Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، بابک دین پرست، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور گفت: امروزه با توجه به گستردگی مهاجرت روستائیان به شهرها و افزایش چالش‌ها و آسیب‌های اجتماعی و اقتصادی در شهرها و روستاها، موضوعاتی از قبیل؛ تثبیت جمعیت، فراهم نمودن زمینه و گسترش امکانات زیستی و فعالیت‌ها و استفاده بهینه عوامل تولید با رعایت اصول اقتصاد پایدار، حفظ محیط زیست و منابع طبیعی از اهمیت بسیاری در نظام برنامه ریزی توسعه ملی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر شورای توسعه و امنیت پایدار شوق و غرب کشور افزود: در همین راستا، وزارت کشور براساس رسالت ذاتی خود در راستای پی ریزی بسترهای توسعه پایدار و متوازن منطقه ای و همچنین با عنایت به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و سیاست راهبردی دولت خدمتگزار، برای ایجاد تعادل و توسعه متوازن و توجه ویژه به مناطق کمتر توسعه یافته و همچنین کنترل آسیب‌های اجتماعی، تدوین برنامه راهبردی - عملیاتی توسعه پایدار اقتصادی در ۳۱ شهرستان کمتر توسعه یافته کشور با رویکرد اقتصاد مقاومتی، را ‌در دستور کار خود قرار داد.

وی خاطر نشان کرد؛ این روند که بر اساس تجربه موفق برنامه های مشترک وزارت کشور و بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی برای توانمند سازی در شهرستان قلع گنج کرمان، دنبال شده است؛ ‌رونق تولید و ایجاد بسترهای اشتغال‌زایی و کارآفرینی روستایی، پایداری و ماندگاری جمعیت سکونتگاه های روستایی، ‌افزایش بهره وری و اثر بخشی در فعالیت‌های اقتصادی، تنوع بخشی به فعالیت‌ها در اقتصاد روستایی و ارتقاء شاخص‌های کیفیت زندگی و معیشتی را هدف قرار داده است.

معاون وزیر کشور خاطر نشان کرد؛ در همین راستا ۳۱ شهرستان هدف (هر استان یک شهرستان) براساس تلفیق و جمع‌بندی از فهرست مناطق کمتر توسعه یافته کشور ( مصوب هیأت محترم وزیران)، اخذ نظر استانداری‌ها و رتبه بندی و استعلام مرکز رصد اجتماعی وزارت کشور انتخاب شده است.  

دبیر شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور افزود: در گام بعدی؛ در نشستی با حضور استانداران، معاونین اقتصادی و عمرانی استانداری‌ها، فرمانداران ۳۱ شهرستان‌ منتخب، مدیران استانی ذیربط و نمایندگان دستگاه ها و سازمان‌های ملی مرتبط با موضوع، اجرای این طرح بسیار مهم آغاز خواهد شد.

وی گفت: همچنین به منظور هر چه بهتر و سریعتر اجرا شدن برنامه فوق، وزیر کشور در نامه ای به رئیس محترم جمهور درخواست کرد، مسئولین دستگاههای اجرایی ذیربط، از جمله، وزارت خانه های جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نیرو، صنعت،‌ معدن و تجارت و امور اقتصادی و دارایی، سازمان‌های برنامه و بودجه، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، صندوق توسعه ملی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و کمیته امداد حضرت امام (ره)‌ و ...، همکاری و هماهنگی‌های لازم را در این زمینه با وزارت کشور به عمل آورند که بر اساس این درخواست، دستور همکاری های لازم دستگاه های ذیربط از سوی رئیس محترم جمهور به معاون اول رئیس جمهور صادر شد و بر همین اساس، در ابلاغیه معاون اول محترم رئیس جمهور به اعضای محترم هیأت دولت، اقدام لازم و همکاری با وزیر کشور برای پیشبرد این طرح ها، مورد تأکید قرار گرفت.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۴۳۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه

سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال جاری به ریاست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه و با حضور معاونان و مدیران دستگاه های اجرایی عضو ستاد و نمایندگان بخش خصوصی با دستور کار "بررسی آخرین وضعیت پروژه های اقتصادی با کشورهای آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان و ترکمنستان" در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این نشست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه ضمن تبیین اهمیت توسعه مناسبات با کشورهای مذکور، بر لزوم همکاری کلیه دستگاه های ذیربط و بخش خصوصی جهت بهره گیری حداکثری از ظرفیت توسعه مراودات تجاری - اقتصادی با این کشورها به ویژه در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی، ترانزیت، صادرات محصولات دانش بنیان، انرژی، صنعت، معدن و همچنین تبادل استاد و دانشجو تاکید کرد.

در ادامه آخرین وضعیت طرح ها و پروژه‌های همکاری اقتصادی ایران با این کشورها، موانع و راهکارهای برطرف کردن آنها و تسهیل روند نهایی سازی و اجرای پروژه ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گزارش وزیر ورزش از اقدامات و افتخارآفرینی ورزش کشور به رئیس جمهور
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • اجرای همخوانی قرآن در بناهای تاریخی قزوین