک رایزنی و بررسی کند.

دیگر خبرها

  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود
  • نتانیاهو و بایدن تصمیم نهایی را برای منطقه گرفتند؟
  • تسلیم شدن ۱۰۰ تروریست الشباب سومالی
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • نیروهای ارتش ترکیه مورد حمله عناصر «پ.ک.ک» قرار گرفتند
  • ۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • آمریکا گروهک‌های تکفیری منطقه را احیا می‌کند
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • آیا اعراب در مقابل ایران، هوای اسرائیل را دارند؟