Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیرکل شیلات مازندران گفت : بر اساس آمار موجود در استان مازندران 650 قطعه آب بندان با وسعت بیش از16 هزار هکتار و حجم ذخیره آبی معادل350 میلیون متر مکعب وجود دارد که در سالهای گذشته تنها به منظور تأمین آب زراعی مورد استفاده قرار می گرفت.

حسینعلی رستمی افزود: در سالهای گذشته با اجرای طرح اصلاح و مرمت و افزایش حجم ذخیره آبی آببندان‌ها ،علاوه بر مصارف زراعی در پرورش ماهی نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: افزایش ذخیره آب و تأمین آب مورد نیاز زمینهای زراعی نسق ، غنی سازی آب آب بندانها و کاهش مصرف کود شیمیایی در اراضی نسق، حفظ و تثبیت حدود و محیط آب بندانها،اصلاح مدیریت آبگیری آببندانها از جمله اصلاح کانال ورودی توسط مستأجرین، کمک به وضعیت عمران و آبادانی روستاها از محل درآمد حاصله از اجاره آب بندانها(احداث مسجد، خانه بهداشت، مدرسه و...) مزایای بازسازی آب بندانها و بیانگر نقش مهم آب بندانها در توسعه و عمران و آبادی است .

مدیرکل شیلات مازندران افزود : براساس آمارهای موجود حدود 3 هزار و983 هكتار از آب بندانهاي استان هنوز بازسازي و لايروبي نشده و غير فعال است که درصورت بازسازي و مرمت آنها علاوه بر افزايش حجم آبگيري آب بندانها و همچنين تأمين آب مورد نياز اراضي نسق و حفظ حريم ديوار و سطح آب بندانها، سالانه حدود 11 هزار تن انواع ماهي گرم آبي توليد و باعث ايجاد اشتغال براي 780 نفر در مناطق روستايي خواهد شد.

رستمی گفت : تولید 40 هزار و 328 تن انواع ماهیان گرم آبی در آب بندانهای بازسازی شده با گردش اقتصادی بیش از 2400  میلیارد ریال و ایجاد اشتغال مولد برای 2680 نفر  به صورت مستقیم و 5360  نفر به صورت غیر مستقیم ( حلقه های توزیع و فروش  ) مرهون زحمات آبزی پروران استان است .

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۴۸۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان گفت: راه‌اندازی خط تولید توربین‌های کوچک مقیاس، خط تولید شناور‌های کوچک وتولید دیوار‌های سبک بتنی و بلوک‌های ژِئوپلیمری، توسعه گلخانه‌های تولید بذر و تولید دام‌های اصلاح نژاد شده را در دستور کار امسال دارد.
پیمان داوری، دستیابی به تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون در سال را از افتخارات این واحد دانشگاهی دانست و به تشریح برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان در حوزه مهارت و کارآفرینی در سال جاری پرداخت.
وی گفت: مجوز‌های تأسیس مدرسه عالی مهارتی پرورش دام و صنایع تبدیلی از اصفهان و تهران اخذ شده که امسال راه‌اندازی می‌شود و هنرستان مکاترونیک و تربیت‌بدنی نیز با دریافت موافقت استان در انتظار صدور مجوز از تهران بوده که با دریافت مجوز، این مدارس راه‌اندازی خواهند شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: با توجه به کیفیت بالای حبوبات تولیدشده در منطقه در حوزه بسته‌بندی حبوبات و دریافت سیب سلامت اقدامات خوبی صورت گرفته و در مرحله دریافت مجوز هستیم.
پیمان داوری گفت: در زمینه تولید چیپس میوه و پاپریکا دو واحد تولیدی در دانشگاه مستقر شده‌است که تولیدات آنها در سال جاری با برند دانشگاه استانداردسازی، بسته‌بندی و به بازار عرضه خواهند شد.
وی افزود: در بخش دام، برای تولید زالو برنامه ریزی شده و امسال ۲۰۰ هزار قطعه زالو تولید می‌شود.
داوری، ۱۲ هسته و چهار واحد فناور را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان مشغول به کار دانست وگفت: از واحد‌های مستقر، یک شرکت در حوزه تولید بذر هیبرید، یک شرکت در حوزه کشت بافت گیاهی و تولید گیاهان خوراکی شناسنامه‌دار، یک شرکت در حوزه توسعه نرم افزار و یک شرکت در حوزه بتن فعال بوده؛ هسته‌های فناور مستقر، عمدتا در حوزه آموزشی فعال هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: به‌تازگی یک هسته در حوزه هوش مصنوعی و یک هسته در حوزه تولید توربین‌های کوچک مقیاس و یک هسته در حوزه غربالگری زالو‌های ایرانی و یک هسته در زمینه ساخت شناور‌های کوچک در واحد مستقر شده‌است.
پیمان داوری گفت: در کشت‌بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا و تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار رسیدیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان با اشاره به دستاورد‌های این واحد دانشگاهی در سال گذشته افزود: تولیدات دانش‌بنیان واحد دهاقان در سال گذشته در حوزه مهندسی کشاورزی و در زمینه تولید بذر هیبرید و کشت بافت بوده در زمینه تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون بذر در سال نزدیک شده‌ایم و درباره کشت بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا، تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار در انواع بانبا، جلی، آگریا، اسپریت، کولومبا و سانته رسیده‌ایم.

دیگر خبرها

  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • کندوان یک‌طرفه شد
  • تولید سالانه بیش از ۱۶ میلیون قطعه مرغ بومی در فارس
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم
  • کلنگ احداث طرح زنجیره تولید و پرورش ماهیان سردابی
  • ثبت بیش از ۶۴ میلیون تردد در جاده های مازندران
  • ثبت بیش از ۶۴ میلیون تردد در جاده‌های مازندران
  • ۸۰۰۰ میلیارد ریال صرف اصلاح و توسعه آبرسانی مازندران شد