Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@03:23:08 GMT

کاهش تعداد کاربران ویندوز در تازه‌ترین آمار مایکروسافت

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۴۵۴۸۲

آمار منتشر شده جدید از جانب شرکت مایکروسافت نشان می‌دهد تعداد کل کاربران ویندوز روندی نزولی داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آمار منتشر شده جدید از جانب شرکت مایکروسافت نشان می‌دهد تعداد کل کاربران ویندوز روندی نزولی داشته است.


به گزارش وب سایت mspoweruser، شرکت مایکروسافت به تازگی در درگاه توسعه‌دهندگان، اطلاعات مربوط به سهم سیستم‌عامل ویندوز در بازار را به روز رسانی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



گفته می‌شود این آمار، دقیق‌ترین ارقام موجود هستند و نشان می‌دهند تعداد کاربران فعال در ویندوز ۱۰، از تعداد کاربران فعال در ویندوز ۷ پیشی گرفته است؛ به طوری که در ماه فوریه سال ۲۰۱۸، کاربران ویندوز ۱۰، ۴۸ درصد بازار، و ویندوز ۷، ۳۹ درصد بازار را به خود اختصاص داده بوده اند. با این حال، آمار رسمی دیگر نهاد‌ها با این ارقام همخوانی ندارد.

این ارقام، تخمین تعداد کل کاربران سیستم‌عامل مایکروسافت را ممکن می‌کند.

مایکروسافت در ماه نوامبر سال ۲۰۱۷ اعلام کرد ۶۰۰ میلیون کاربر از ویندوز ۱۰ استفاده می‌کنند. بر اساس اطلاعات منتشر شده از جانب مایکروسافت، در آن زمان ویندوز ۱۰، ۴۵ درصد بازار را در اختیار داشت. این به این معنی است که در کل، سیستم عامل ویندوز مایکروسافت در هنگام انتشار این آمار، ۱.۳۳ میلیارد کاربر داشته است. این رقم، نسبت به ۱.۵ میلیارد کاربر ویندوز که پیشتر اعلام شده بود، کاهش چشمگیری را تجربه کرده است.

البته کاهش تعداد کاربران ویندوز، با توجه به این‌که اکنون رایانه‌ها به سوی دستگاه‌های همراه حرکت می‌کنند، دور از انتظار نیست. اما مایکروسافت با افزودن قابلیت‌های جدید و ویژگی‌های سیستم‌های عامل همراه که تجربه کاربری را بهبود می‌بخشند، قصد دارد با این تمایل بازار مقابله کند.

باید دید آیا می‌توان برای سیستم‌عامل ویندوز که در تلفن‌های همراه حضور محسوسی ندارد آینده‌ای متصور شد یا خیر. اما انتظار می‌رود شرکت مایکروسافت بار دیگر با تلاش برای بازگرداندن سیستم‌عامل ویندوزفون، به این بازار داغ بازگردد.

 

منبع: ایسنا

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۴۵۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در آخرین شماره از فصلنامه این سازمان، گزارش شاخص‌های آماری بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات مربوط به پاییز ۱۴۰۲ را منتشر کرده است که بر اساس این گزارش، کل مکالمه‌های شبکه سیار ۸۰,۴۵۸,۰۹۸,۴۹۷ دقیقه اعلام شده است که نسبت به سه ماه سوم سال ۱۴۰۱، ۴۷/‏۵ درصد رشد داشته است و سهم بازار مکالمه اپراتورهای همراه اول ۶۷ درصد، ایرانسل ۳۱ درصد و رایتل ۲ درصد است.

همچنین بر اساس این گزارش متوسط مکالمه ماهانه به ازای هر کاربر در سه ماه سوم سال ۱۴۰۲، ۰۱/‏۱۷۸ دقیقه است که نسبت به سه ماه سوم سال ۱۴۰۱، ۱/۹۷ درصد رشد داشته است، و سهم اپراتورها از ترافیک مکالمات به شرح زیر است.

بر اساس این گزارش کل پیامک‌های شبکه سیار ۱۱۷,۵۰۴,۸۳۶,۵۸۸ دقیقه است که سهم بازار اپراتورها از پیامک همراه اول ۸۴ درصد، ایرانسل ۱۳ درصد و رایتل ۳ درصد است و متوسط پیامک ماهانه به ازای هر کاربر ۲۶۰ است و سهم پیامک‌های ورودی، خروجی و درون شبکه به شرح زیر است.

آمار ترافیک مکالمه ورودی و خروجی در حوزه تلفن ثابت شرکت مخابرات ایران مشخص شده به این ترتیب که بیشترین آمار ترافیک مربوط به مکالمه درون شبکه ای درون استانی است و مکالمه خروجی به سمت اپراتورهای ثابت در رتبه دوم این ترافیک قرار دارد و مکالمه خروجی به سمت اپراتورهای سیار، مکالمه ورودی بین الملل و همچنین مکالمه خروجی بین الملل در کمترین آمار ترافیک را شامل می‌شوند.

سهم بازار مشترکین اپراتور همراه اول ۵۳ درصد، ایرانسل ۴۳ درصد و رایتل ۴ درصد است و همچنین خطوط فعال دائمی تلفن همراه از تابستان سال ۱۳۹۹ تا پاییز سال ۱۴۰۲ در هر سه اپراتور سیر صعودی داشته است.

کد خبر 6094333 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • آزمایش عمومی دستیار کوپایلت ویندوز ۱۱ موقتاً متوقف شد
  • به‌روزرسانی اخیر ویندوز، کاربران ایرانی را تهدید می‌کند
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • به‌روزرسانی اخیر ویندوز، کاربران ایرانی را بیش‌ از همه تهدید می‌کند
  • آخرین آمار از تعداد دامنه‌های فارسی ثبت در کشور
  • سیستم مکان‌یابی در فلسطین اشغالی دچار اختلال شد
  • سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران
  • آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • سلفی با کاپیتان، عامل هجوم به تمرین استقلال
  • قصه فراق از تحصیل