Web Analytics Made Easy - Statcounter

عارف سعیدی متخصص فیزیوتراپی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: سالی که گذشت به دلیل عدم پرداخت بیمه‌گران، افزایش نیافتن تعرفه‌های فیزیوتراپی، دست نیافتن فیزیوتراپیست‌ها به دکترای حرفه‌ای به صورت فراگیر شاهد اخبار خوب و خوشی نبودیم اما آنچه برای سال 97 از متولیان سلامت انتظار می‌رود  ایجاد زیرساخت‌های دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی در دانشکده های توان‌بخشی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دکترای حرفه‌ای با هدف ارتقاء سطح پایه فیزیوتراپی به دانشجویان مقطع کارشناسی فیزیوتراپی فرصت می‌دهد که حدود پنج سال دکترای حرفه‌ای را دریافت کنند و به ارتقاء سطح سلامت جامعه کمک کنند.

عضو هیئت مدیره انجمن فیزیوتراپی ایران در ادامه  با اشاره به توانمندی دانشجویان فیزیوتراپی کشور و وجود 10 دانشکده توان‌بخشی، اظهار کرد: با ایجاد دکترای حرفه‌ای حدود هفت هزار فیزیوتراپ در کشور به ارتقاء سطح سلامت کمک می‌کنند و با توجه به نقش پیشگیرانه فیزیوتراپی در اختلالات اسکلتی عضلانی و کاهش عوارض جسمانی ناشی از سکته های قلبی و مغزی و ... با به کار گیری این گروه علاوه بر عدم خروج نخبگان از کشور می‌توان شاهد به کار گیری فارغ التحصیلان در کشور  و کاهش آمار بیماری های اسکلتی عضلانی و عوارض ناشی از آن بود.

سعیدی اظهار کرد: در کشورهای پیشرفته، نظام سلامت با ارتقاء سطح پایه فیزیوتراپی و دکترای حرفه‌ای مسیر را برای دانشجویان فیزیوتراپی در ارائه خدمات سلامت هموار کرده است که امیدواریم در سال 97 شاهد این تصمیم گیری مهم در نظام سلامت باشیم.

این متخصص فیزیوتراپی افزایش تعرفه‌های فیزیوتراپی را گام مهمی در حمایت از فیزیوتراپیست‌ها عنوان کرد و افزود: فیزیوتراپی علاوه بر تکنیک‌های دستی به تجهیزات گران قیمت  و مجهزی نیاز دارد که این تجهیزات نیازمند تعمیرات است و با افزایش تعرفه‌ها و پرداخت به موقع بیمه‌گران مشکل کلینیک‌های درمانی و فیزیوتراپیست‌ها رفع خواهد شد و فیزیوتراپیست ها  با تسهیلات بهتری آماده ارائه خدمات هستند.

افزایش آمار  بیماری‌های اسکلتی عضلانی در کشور

سعیدی با اشاره به آمار رو به رشد بیماری‌های اسکلتی عضلانی در کشور، اظهار کرد: آمارها نشان می‌دهد باید نقش مداخله فیزیوتراپیست‌ها در پیشگیری و آموزش بیشتر باشد که این موضوع نیازمند حمایت متولیان سلامت از دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی است، زیرا آمار روبه رشد این اختلالات علاوه بر کاهش کیفیت کاری و زندگی کاهش راندمان اقتصادی و افزایش هزینه های درمان را سبب خواهد شد که به نفع اقتصاد سلامت نیست.

وی در پایان گفت: حمایت از خدمات توان‌بخشی و تعرفه‌های فیزیوتراپی برای کشور یک ضرورت است و امیدواریم متولیان سلامت در سال 97 آن را از اولویت‌های خود بدانند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۴۸۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت بیش از ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور

سرهنگ محمدرضا اکبری با اشاره به اجرای مرحله اول طرح سراسری مبارزه با سارقان مغازه در کشور گفت:‌در جریان این طرح بیش از ۱۵۰ سارق و مالخر از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر و بیش از ۱۵۰ فقره سرقت نیز کشف شد.

وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد از سرقت‌های مغازه در مراکز استان‌ها و کلان‌شهر‌ها اتفاق می‌افتد، گفت: معمولا این سرقت‌ها از سوی سارقان حرفه‌ای صورت می‌گیرد. در همین راستا نیز ما اولین مرحله از طرح مبارزه با سارقان مغازه در استان‌های سراسر کشور را به مدت سه روز متوالی در هفته اول اردیبهشت ماه سال جاری اجرا کردیم.

اکبری با بیان اینکه از حدود ۱۵۰ سارق و مالخر دستگیر شده، ۳۱ نفر مالخر و ۱۲۱ نفر نیز سارق بودند، گفت: سرقت از مغازه به جهت داشتن برخی ویژگی‌ها و وجود اموال باارزش و گران قیمت و سهولت در سرقت نسبت به دیگر سرقت‌های مشابه همواره در کانون توجه سارقان است. از جمله تاثیرگذارترین عوامل در گرایش و رویکرد به سرقت مغازه؛ کم توجهی مالباختگان به نکات ایمنی مانند نصب دزدگیر و آژیر خطر، وجود نقص در در‌ها و قفل در ها، پایین بودن ضریب ایمنی، وجود خلاء‌های قانونی در برخورد با سرقت، پایین بودن هزینه ارتکاب جرم و ... است.

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه افزایش ضریب ایمنی مغازه در کاهش وقوع سرقت ارتباط مستقیمی دارد، به صاحبان مغازه‌ها توصیه کرد: استفاده از تجهیزات ایمنی مناسب مانند دوربین‌های مداربسته، دستگا‌های هشدار دهنده و ... می‌تواند سارقان را در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام بگذارد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • بازداشت بیش از ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • کاهش ۱۴ درصدی صدمات حین کار در کشور
  • جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی ۱۴۰۳
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند