Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نوشهر- ايرنا - کار ساخت نيروگاه 460 مگاواتي غرب مازندران در نوشهر که از حدود 2 ماه پيش به علت مانع تراشي يک نفر به بهانه مالکيت زمين دچار وقفه شده بود ، از سر گرفته شد.

مجري اين طرح ملي روز سه شنبه به خبرنگار ايرنا گفت :‌ روز گذشته در پي حضور رئيس کل دادگستري مازندران و نيز مديرعامل شرکت برق منطقه اي استان هاي مازندران و گلستان موانع بر سر راه ساخت اين نيروگاه مورد بررسي قرار گرفت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدحسين آزاد مرد افزود :‌ ‌اين نيروگاه در فرآيند ساخت با دو مشکل اساسي يکي اتصال پست برق به خط سراسري و ديگري نيز اتصال نيروگاه به پست بود که فردي با ادعاي مالکيت زمين محل اجراي اين طرح ها ، اجازه ادامه کار را نمي داد.
وي اظهار داشت :‌ رئيس کل دادگستري مازندران در اين بازديد دستورات لازم را براي ادامه کار داد و تاکيد کرد که فرد مدعي و سرمايه گذار طرح 10 روز فرصت دارند از طريق کارشناسي مشکل را حل و فصل کنند و در صورت احراز مالکيت ، سرمايه گذار نيروگاه بايد خساراتي را به مدعي پرداخت کند.
عمليات اجرايي اين طرح از سال 86 در زميني به مساحت نزديک به هشت هکتار در شهرستان نوشهر آغاز شد و طبق برنامه قرار بود در سال 89 به بهره برداري برسد که به علت تحريم هاي ظالمانه با وقفه مواجه شد.
اين نيروگاه داراي 2 بخش يکي واحد توربين گازي و ديگري نيز واحد بخار است که واحد توربين گازي آن حدود 90 درصد پيشرفت فيزيکي دارد.
قرار است بخش واحد توربين گازي اين نيروگاه با ظرفيت توليد برق حدود 310 مگاوات در بهار امسال وارد مدار شود. بخش توربين بخار نيز که تکميل کننده اين نيروگاه است در ارديبهشت ماه سال 98 با ظرفيت توليد برق به ميزان 160 مگاوات وارد مدار خواهد شد.
ميزان اعتبار پيش بيني شده براي ساخت اين نيروگاه حدود 260 ميليون يورو است که از سوي سرمايه گذار و صندوق توسعه ملي تامين و پرداخت مي شود.
شهرستان هاي محمود آباد ، نور ، نوشهر ، چالوس ، کلاردشت ، عباس آباد ، تنکابن و رامسر با 31 نقطه شهري و يکهزار و 251 روستا زير پوشش شرکت توزيع غرب مازندران قرار دارند.
7078 /1602/1654
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۳۹۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۷۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی آغاز شد

عملیات اجرایی و ساخت ۷۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی در کشور و اضافه شدن ۱۰ هزار مگاوات برق به ظرفیت تولید نیروگاه‌های در دست احداث، آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، تلاش برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم مورد توجه جدی قرار گرفت به طوری که وزارت نیرو در این دولت اقدامات خود را در جهت فراهم کردن توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور انجام داده است.

همان ایام آغاز به کار دولت سیزدهم علی‌اکبر محرابیان، وزیر نیرو از تلاش برای افزایش ۳۵ هزار مگاواتی ظرفیت تولید برق نیروگاه‌ها خبر داد که ۱۰ هزار مگاوات آن از محل انرژی‌های تجدیدپذیر باشد.

وی با بیان اینکه دولت برنامه‌ای چهارساله برای افزایش ۱۰ هزار مگاواتی انرژی‌های تجدیدپذیر دارد، خاطرنشان کرد: بازار توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر ایران، با اتکا به قابلیت بالای منابع انرژی‌های تجدیدپذیر اعم از خورشیدی، بادی، زیست‌توده و زمین گرمایی، از طریق امکان عقد قراردادهای بلندمدت با نرخ‌های تشویقی، بازار بسیار جذابی برای سرمایه‌گذاران است.

وزیر نیرو تأکید کرده بود که ایران از قانون تشویق و حمایت از سرمایه‌گذاری خارجی برخوردار بوده و فرصت اقتصادی مناسبی برای سرمایه‌گذاران حوزه تجدیدپذیر برای ایجاد مزارع تجدیدپذیر فراهم شده است.

اکنون نیز با ابلاغ مصوبات شورای اقتصاد در جهت توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر شامل ساخت ۳۰۰۰ مگاوات نیروگاه بادی و ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی به عنوان طرح ویژه دولت در سال ۱۴۰۲، به سرعت فرایند اجرایی ساخت آنها آغاز، مناقصه برگزار و قراردادها با سرمایه‌گذاران منعقد و اجرایی شدند.

همچنین سال گذشته بالغ بر ۱۰ هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دست احداث اضافه شد که امید می‌رود کار ساخت آنها تا پایان سال ۱۴۰۴ به پایان رسیده و با تزریق توان این نیروگاه‌ها به شبکه سراسری، شاهد جهش بی‌سابقه‌ای در توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر باشیم.

سامانه جامع احداث و بهره‌برداری از نیروگاه‌های تجدیدپذیر نیز از سوی سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق ایران (ساتبا) راه‌اندازی شده که از این طریق امکان رصد و ارزیابی وضعیت طرح‌های در برنامه احداث در همه سطوح اجرایی و مدیریتی فراهم شده است.

منبع: ایرنا

کد خبر 739562

دیگر خبرها

  • گام بلند افزایش ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در سال جهش تولید
  • ساخت و بازسازی بیش از ۷ هزار قطعه صنعتی در نیروگاه رامین اهواز 
  • ساخت و بازسازی بیش از ۷هزار و ۸۰۰ قطعه صنعتی در نیروگاه رامین اهواز 
  • تاریخ‌سازی سربازان گاز در سال ۱۴۰۲
  • ساخت ۷۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی آغاز شد
  • آغاز ساخت ۷۵۰۰ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی
  • اعزام ۲ مصدوم انفجار گاز در نوشهر با بالگرد به مرکز مازندران
  • استقرار ترانس ۸۴ مگاواتی در سد دز
  • اتصال واحد سوم گازی نیروگاه گهران سیرجان به شبکه برق کشور
  • افتتاح بازارچه ملی صنایع دستی در نوشهر