Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالیت پارکبانان در نخستین روز‌های فروردین‌ماه در معابر شهر جهانی شوش سبب نارضایتی شهروندان و مسافران نوروزی شده و در نتیجه گردشگران و شهروندان خواستار رسیدگی به این وضعیت شدند. ۰۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۵ استانها خوزستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شوش، فعالیت پارکبانان در نخستین روز‌های فروردین‌ماه در معابر شهر جهانی شوش سبب نارضایتی شهروندان و مسافران نوروزی شده و در نتیجه گردشگران و شهروندان خواستار رسیدگی به این وضعیت شدند

در نشست فوق العاده شورای شهر شوش با نظر اکثریت اعضا تصمیم بر جمع آوری پارکبان سطح شهر و اتخاذ و دستورات لازم صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند روزی از مصوبه شورای شهر شوش مبنی بر جمع‌آوری پارکبانان می‌گذرد اما پارکبانان همچنان در سطح شهر شوش فعالیت می‌کنند و هیچ دستگاهی و مسئولی به این مصوبه توجهی نمی‌کند.

پارکبانان با بی‌تعهدی نسبت به وسایل نقلیه جولان می‌دهند 

خبرنگار سایت شوش24 در گفت‌گو با خبرنگار تسنیم در شوش اظهار داشت: روز گذشته شورای شهر شوش تصمیمی مبنی بر جمع آوری پارکبان ها از سطح شهر به دلیل اعتراض بیش از حد مسافران نوروزی و مردم شوش گرفته و از تاریخ اجرای تصمیم آن را اجرایی دانسته است.

وی گفت: بر اساس مشاهدات هنوز پارکبان ها در سطح شوش حضور دارند و روند نارضایتی مردم از این پارکبانان بیشتر شده است.

این خبرنگار افزود: چرا مصوبه شورای شهر اجرایی نمی‌شود و شهرداری بر وجود این پارکبان‌ها در سطح شهر که تعهدی نسبت به خودرو ندارند واکنشی نشان نمی‌دهد و آنها را جمع آوری نمی‌کنند.

پارکبانان بدون مجوز در شهر شوش فعالیت می‌کنند

سید حکیم موسوی، رئیس شورای شهرستان شوش در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پارکبانان بدون مجوز در معابر سطح شهر شوش فعالیت می‌کنند و سبب نارضایتی شهروندان و مسافران نوروزی شده‌اند.

وی گفت: با توجه به حضور مسافران نوروزی و کاروان‌های راهیان نور به شهر شوش، متاسفانه پارکبانان در معابر سطح شهر به شکل نامطلوب در حال فعالیت هستند.

رئیس شورای شهر شوش با بیان اینکه لایحه و یا طرحی مبنی بر فعالیت پارکبانان در معابر عمومی توسط  شورای شهر مصوب نشده است،‌ افزود: لایحه‌ای مبنی بر تعیین محوطه روبه روی بیمارستان جهت استفاده پارکبانان  به شورای شهر ارسال شده بود که مورد موافقت و تصویب نشده است.

وی تصریح کرد: فعالیت پارکبانان به این صورت در کل کشور ممنوعیت قانونی دارد و نیازمند و مستلزم مجوز قانونی است.

موسوی خاطر نشان کرد: شورای شهر شوش لوایح را با درنظر گرفتن رفاه حال شهروندان بررسی و تصویب می‌کند و برنامه‌هایی که غیرقانونی و با اعمال نفوذ اجرا و موجب نارضایتی شهروندان شود برابر ضوابط قانونی برخورد می‌شود.

پارکبانان سطح شهرشوش جمع آوری می‌شوند

عضو شورای شهر شوش گفت: بنا به درخواست رؤسای کمیسیون‌های تلفیقی شورای اعضای شورای شهر در محل دفتر شورا نشست فوق العاده ای جهت بررسی موضوع پارکبانان برگزار شد.

وی تصریح کرد: در نشست فوق العاده شورای شهر شوش با نظر اکثریت اعضا تصمیم بر جمع آوری پارکبانان اتخاذ و دستورات لازم صادر شد.

موسوی ادامه داد: در این نشست با در نظر گرفتن  ممنوعیت فعالیت  پارکبانها ازسوی وزارت کشور، عدم ارسال لایحه و مصوبه ای از سوی شورای شهر، فعالیت پارکبانان  بدون علم وسیر مراحل قانونی فاقد وجاهت قانونی عنوان شد.

عضو شورای شهر شوش خاطرنشان کرد: با توجه به عدم تایید فعالیت پارکبانان در شورای شهر و ارسال مصوبه به شورای انطباق که تحت نظارت نماینده عالی دولت، نماینده عالی قوه قوه قضائیه ونماینده عالی شورای استان است، دستور فسخ قرارداد پارکبانان صادر شده است.

گزارش از سجادعبیدی‌پور

انتهای‌پیام/

R41468/P4001/S6,57/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۴۲۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد

ایسنا/خراسان رضوی بیمارستان مهرگان مشهد بیمارستانی پرحاشیه است که در گذشته بحث‌های بسیاری در زمینه مجوز فعالیت آن مطرح بود. بحث‌های فراوان در خصوص این بیمارستان پس از فوت یک زن بر اثر جراحی زیبایی بالا گرفت و مشخص شد که بیمارستان بدون داشتن مجوز فعالیت در حوزه جراحی زیبایی به این کار اقدام می‌کند.

پس از نظارت‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشکلات بیمارستان تا حدودی مرتفع شد و دیگر خبری از جراحی‌های بدون مجوز نبود. اکنون بار دیگر این بیمارستان حاشیه‌ساز و مالکیت آن با مشکلات زیادی روبه‌رو شده است. دعوا بین گروه شرکت تعاونی پاستور که مجوز فعالیت بیمارستان به نام آن‌ها بوده و گروه دیگری که ورثه نیز در بین آن‌ها قرار دارد به قدری بالا گرفته که از ۷ فروردین ماه شاهد تعطیلی این بیمارستان هستیم.

سارا جعفرپور، مدیر بیمارستان مهرگان در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت این بیمارستان اظهار کرد: پروانه و سند این بیمارستان به دلیل مسائل مالکیتی که داشت، به نام مدیران قبلی بود. بیمارستان از سال ۹۶ در تصرف ورثه بود که ما شکایت کردیم و سال ۹۷ رای قطعی دادگاه صادر شد. سال گذشته توانستیم بعد از صدور رای قطعی دادگاه، بیمارستان را از طریق شورای تامین استان پس بگیریم.

وی بیان کرد: در این ۶ سالی که بیمارستان در اختیار این گروه بود، هزینه دارایی، تامین اجتماعی، بانک و حتی پول آب، برق، گاز، تلفن و پرسنل را پرداخت نکرده بودند و بدهی زیادی داشتند. در یک سالی که بیمارستان در اختیار ما بود، مشکلات زیادی داشت. بانک ۱۰ میلیارد طلب داشت و بیمارستان را به مزایده گذاشته بود. ما دنبال این بودیم که این ۱۰ میلیارد را تهیه کنیم، بنابراین یک گروه سرمایه‌گذار به ما معرفی کردند که نماینده آن‌ها دکتر انجیدنی بود که در گذشته سمت معاون نظارت بر درمان  دانشگاه علوم پزشکی مشهد را داشت.

جعفرپور افزود: شرط این گروه سرمایه‌گذار این بود که دکتر انجیدنی مدیر بیمارستان باشند. هیات مدیره قبول کردند که اگر این ۱۰ میلیارد را پرداخت نکنند، مدیریت ایشان منتفی است. بعد از اینکه موفق نشدند این مبلغ را تهیه کنند، ادامه همکاری با دکتر انجیدنی منتفی شد.

مدیر بیمارستان مهرگان مشهد ادامه داد: یک ماه بعد از این ماجرا پرسنلی که شورای تامین استان بیمارستان را از آن‌ها گرفته بود و زمانی که بیمارستان در اختیار ورثه قرار داشت، حکم‌های غیر قانونی برای خودشان زده بودند، به دلیل داشتن حکم‌های رسمی به اداره کار رفتند و حکم توقیف اموال را گرفتند که در نهایت یک گروه ۳۰ نفره برای توقیف اموال با مامور وارد بیمارستان شدند که بیمارستان در اختیار آن‌ها قرار گرفت. ما شکایت کردیم و قاضی نامه داد که این افراد از بیمارستان خارج شوند.

بازرس تعاونی بیمارستان مهرگان اضافه کرد: رای قطعی دادگاه مبنی بر این بود که سند و پروانه به نام شرکت تعاونی شود، بنابراین پروانه بیمارستان به نام شرکت تعاونی صادر و مسئول فنی بیمارستان از طرف تعاونی انتخاب شد اما بعد از مدتی بار دیگر بیمارستان را تصرف کردند که ما نیز دوباره شکایت کردیم که در حال پیگیری است.

جعفرپور خاطرنشان کرد: از ۷ فروردین که بیمارستان در اختیار این گروه قرار گرفته ما به بخش‌های مختلفی مراجعه کردیم و هیچ کس هنوز کار مثبتی در این زمینه انجام نداده است. از این تاریخ بیمارستان را تعطیل کردند و منتظر این هستند بیمارستان را بفروشند. ۲۵۰ نفر پرسنل بیکار شدند و ۸۵۰ نفر سهامدار تعاونی نمی‌دانند چه کاری انجام دهند، فقط بیمارستان را به تباهی می‌کشند.

در پیگیری از محسن داوری، فرماندار مشهد، وی در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان مهرگان عنوان کرد: ما مجوز بیمارستان را از دانشگاه علوم پزشکی گرفتیم و دانشگاه باید ادامه روند را انجام دهد. متولی نظارت بر بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی است و باید پاسخگو باشد.

در ادامه به سراغ دکتر کاظم غفاریان، مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد رفتیم. وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد و وزارت بهداشت وظایفی در خصوص بیمارستان مهرگان دارند که یکی از وظایف آن‌ها صدور یا تمدید پروانه بیمارستان است که ۶ ماه پیش به مدت ۶ ماه تمدید شد، وظیفه دیگر تعیین مسئول فنی است.

وی بیان کرد: براساس آنچه به ما گفتند قبل از عید گروهی با یک حکم قضایی بیمارستان را از دست شرکت تعاونی خارج کردند که ۳۰ ساعت پس از شکایت شرکت تعاونی این گروه را از بیمارستان خارج کردند اما دوباره بعد از عید در بیمارستان مستقر شدند که باید از مقام قضایی پیگیری شود.

غفاریان افزود: ما از نظر قانونی صلاحیت دخالت در این زمینه را نداریم و این گروه نیز از نظر ما قانونی نیستند. افرادی به صورت قانونی اجازه فعالیت دارند که نام آن‌ها پشت پروانه بهره‌برداری بیمارستان باشد.

مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در حال حاضر بیمارستان در وضعیت بلاتکلیفی قرار دارد، برخی روزها فعالیت داشته و برخی روزها نیز تعطیل است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فعالیت ٦١ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • خیابان های بوکان به پارکبانان سپرده می شوند
  • بیش از ۳ هزار لیتر چسب مایع بدون مجوز در خراسان شمالی کشف شد
  • سگ گزیدگی؛ ماموریت روزمره در مراکز درمانی! | حجم بالای حمله سگ های بدون صاحب به شهروندان | ویدئو
  • قطع بدون مجوز درختان در ‌عظیمیه کرج
  • کشف ۵ تن کنسانتره بدون مجوز در آشخانه
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • رضایت شهروندان از قرار دادن حفاظ برای کانال آب در جاده اراک - سلفچگان + تصاویر